Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нарушават се конституционните права на пушачите и това е - не е противоконституционно да се продават цигари и всеки пушач е такъв по своя воля, затова трябва да се уважава волята на всички.
    Да си има заведения и обществени места, в които спокойно и на воля да се пуши.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Прав е старухата

Но пък от друга страна забраната не е валидна за открити заведения .
      Така ,че няма пълно щастие
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пълни глупости - могат да се продават цигари на тротоара, а не може да се пуши там.
        На платното е разрешено и дай да се наредим на осовата линия и да си пушим.
        sigpic

Comment

Кой е казал, че не може да се пуши на тротоара?
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Нарушават се конституционните права на пушачите и това е - не е противоконституционно да се продават цигари и всеки пушач е такъв по своя воля, затова трябва да се уважава волята на всички.
            Отиваш у вас и пушиш, колкото си искаш. Къв е проблемът? Никой нищо не им нарушава на пушачите. А пушачите и непушачите имат конституционно право да дишат чист въздух на всяко място, където отидат.

Ама защо въобще го обсъждаме? Забраната е факт. На който не му харесва има достатъчно държави по света, където може да ходи да пуши
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              А един пушач не нарушава ли конституционните права на един непушач като му замърсява въздуха, особено в затворени помещения?
              Или права по конституция имат само пушачите, може би?
              Престанете с празните приказки и сухи тези за правата на пушачите.
              Пушача вреди на околните, факт, следователно няма права по конституция.
              Никой няма право да вреди на друг.
              Тровете се сами.
              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:37.

Comment

Да си има заведения за пушачи и за непушачи
                Много фирми пръснаха сумата му и пари да си преоборудват залите съобразно изискванията преди 2г.в зони за пушачи и непушачи с всичките им принудителни вентилации и какви ли не прегради и сега нови измишльотини.
                sigpic

Comment

Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    А един пушач не нарушава ли конституционните права на един непушач като му замърсява въздуха, особено в затворени помещения?
                    Или права по конституция имат само пушачите, може би?
                    Престанете с празните приказки и сухи тези за правата на пушачите.
                    Пушача вреди на околните, факт, следователно няма права по конституция.
                    Никой няма право да вреди на друг.

Що си мисля че почнахме да говорим за НЕНУЖНОТО забраняване на тютюнопушенето навсякъде.Имаше си места където ходеха само пушачи.Що забраниха тяхното съществуване.

Тамън се прибрах от кварталното кафе.Охраната отвън пита "Пушач? Да - Влизай" "Пушач? Не - Затваряме"
                    Айде на чист въздух в парка!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Така ако ми каже някой такова хубаво дело ще му завъртя, че цял живот безплатно кафе ще пия после....

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ало пушачите, ще свикнете бе, не се косете, и без вас заведенията ще са пълни.

митака от пловдив имаш въображение, но не е достатъчно.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Така ако ми каже някой такова хубаво дело ще му завъртя, че цял живот безплатно кафе ще пия после....

Ми те пак да си го пият,в парка.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение

Даа,въображението ми работи,вашето също забелязвам че не е спирало.

Как беше онаа поговорка,паживьом увидит

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Е, ми това е, частни партита.
                            И без това само чалга има по тези заведения, а пък и като не се пуши - баси извращението.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Даа,въображението ми работи,вашето също забелязвам че не е спирало.

Как беше онаа поговорка,паживьом увидит
                              Ми няма те да си го пият в парка, а ти ще си го пиеш в парка, като искаш цигарка...пък ако ще мрънкането да продължи денонощно....ако ли пък се огъне държавата, това не е никаква държава

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                                Да ама Неее ... в парка може да се пуши
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X