Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЪЪЪ ... битУренти 2012
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБъркаш... класиката е класика винаги за това се казва КЛАСИКА!!! Не почвай безмислените си опровержения моля те ... Същия модел костюм с който бях се продава и сега , и струва също толкова колкото тогава ( май примера с мафиотския бос не беше добър) Имам предвид сако , елек панталон и вратовръзка - КЛАСИКА
Това не е официална вечеря или бизнес закуска. Тук нямаме дрескод.
Можеш да се облечеш като Крали Марко, ако искаш.
Решило момичето да е боди арт, ок, какъв ти е проблемът.
Бъркаш понятия, казаха ти вече."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКой определя правила за облекло на абтуриентски бал?
Бъркаш понятия, казаха ти вече.
наче проблема ми е че ме мързи да стигна до колата , да отида да си взема болничнияОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Ще ме извинявате, но родителите на абитюрентите са на по 40-50 години и са ги "възпитавали". Учителите им са им "вливали" мозък в главата, управляващите са "градили" невероятната държава, в която живеят. И всички с общи усилия са ги направили такива каквито са. За Маугли приказката знаете ли я?
Сегашните поколения не са нищо друго освен продукт на дивите "селяни", които са навсякъде около нас. Дано не се окаже, че новите "селяни" са повече от 50%, че лошо....Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмам чуството че си прочел първите два поста и пишеш без да спреш........... И аз това казвам че можеш да си облечеш детето като някой глупак или курва или можеш да му обясниш какво е стил и красота , защото те не знаят ...
наче проблема ми е че ме мързи да стигна до колата , да отида да си взема болничния
За теб курва, за друг висша мода
Не си еталон за нищо, разбираш ли?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКой определя правила за облекло на абтуриентски бал?
Бъркаш понятия, казаха ти вече.
Казах ти,ти си продукт на прехода....
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:29 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз пиша в темата, почти от самото начало
Не си еталон за нищо, разбираш ли?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Нямам нищо против боди арта, но предпочитам да го видя върху някое красиво, стройно тяло, а не върху тази маса, която ми натрапва колко "перфектно" изглежда за крехката си възраст.
Да, вярно е, че в днешно време да си различен, нестандартен, популярен, дори агресивен е от значение, но границата между това да бъдеш провокативен или смешен, е много тънка. Може би някои не се усещат, а други го правят тенденциозно-за да бъдат забелязани и коментирани, независимо какви са отзивите. Както се казва, няма лоша рекламаЕто, въпросната боди- арт екстремиска в момента е тотален хит в нета. Може би душевния и оргазъм вече е достигнал своята кулминация
Въпрос на приоритети и на ценности.
Аз лично харесвам естетиката, красивите неща, облекло, съобразено с фигурата и сексапил, но стилен и неагресивен. Поведението също е важно. Между пичка и кифла има разлика.
За мен бала е официално събитие и място да покажеш някакъв стил и класа, а не тоалетчета от пийп- шоу.
За волни програми си има карнавали, афтър партита, клубни изяви и пр.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз пиша в темата, почти от самото начало
Не си еталон за нищо, разбираш ли?
P.S Абе какво печеш толкова на тая скара , дай на сам малко де...................Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБъркаш... класиката е класика винаги за това се казва КЛАСИКА!!! Не почвай безмислените си опровержения моля те ... Същия модел костюм с който бях се продава и сега , и струва също толкова колкото тогава ( май примера с мафиотския бос не беше добър) Имам предвид сако , елек панталон и вратовръзка - КЛАСИКАLexus IS200
Comment
-
Моя снимка няма да качвам щото съм от притеснителните , ама модела на костюма е този , само че с елек :
http://3.bp.blogspot.com/-w0FdNNQIor...hion-suits.jpg
Не знам дали някой може да каже че това е демоде , това не е демоде откакто е измисленоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМоя снимка няма да качвам щото съм от притеснителните , ама модела на костюма е този , само че с елек :
http://3.bp.blogspot.com/-w0FdNNQIor...hion-suits.jpg
Не знам дали някой може да каже че това е демоде , това не е демоде откакто е измисленоLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЕ костюмчето е готино определено. Ама пак много си зависи.. А ако си по- пълничък, нали се сещаш, че не върви този костюм.
Имам предвид че класиката е класика , както и да го погледнешОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
защо говорите за класа? стил и класа се показват през цялата година, не на бала...
както беше казано по-горе - утайките, които виждате сега са продукт на обществото, "прехода" и държавната политика (или липсата на адекватна такава), а не на самите себе си...
старите ги е страх от младите, младите са прости, селяните са селяни, клишетата са клишета
а пък тея приказки за балове и т.н.
самият процес на събиране на дадено място преди въпросната бална вечеря само и само да се покажем колко сме готЯни е порочен...
като ще е бал нека да е както трябва - от вкъщи -> към мястото на бала (ресторант, зала или каквото и да било)
аз знаете ли как отидох на бала си ?
с костюм с елек и т.н. , така се случи, че братовчедка ми също беше абитуриентка тогава и до мястото на "изпращането" си отидох пеша, от къщата на братовчедите
от Терасата в Бургас до Сл. Бряг където беше балната вечеря стигнах с нает от мен и още 3 момчета жълт раздрънкан Икарус от градския транспорт... защото решихме, че е жалко да наемаме коли и да се изявяваме на тежкари, а искахме да е нещо запомнящо се ... какъв съм селянин, нали ?
а пък за костюмите - това дали си пълен или не е само началото на избора на кройка, ами широчина на раменете, талия, таз, гръдна обиколка... не всяка кройка седи добре на всяка структура, мъжкият костюм според мен е по-трудният избор, защото привидно всичките са еднакви, докато дамската рокля прикрива много по-лесно несъвършенствата в тялотоLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:14.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмаш предвид различни вкусове на различни хора , ясно , ама има неща които са общоприети които са красиви и грозни, благоуханни и зловонни, прави и криви... Всмисъл никой не обича примерно пърче лайно..... никой не го смята за красиво и благоуханно нали ?!?!? ( въпреки че все някой ще се намери това ще е изключение) Та ,аз казвам че на това мопмиченце трябваше да обясни някой че за боди арт първо ти трябва BODY после ART.... ако всичко беше направено със стил , всички щяха да умрат от кеф ......
P.S Абе какво печеш толкова на тая скара , дай на сам малко де...................
---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМай ти бъркаш тук,и в други страни имам вечеринки с подобна тематика но не отиват облечени като на карнавал,абитуриентските балове са си точно официален бал по повод завършването на средното образование,това,че последните няколко години са се изродили тези балове в панаир на кича и простотията е друга бира.
Казах ти,ти си продукт на прехода....
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:29 ----------
Висша мода??????
Баловете са си балове. Няма как всички да са еднакви.
Официална вечеря, егати тъпотията, скука.
За мен една рокерска сбирка е не по-малко парад на простотия и свинщина.
Същото се отнася и за няой концерт на някоя хеви банда или хип хоп икона.
Това е техен празник и те решават как да се чувстват най-добре."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Не познавам муха която ходи на абитурентски бал ..... свършиха доводите и почна глупости да пишеш ........Той за това се казва абитурентски бал щото е БАЛ!!! Не е абитурентска оргия , или абитурентски цирк нали!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment