Известие

Collapse
No announcement yet.

День победы / Ден на Европа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщение
    ......лошото в даденият случай е,че не страда един човек а цяла нация и тази нация не може да прозре,колко е обезличена.
    Каио......много прости мнения бе брат.Хич те няма да знаеш.Мълчи малко като не знаеш къде живееш и къде се намираш.Ако беше много умен нямаше да лъскаш Гръцки гъзове....за без пари.Аи спри се малко....[/QUOTE]

Каио се пише с Й,много добре знам и къде живея и къде съм живял и къде се намирам........лъскането на гъзове е въпрос на география а умът е нещо относително ,,Ум умува,ум царува,ум патки пасе.".

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Пич си.
    Евала брато, как му го казА само.
    ...чак се насълзих.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Бах тия локуми .... много се били разтягали бе......
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Каио......много прости мнения бе брат.Хич те няма да знаеш.Мълчи малко като не знаеш къде живееш и къде се намираш.Ако беше много умен нямаше да лъскаш Гръцки гъзове....за без пари.Аи спри се малко....[/QUOTE]

Явно, за да лъскаш гъзове се изискват определени умения и акъл.
        Акъл за да изкарваш пари и умения, за да не лапаш много лайна, докато лижеш!
        Виждал съм много ентусиасти, дето първото не им се отдаде, а второто го правеха за спорта!
        Прав си за тоя кретен Кайо!
        Хем не разбира нещата и не знае да краде, хем и не се е научил да лиже задници!
        Направо неудачник.
        Останалите и те неудачници.
        И Свинята- свинска му работа и Николай и той в кюпа и Морфиус е дегенерат, Синият 1 е гейер...
        Сипвам си едно и се мятам в експреса!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Каио......много прости мнения бе брат.Хич те няма да знаеш.Мълчи малко като не знаеш къде живееш и къде се намираш.Ако беше много умен нямаше да лъскаш Гръцки гъзове....за без пари.Аи спри се малко....
          Явно, за да лъскаш гъзове се изискват определени умения и акъл.
          Акъл за да изкарваш пари и умения, за да не лапаш много лайна, докато лижеш!
          Виждал съм много ентусиасти, дето първото не им се отдаде, а второто го правеха за спорта!
          Прав си за тоя кретен Кайо!
          Хем не разбира нещата и не знае да краде, хем и не се е научил да лиже задници!
          Направо неудачник.
          Останалите и те неудачници.
          И Свинята- свинска му работа и Николай и той в кюпа и Морфиус е дегенерат, Синият 1 е гейер...
          Сипвам си едно и се мятам в експреса![/QUOTE]

Мордоха,няма смисъл,хабиш се за глупости......
          Ела си у трено та да се знае.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Честит празник!

http://www.dnes.bg/blogini/2013/05/0...-evropa.187505
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Два съвсем различни празника на една дата.

Денят на Европа дали има нещо общо с деня на победата?
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Благодаря за честитката по случай "победата", заради тази "победа" сега по новините слушаме сводки колко автомобила са преминали ГКПП Кулата/Промахон за да прекарат празниците в "гръцките" провинции Тракия и Македония...
                Като толкова ни обичат "братушките", барем да ни бяха оставили излаза на Бяло море, ей така от стратегически съображения, за Македония и Поморавието не смея и да си мечтая
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Няма лошо да се празнуват и двата празника, само да не се забравя, че Сталин и Хитлер, сключиха споразумение, бяха съюзници, поделиха си Полша и прочее.. Докато Хитлер не нападна СССР си дружаха.През 1938г пък Сталин изби голяма часта от офицерите си (от най висшите, маршал Тухачевски) до най-низши длъжности, като критерия бяха точно най образованите и прогресивни руснаци.
                  След края на войната Сталин зароби Източна Европа и още му сърбаме последиците.При Хитлер си бяхме и върнали някои територии, евреите си спасихме, докато после комунистите, освен че избиха сума ти народ, включително и някои от собствените си хора, прогониха и евреите, а България беше тотално лишена от суверенитет.Не че съм фен на Хитлер, даже напротив, но Сталин ни причини много по големи вреди!
                  Съжалявам, че Чърчил и Рузвелт не бяха договорили границата на разделението да е по Дунава, а не по северната граница на Гърция...Тук да вметна, че цар Борис III e започнал преди смъртта си преговори със съюзниците относно излизане от съюза с Германия и т.н, но умира набързо.Сигурен съм, че ако беше останал жив тук руски ботуш нямаше да стъпи, както и че синът му Симеон, нямаше да си продаде клыощавия задник на комунистите...., ма да не се хвърля и аз в лайната, както е отбелязал Мордохай, ще спра дотук
                  ПП сега видях, че тая тема се точи от миналата година и всеки си пише неговото, та догодина пак
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:07.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Няма лошо да се празнуват и двата празника, само да не забравя, че Сталин и Хитлер бяха съюзници и докато Хитлер на го нападна си имаха и договор даже.
                    След края на войната Сталин зароби Източна Европа и още му сърбаме последиците.При Хитлер си бяхме и върнали някои територии, евреите си спасихме, докато после комунистите, освен че избиха сума ти народ, включително и някои от собствените си хора, прогониха евреите и, а си загубихме тотално и суверенитета.Не че съм фен на Хитлер, даже напротив, но Сталин ни причини много по големи вреди!
                    Съжалявам, че Чърчил и Рузвелт не бяха договорили границата на разделението да е по Дунава...., та сега щяхме да сме по-добре от гърците.Тук да вметна, че цар Борис III e започнал преди смъртта си преговори със съюзниците относно излизане от съюза с Германия и т.н, но умира набързо.Сигурен съм, че ако беше останал жив тук руски ботуш нямаше да стъпи, както и че синът му Симеон, нямаше да си продаде клыощавия задник на комунистите...., ма да не се хвърля и аз в лайната, както е отбелязал Мордохай, ще спра дотук
                    Много може да се дискутира по въпроса. Но това са други теми.

Тук е мястото да се каже, че 9 - ти (8 - ми) май 1945 е една от най-значимите дати в човешката история.
                    Денят в който приключва една голяма битка между доброто и злото.

Поклон пред паметта на всички онези, които паднаха в нея.

Съвсем основателно е това да бъде и денят на Европа.

Бъдете живи и здрави!

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Много интересна тема
                      Тук се споменава за "Оргтехника"-Силистра
                      Като факт ще Ви уведомя, че в комбината навремето работиха почти 9000 човека. Когато си тръгваха изморени след края на смяната покрай моя блок -беше същинска манифестация от хора..... добре, че навремето нямаше много автомобили.
                      А относно темата -мисля, че целия соц. блок е един век назад от водещите икономиката сили в света, отговорността е условно на БКП, но едва ли под ботуша на Брежнев са имали избор?
                      П.П. Оргтехника работи и до днес - с около 130 човека
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• https://www.youtube.com/watch?featur...v=HnRQei_27dM#!
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Не си ли ги гледал достатъчно като малък, даваха ги и по Първа програма
                          п.п. Нямам нищо против руският народ, даже имам и приятели руснаци, на които съм честитил ТЕХНИЯТ празник, защото те имат право да го честват. Проблемът е, че ние няма защо.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Аман от комплексарчета!

Засрамете се! Това е история! Хубава, лоша - история.

П.П. Нека плюенето да започне сега! В това поне Ви бива!
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• парада беше хубав, показаха и техника, успяха да ме впечатлят
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Кой каквото ще да си говори, но аз мисля, че само една тоталитарна централизирана власт, каквато беше СССР можеше да преобърне операция Барбароса.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X