Известие

Collapse
No announcement yet.

День победы / Ден на Европа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако някой не ме е разбрал, ще повторя пак.Уважение заслужават народите от бившата СССР, а не управляващите им, нито преди, нито сега.
    Не съм фен нито на социализма, нито на фашизма и не желая да се вкарвам във филма на сравнението им.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

На такива дни е хубаво просто да помълчим. Умните хора мълчат повече отколкото говорят.

Заемането на крайни позиции (независимо от техния полюс) е силен комплекс - "колко съм велик крещейки мнението си"
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        На такива дни е хубаво просто да помълчим. Умните хора мълчат повече отколкото говорят.

Заемането на крайни позиции (независимо от техния полюс) е силен комплекс - "колко съм велик крещейки мнението си"
        Ние тук не говорим, а само пишем.

---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Ако някой не ме е разбрал, ще повторя пак.Уважение заслужават народите от бившата СССР, а не управляващите им, нито преди, нито сега.
        Не съм фен нито на социализма, нито на фашизма и не желая да се вкарвам във филма на сравнението им.
        Социализмът може да вирее и при демократична система
        Фашизмът може да вирее само при тоталитарна система.

Съветският тоталитаризъм, който беше един извратен вид комунизъм не бива да се бърка със социализъм.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:17.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Само си чешате езиците....въпроса не е до Сталин и Хитлер или какъв к*р е изяла България....бля, бля...някой пък ми говори за кумонизъм.....
          Я проявете по широк мироглед!
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Социализмът може да вирее и при демократична система
            Коя соц. държава е (била) демократична?
            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Коя соц. държава е (била) демократична?
              Tе и сега са такива
              Ограничен си много Не чел и не познаващ нищо, продукт на медии и интернет
              Типичен ГЕРБ-гласоподавател

Новоизбраният френски президент какъв е?

Какво според теб има в Норвегия, та дори и в Швеция и Финландия?

Не бъркай, социалистите и социалдемократите с тоталитарните режими в страните със съветско влияние преди края на студената война.
              К.М.

Comment

Това го приемем, ама заслувжават уважение и всички, които започнаха и водеха войната с Хитлер, а това определено не може да е монопол на СССР.

---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Не някои, а всички! Сталин се опитва после да изсели цяла Украйна, ама това се оказва непосилен залък дори и за него. Иначе, както казва гн. Резун, Сталин и Хитлер са два ботуша от един чифт. На единият носа е малко извит наляво, а на другия надясно...
                Много точно определение-за ботушите

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:57 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Остави ги Хитлер и Сталин,виж само последиците за България след този прочут празник 9-ти май.......още ги сърбаме.....
                А и ще си сърбаме дълго при това
                Last edited by fred; d.m.y г., 21:02.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Това го приемем, ама заслувжават уважение и всички, които започнаха и водеха войната с Хитлер, а това определено не може да е монопол на СССР.
                  По този въпрос няма спор, още повече че СССР вече не съществува.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение

.....и все пак изказваш мнение и ти............

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                    Приволожието през 20-те години, поинтересувай се за големият глад през 30-те години в Съветска Русия, какво се е случвало в районите на Украйна, на Кубан. Ако си чувал за Александър Солженицин, потърси и прочети някоя негова книга. Може да провериш коя е Евгения Гинзбург и какво е ГУЛаг. Желая успех
                    Ми аз в общи линии това имах в предвид,но мразя да се впускам в дълги обяснения ,,Който търси намира.",въпроса е дали на някой му се търси....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Мир на праха на всички загинали в тая отвратителна касапница, независимо от коя страна са били!
                      Всички те са умирали, борейки се за някакви идеали!
                      Нека почетем паметта им с минутка мълчание и с нужното уважение!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Кои народи по-точно,защото поне аз знам за украинци,грузинци,белоруси,прибалтийци и много други,които са вършили черната работа на Вермахта..........

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Всички те са умирали, борейки се за някакви идеали!
                        Бих казал за да оцелеят.....
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кои народи по-точно,защото поне аз знам за украинци,грузинци,белоруси,прибалтийци и много други,които са вършили черната работа на Вермахта..........

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Бих казал за да оцелеят.....
                          Точно черната работа е погубила Хитлер.
                          Ако малко се е поучил от историята и е следвал политиката на Александър Велики, то целия свят е щял да завладее.
                          Ама на!
                          Като не е знаел, какво да прави- трепал е наред , дори и тия, които са го посрещали с хляб и сол.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Точно черната работа е погубила Хитлер.
                            Ако малко се е поучил от историята и е следвал политиката на Александър Велики, то целия свят е щял да завладее.
                            Ама на!
                            Като не е знаел, какво да прави- трепал е наред , дори и тия, които са го посрещали с хляб и сол.
                            Всеки допуска грешки
                            К.М.

Comment

Моето краино мнение...... хм дайте да видим, Няколко души (като казвам няколко души имам предвид .... абе те ще се сетят ) от този форум как реагират на всичко свързано с Русия и СССР

Честит празник на русофилите и всеки който мисли че днеска е празник... - отговор - Сталин е убивал , виж глада от 20-та година , руснаците са комунисти

Защо се бъркат във вътрешните работи на Белорус..... -комунистите са убивали Лукашенко потушил протести

АЕЦ - русия иска да ни преебе те са комунисти 65 години сме били роби

Ако се разтърся съм сигурен че ще намеря още...

По принцип тези няколко души ....не искат да отговорят на конкретно поставени въпроси..... А аз се дразня от това , защото говорят със заучени фрази и реплики , когато свършат аргументите, се обръщат към некви линкове , писани от незнайни хора . "Прочети Солженицин" ... солженицин е бил малтретиран от този строй , как може този човек да даде честно мнение по въпроса?!?!?! Според мен той може да опише само лошите неща , а не е известно защо той е бил малтретиран , не се знае дали е бил доносник или кои ... съдейки по това къде е живял е ясно , кой е този човек и интересите на кого е представлявал цял живот (Държа да подчертая че за мене линковете не са ориентир). ЗАщо всичко свързано с русия трябва да се обръща на комунисти ??? Тези хора ( имам предвид СССР) са полетяли първи в космоса , построили са архитектурни шедъоври , написали са и имат една от най богатите литератури в света, извършили са най големия подвиг в историята на човечеството ......
                              Имам предвид простичкото нещо , че когато руснак каже че е руснак - той е горд от този факт (и има с какво да се гордее) АКо не сте забелязали , във всяка една точка на света , без значение дали става дума за мусулмани или христиани, черни или бели , страни от третия свят или от най развитите , където каквото се случи първи кацат самолетите на МЧС на руссия с помощите , всеки един конфликт който се заражда , руснаците винаги са против вкарване на войски и бомбандировки ....... ами явно не са все още толкова демократични колкото ЕС, САЩ и ООН
                              Last edited by Orm; d.m.y г., 00:03.
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Пропуснал си и руснаци, защото и това е било.

Comment

Working...
                                X