Известие

Collapse
No announcement yet.

Земетресение?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Колко пъти да ти обяснявам, че в стремежа да се заяждаш, показваш само, колко си ТЪП!!!
    Ти обясняваш, но IQ теста му е като на първокласник с комплекси.
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

• Те изобщо допускат ли го на теста?!
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Те изобщо допускат ли го на теста?!
        От съжаление, милостиня, че е

sigpic

Comment

• След земетресението , градушката и пороя остава и вулкан да изригне на Витоша и да ви довърши тотално у шопско .

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Вие задругата на пръстена ли сте?
            хахахаха
            Кой ми говори за интелект.
            Две фигури с постове, преобладаващо с по две изречения.

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            След земетресението , градушката и пороя остава и вулкан да изригне на Витоша и да ви довърши тотално у шопско .

Шопите са корави, че оцелееме.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Порки
              Че оцелеят кореняците ... ами останалите 80%
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• И ако ги нямаше родните телевизии и интернет блогове, фацебук и т.н.

Николай - титан на мисълта на БиЦиВиТу: "Как премина земетресението през реактора на АЕЦ Козлодуй", еми как да премине-като пешеходец на червено !
                ...

Pernik will rock your world! Literally!
                ...
                Бареков: Земетресението стана в най-неудобния момент. Ама моля ви се, какво е това безобразие...
                ...
                Вторичните туитове се очаква да продължат още седмица.

Тази сутрин няма да се изкъпя! Отказвам да позволя на земетресението да ме свари беззащитен и по гол... гъз в душ-кабината!

"това земетресение беше чисто пернишко" ... (нова тв)

Нощта на голямото клатене

От Агенция Фокус са сложили една от новините за Перник и труса в "международни". Перник да не е обявил независимост тази нощ?

Ебал съм ти земетресенията у Кауфланд са пуснали млечна салата на промоция.

Какво ли е било 1977 в Свищов?! Няма туитър, няма фейсбук, една телевизия(с програма до 22:00 ч.) и едно радио.

Вече ми е по-спокойно...влезе един комар и ще се хортуваме с него. Ела да те гушна бе.

Повече няма да спя без пижама егати. Да се обличам ли, да тичам ли?

5,6 по рихтер в Перник. Комшии по улицата като нова година през май е даже се чудя дали да не извадя пиратките, че ми е останала една кутия.

Перник - epic-център!
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Порки
                  Че оцелеят кореняците ... ами останалите 80%
                  Аз за тези 20% говоря, включвайки и себе си, независимо, че не съм от жълтите павета.
                  К.М.

Comment

• Твоите постове бъкат от думи, но без смисъл, а постовете ти са необмислени и целящи да привлекат внимание. Ако не си забелязъл доста си конфликтен и много хора не те харесват. Гледаш винаги да си налагаш мнението и начина на мислене върви на психиатър, че имаш сериозни проблеми.

sigpic

Comment

• Бе вие що не спите като ви люшка?
                      Аз си го проспах като пич
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• И всички изтървали възможността за най-невероятния секс в живота си

Comment

• Аз чух от някъде,че масов бой в пернишка чалгокотека,разтърсил цяла София......
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            Аз чух от някъде,че масов бой в пернишка чалгокотека,разтърсил цяла София......
                            Мдаам
                            в Перник са образували групички и с винкели в ръце търсели някой си Рихтер

Comment

• Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
                              Твоите постове бъкат от думи, но без смисъл, а постовете ти са необмислени и целящи да привлекат внимание. Ако не си забелязъл доста си конфликтен и много хора не те харесват. Гледаш винаги да си налагаш мнението и начина на мислене върви на психиатър, че имаш сериозни проблеми.
                              О, да, забелязЪл съм
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                След земетресението , градушката и пороя остава и вулкан да изригне на Витоша и да ви довърши тотално у шопско .

Абе ще издържим и вулкано

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Мдаам
                                в Перник са образували групички и с винкели в ръце търсели някой си Рихтер
                                Сигурно го дебнат по дискотеките, мамка му и прасе
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X