Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Бе ти майтап ама аз с матора за малко да гътна една пчела,оса знам ли що беше,ама успех и я плюнах,представи си да ме беше ужилила по езико,мое се гътна..........
    Преди няколко седмици на събора в Ямбол един приятел го жулна една пчела по долната устна, влезнала под каската докато карахме към пистата.
    Първо помислих, че е Джим Кери и ще снима "Маската" втора серия, после го разпознах, беше голяма карикатура, особенно като се опитваше да си запали цигара, смуче, смуче, ама въздуха издиша от долу... мухахахаа.

Comment

• Сега един сервитьор ми се жалва, че го бомбили,излезли уж да пушат и не се върнали...

Comment

• Сега има бомбене, а утре кръчмите ще се превърнат в сладкарници. Не знам как може да се пие, без да се пуши.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Сега един сервитьор ми се жалва, че го бомбили,излезли уж да пушат и не се върнали...

Хахаха това според мен ще зачести и ще го направят така,че на всяка поръчка да си плащаш веднага
          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Сега има бомбене, а утре кръчмите ще се превърнат в сладкарници. Не знам как може да се пие, без да се пуши.
            Много просто, отказах ги сам на 30, ама алкохола никога Пък ако мислиш, че във Франция или Италия се пие по малко се лъжеш.Там минералната вода или бутилчица вино са еднозначни, във Франция без вино на обяд рякдо сядат.Говоря за официални заведения към Френската национална банка, Италианската такава и прочее, не за пристанищни кръчми примерно.А от години в тия държави пушенето е забранено.
            Last edited by fred; d.m.y г., 20:32.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Много просто, отказах ги сам на 30, ама алкохола никога Пък ако мислиш, че във Франция или Италия се пие по малко се лъжеш.Там минералната вода или бутилчица вино са еднозначни, във Франция без вино на обяд рякдо сядат.Говоря за официални заведения към Френската национална банка, Италианската такава и прочее, не за пристанищни кръчми примерно.А от години в тия държави пушенето е забранено.
              Е, да, но пиенето без пушене е икономически неизгодно - изпива се повече алкохол., а от друга гледна точка, както знаем алкохола е по-вреден

А, както са я подкарали ще започнат да раздават забрани и за секса.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• ама алфисте защо така приказваш сега ?

без пиене нямало пушене... врели некипели

а пиенето било по-вредно от пушенето... алелемайко
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  ама алфисте защо така приказваш сега ?

без пиене нямало пушене... врели некипели

а пиенето било по-вредно от пушенето... алелемайко
                  По-вредно е пиенето,от пиене може да фанеш цироза,с пушенето можеш да си направиш черен белият дроб,тоест намаляваш шансовете за цироза.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

По-вредно е пиенето,от пиене може да фанеш цироза,с пушенето можеш да си направиш черен белият дроб,тоест намаляваш шансовете за цироза.
                    АХАХАХХАха смея се с глас
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Хахахахаааа батка значи вече нямаш проблем с пиенето... вече си имаш три черни дроба.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 23:32.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Хахахахаааа батка значи нямаш проблем с пиенето... вече си имаш три черни дроба.
                        проблем с пиенето ли ? какъв проблем, когато му е кеф hahaha
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Хахахахаааа батка значи вече нямаш проблем с пиенето... вече си имаш три черни дроба.
                          Един,живи и здрави и Бог да ни пази оти ние не се пазим

А с пиенето никога не съм имал проблем,само кат карам не пия,па кат бех и аз с матор и скутери максимум една бира да пийна......

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          проблем с пиенето ли ? какъв проблем, когато му е кеф hahaha
                          Кеф,навик,знам ли какво е,бе арен навик си е

Comment

Един,живи и здрави и Бог да ни пази оти ние не се пазим

А с пиенето никога не съм имал проблем,само кат карам не пия,па кат бех и аз с матор и скутери максимум една бира да пийна......

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Кеф,навик,знам ли какво е,бе арен навик си е
                            Шегувам се, знам, че си с един, другите два са под прикритие...

Comment

Шегувам се, знам, че си с един, другите два са под прикритие...
                              Не се шегувам,дробовете да чукна на дърво са ми в безупречно състояние за сега,но имам проблем с оросяването на мозъка.

Comment

Не се шегувам,дробовете да чукна на дърво са ми в безупречно състояние за сега,но имам проблем с оросяването на мозъка.
                                това си е бая сериозен проблем
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X