Искам да споделя какви коли продават в автокъща АСКО 96 - с. Труд. Понеже преди 2 години си купих от там Алфа ромео 156 със някои "особености". Та липсваха двата маркуча излизащи от компресора на климатика... Оказа се че липсва и самия компресор сложили са от друга кола и той изобщо не ми върши работа. Като купих колата се стъмваше и на тръгване видях че няма никакви светлини.. фарове, мигачи нищо.. прибрах се на късмет до Плевен.. Малко след покупката понеже имаше проблем във вървенето отидох на диагностика и ми показа грешка в датчик разпределителен вал - не светеше обаче на таблото инжекциона.. Оборотомера също не работеше и като отворихме да го видим бяха срязали лампичката за инжекциона за да не свети грешка, както и лампичката за маслото.. датчика за масло беше разкачен.. Направо някакъв ужас. При смяната на ангренажен ремък ( колата е 1.8ТС) се оказа че трябва да сменям и ремък на баланс валове - на 1.8 няма.. Номера на двигателя обаче съвпада... Незнам дали да продължавам но колата имаше газов инжекцион, на който ми казаха че трябва да се сложат само някакви тръби и затова не работи - нямаше компютър и дюзи... Надявам се да съм полезен при избора ви на автокъща..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте за мошенници покупка на кола
Collapse
X
-
Живко преди в подписа ти имаше,много истина за колите нов внос
Comment
-
А ти къде си бил?
Да, мерси колега! Но като ти прочетох поста ми стана странно, всъщност ти изобщо седна ли в колата, отвори ли и капака, запали ли я, направи ли едно кръгче ? Защото оставам с впечатление, че си я платил предварирелно и си отишъл само да си я вземеш, пък като си се прибрал си започнал да я оглеждаш. Пък и като чета, май и две години си я оглеждал. Сори колега, ама за твоя случай има две поговорки - "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" и "Кьорав карти не играе"
P.S. Извинявай колега, написаното по-горе от мен може да ти звучи гадно, но не се сдържах като прочетох какво си написал. Всеки един автоджамбазин е потенциален мошеник и се опитва да си продаде стоката, като ти спестява някои факти (в един случаи дребни, в друг не чак толкова) за техническото състояние на "стоката" си. Именно поради тази причина както в нашия форум, така и в другите автофоруми, нееднократно е писано за номерата на автокъщите и процедурата при покупка на автомобил от тях. Така, че човек ако ги знае и ги спазва, няма да има толкова прецакани,Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:23.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеСори колега, ама за твоя случай има две поговорки - "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" и "Кьорав карти не играе"Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Аз не знам някой от Пловдив или околността да не знае какво се продава на автосалоните преди с. Труд?! Както казва един мой познат, собственик на автосалон там- колите му са "войници" . Все избирани от третият ред в моргите на Италия. (бел. авт. Третият ред са колите най- отгоре на камарата в моргата). Съжалявам за колегата които си е купил скраб, но форумите са и затова. Да попиташ.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеИскам да споделя какви коли продават в автокъща АСКО 96 - с. Труд.
То много ясно, че голямата част от четящите ще се възрадват, че се е случило на някой друг /демек те са такива велики играчи, че на тях никога няма да се случи, а ако се случи и зъб не обелват как са ги преебали/ но колегата е проявил тази солидарност с потенциалните купувачи, които ще останат в неговото положение, ако попаднат при такива.
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение... Но като ти прочетох поста ми стана странно, всъщност ти изобщо седна ли в колата, отвори ли и капака, запали ли я, направи ли едно кръгче ?Last edited by Liminat; d.m.y г., 07:06.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеОчи гледали,очи плакали...или ако няма балъци няма уиски с фастъци
Моята я взех от автосалон Никифоров (мотоциклетния състезател), имам още трима приятели, които си купиха коли от там и са супер доволни. Човека си подбира колите и си държи на името, има коли в различно състояние и различни цени и не спестява нищо, което му е известно за колата. За автоморгите в Труд не ми се коментира, не ми се коментира и за селяндурите, които ги продават.
Comment
-
Ако ще и един милион подобни теми да има, пак ще се намерят хора които да се прецакат. Изобщо не е необходимо да си автомобилен гении за да свържеш 2 и 2. 10 годишна алфа, че и каквато и да е друга кола- читава за 3000 лева НЯМА. Не казвам, че за 7~8 хилядарки не могат да те прекарат, но хубаво и евтино със сигурност няма. Всички знаем в какъв свят живеем, всички са чували каква е славата на мнозинството български търговци, та сега да седим и да плачем по форумите как са ни прецакали е просто смешно. Аз не разбирам от всичко, но имам приятели, има добри форуми и с малко четене може да научиш много, а и във всеки форум има хора ползващи се с добро име и доверие готови да помогнат на незнаещите. Опита ми с измамници е голям и ще излъжа ако кажа, че вината винаги и изцяло е в тях. Често съм си мислил, че трябва да има и някаква отговорност за хората които им стават жертва заради наивност, алчност или глупост.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaАко човек прави 5 бона на месец и при това положение си купува изкъртен, влачен скрап-мобил за без пари, след което реве по темата във форум, проблема му е концептуален и е доста по-сериозен от една скрапирана кола...
Ъъъъ... Да не става дума, че тия, дето са на първия ред най-отгоре, май са в по-добър външен вид от половината БГ автомобилиAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment