Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    По добро нещо не се е случвало в Б-я от мн време от приемането на тази забрана.
    - Пушачи намаляват цигарите
    - много пушачи спират цигарите, купуват си електронни такива
    - малки деца в училищна възраст не пушат вече, или въобще не се и захващат
    - не мирише на тоалетна в заведения, ресторанти, дискотеки

Мн познати разправят, че са спрели да пушат, или карат на електронна цигара. Намалили са цигарите.
    Нз какво се оплакват вс от забраната.
    Вс ресторанти и заведения са пълни, дискотеките също.
    Ето и един добър начин да се запознае човек с някое девойче пред дискотеката!
    именно и просто да кажем през 30 мин казват айде вън да пушим и хоп като измръзнат пак са вътре
    много е готино това преди зимата дрехите ти се умирисваха за нула време, сега вече е доста по свежо... определено наистина едно от най хубавите неща гласувани последно време...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• А защо ресторантьорите мрънкат след като по вашите думи заведенията са пълни с непушачи.И пак питам какъв беше проблема да има заведения за пушачи и за непушачи.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Всеки си гледа нещата от неговата камбанария, пушачите викат празно било, непушачите виждаме че ни лъжат и си е пълно. Днеска по студентски град всичко олепено с "Търсим сервитъорки" тия ми говорят че щели да уволняват. А за мене е важно че вече не се вмирисвам.

Comment

• Еми моите наблюдения са, че са пълни заведения, механи, дискотеки.... Всеки нормален човек, може да си позволи да не пуши толкова, да си закупи електронна цигара, мн хора казват, че са задоволителни!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Ми аз пушех по две кутии на ден и вече 3 седмици пуша ел.цигара, но качествена и съм ммного доволен.Имам една кутия за резерва ако ми свърши батерията и честно предпочитам ел.цигара.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Ми аз пушех по две кутии на ден и вече 3 седмици пуша ел.цигара, но качествена и съм ммного доволен.Имам една кутия за резерва ако ми свърши батерията и честно предпочитам ел.цигара.
              Дано да се лъжа, но няма да е задълго с това електричество.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Ми аз пушех по две кутии на ден и вече 3 седмици пуша ел.цигара, но качествена и съм ммного доволен.Имам една кутия за резерва ако ми свърши батерията и честно предпочитам ел.цигара.
                И какво се разбира под качествена, че всичко иде от чинките... дунапренчетата искат постоянно омокряне, танковете протичат, картовете им са тука има тука нема?

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Дано да се лъжа, но няма да е задълго с това електричество.
                Няма да ме учуди... и държавата и фирмите производители и търговци на едро на цигари губят от това.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• истината е следната!!!

Дори и пушач да си ще излезеш 1,2 пъти на кафе през седмицата за по 1,2 часа точно тия 1,2 часа за цяла седмица не може ли без да пушиш ?!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    истината е следната!!!

Дори и пушач да си ще излезеш 1,2 пъти на кафе през седмицата за по 1,2 часа точно тия 1,2 часа за цяла седмица не може ли без да пушиш ?!
                    И кафето и алкохола засилват желанието за пушене... като се наплюскаш пак там

Истината е друга... тръгнахме да сме по ербап от държави дето тоя проблем го борят от 30 и кусур години... какво беше за жабата и коня.
                    И пак го направихме по български... вътре не може, освен ако не си голяма риба като ония с випа на летище София.
                    Аман от двойни стандарти...
                    Та каква е разликата м/у ВИП зала на летище и друго заведение в закона?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      И кафето и алкохола засилват желанието за пушене... като се наплюскаш пак там

Истината е друга... тръгнахме да сме по ербап от държави дето тоя проблем го борят от 30 и кусур години... какво беше за жабата и коня.
                      И пак го направихме по български... вътре не може, освен ако не си голяма риба като ония с випа на летище София.
                      Аман от двойни стандарти...
                      Та каква е разликата м/у ВИП зала на летище и друго заведение в закона?
                      Отново не мислиш задълбочено.

Никой не иска крайно изнервен наркозависим на борда на самолет.
                      В кръчмите са лесни за оправяне, но в самолета е трудно.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Никой не иска крайно изнервен наркозависим на борда на самолет.
                        Мда, далеч по-добре от брадат муджехидин с неврална астма и забравен Калашников под тюрбана ...

Comment

• Когато подобни забрани се въведоха в Европа, на много летища нямаше места за пушачи или имаше само малки кабинки.
                          В момента на повечето летища има обособени относително големи помещения за пушачи, с всичките удобства.
                          Vip мястото за пушене на софийското летище е само една от многото нашенски изгъзици.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            ... само една от многото нашенски изгъзици.
                            Цялата ни държава е изгъзица!

Comment

• Нещо хубаво се случи и в Б-я, и се опитвате да го опорочите.
                              Стига хора, не са ви забранили секса или яденето и пиенето. Въс собствените Ви домове можете да пушите спокойно. В мн държави си е така, и хората не се оплакват.
                              Държавата ние красива като природа, но като управа и закони сме скапани!
                              Най-накрая някой направи един добър закон!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз съм пушач и не мрънкам от забраната,даже я подкрепям с две ръце.Винаги съм се съобразявал къде пуша.Сега поне не виждам млади майки с деца на по 1г в супер задимени заведения където и на мен като пушач ми е ставало гадно а те помъкнали бебетата.А относно това,че с тази забрана се грижат за здравето ми това са пълни глупости,изобщо не съм намалил цигарите от както е влязла забраната.Да ми направят заплатата европейска а аз знам как да се грижа за мене си.
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X