If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След земетресението , градушката и пороя остава и вулкан да изригне на Витоша и да ви довърши тотално у шопско .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Порки
Че оцелеят кореняците ... ами останалите 80%
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
И ако ги нямаше родните телевизии и интернет блогове, фацебук и т.н.
Николай - титан на мисълта на БиЦиВиТу: "Как премина земетресението през реактора на АЕЦ Козлодуй", еми как да премине-като пешеходец на червено !
...
Pernik will rock your world! Literally!
...
Бареков: Земетресението стана в най-неудобния момент. Ама моля ви се, какво е това безобразие...
...
Вторичните туитове се очаква да продължат още седмица.
Тази сутрин няма да се изкъпя! Отказвам да позволя на земетресението да ме свари беззащитен и по гол... гъз в душ-кабината!
"това земетресение беше чисто пернишко" ... (нова тв)
Нощта на голямото клатене
От Агенция Фокус са сложили една от новините за Перник и труса в "международни". Перник да не е обявил независимост тази нощ?
Ебал съм ти земетресенията у Кауфланд са пуснали млечна салата на промоция.
Какво ли е било 1977 в Свищов?! Няма туитър, няма фейсбук, една телевизия(с програма до 22:00 ч.) и едно радио.
Вече ми е по-спокойно...влезе един комар и ще се хортуваме с него. Ела да те гушна бе.
Повече няма да спя без пижама егати. Да се обличам ли, да тичам ли?
5,6 по рихтер в Перник. Комшии по улицата като нова година през май е даже се чудя дали да не извадя пиратките, че ми е останала една кутия.
Перник - epic-център!
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Твоите постове бъкат от думи, но без смисъл, а постовете ти са необмислени и целящи да привлекат внимание. Ако не си забелязъл доста си конфликтен и много хора не те харесват. Гледаш винаги да си налагаш мнението и начина на мислене върви на психиатър, че имаш сериозни проблеми.
И всички изтървали възможността за най-невероятния секс в живота си
Аз чух от някъде,че масов бой в пернишка чалгокотека,разтърсил цяла София......
Мдаам
в Перник са образували групички и с винкели в ръце търсели някой си Рихтер
Твоите постове бъкат от думи, но без смисъл, а постовете ти са необмислени и целящи да привлекат внимание. Ако не си забелязъл доста си конфликтен и много хора не те харесват. Гледаш винаги да си налагаш мнението и начина на мислене върви на психиатър, че имаш сериозни проблеми.
О, да, забелязЪл съм
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment