If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на 11 етаж беше забавно
последно такова се усещаше във ферибота на прибиране от Италия в буря в морето и не можехме да спим, щото ни търкаляше по койките
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
В Странджа ги пускат да пасат на воля. По цял ден скитат, ровят по полето, отъркалят се в някоя локва и вечер се прибират. Срещал съм ги из междуселските пущинаци в оня район - пресичат шосето организирано и в колонка, като семейство добре възпитани пешеходци. Пасторална картина.
ЗемЛетресение ли е имало
В Странджа ги пускат да пасат на воля. По цял ден скитат, ровят по полето, отъркалят се в някоя локва и вечер се прибират. Срещал съм ги из междуселските пущинаци в оня район - пресичат шосето организирано и в колонка, като семейство добре възпитани пешеходци. Пасторална картина.
Землетресение ли е имало
Е, теб не те ли клати?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И във Враца ни разлюла добре. Как си спа усещам, че леглото се клати, но в първия момент си помислих, че наште се опитват да ме събудят. Но нямаше никой в стаята. Чак след това дойдоха и ми казаха, че е имало земетресение. Поне аз три успях да усета и от 3:00 часа ми започна новият ден.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment