If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остава и секса с чуждо да забраним и ща са оправим за има , няма 100 дни
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз съм по-съгласна да въведат мерки срещу пияните шофьори- Книжката се взима доживотно при спиране на пиян шофьор. При причинена катастрофа -доживотна в затвора. Глоби тип отрязаха ми главата до кръста. Казвали са ми за Холандия- Снимат те в нарушение. Получаваш честитка по пощата. Ако до третия път не платиш те осъждат по бързата процедура и плащаш глобата, лихвата и съдебните разноски. После два месеца работиш за да си ги платиш.
Това като се направи пиенето на обществени места ще е незначителен проблем.
По повод на дискриминацията съгласна съм с Гиги- най-мразим мръсни обществени тоалетни. Нали на вас мъжете не ви се налага да сядате.
Аз съм по-съгласна да въведат мерки срещу пияните шофьори- Книжката се взима доживотно при спиране на пиян шофьор. При причинена катастрофа -доживотна в затвора. Глоби тип отрязаха ми главата до кръста. Казвали са ми за Холандия- Снимат те в нарушение. Получаваш честитка по пощата. Ако до третия път не платиш те осъждат по бързата процедура и плащаш глобата, лихвата и съдебните разноски. После два месеца работиш за да си ги платиш.
Това като се направи пиенето на обществени места ще е незначителен проблем.
По повод на дискриминацията съгласна съм с Гиги- най-мразим мръсни обществени тоалетни. Нали на вас мъжете не ви се налага да сядате.
Принципно да изясним нещо - не е важна тежестта на наказанието, а неговата неизбежност.Каквото и да забраняваваме или налагаме, при положение че не се спазва, че има вратички и корупция и т.н. до никъде не води.
А наистина, пътят е правила и санкции.
А да ви кажа тоалетните- в крайна сметка днес са в пъти по чисти и хубави, от тези преди 20 години, тогава какви бяха.... , има какво да се желае и там, както навсякъде разбира се.
Да ви кажа във Виена наприме съм ходил няколко пъти, е по една от централните улици имаше два Маккдоналдса-и в двата тоалетните бяха много по мръсни от тези в София.
А в центъра каква мръсотия беше-имаше фестивал през лятото, вечер се прожектират филми,продава се бира и прочее-ами кочината беше страхотна.
Най-добре някой ако вкусва алкохол да му се режи лявата топка, а ако го съчетава с цигари и дясната. Така няма да може да ходи по-чуждо, а ако все пак опита да се резне и чепа за по сигурно..
Никаква аванта за пушачи и алкохолици.... Мухахахаааа
Още малко ако поревете и бате ви Бойко ще ви уреди, споко.
Най-добре някой ако вкусва алкохол да му се режи лявата топка, а ако го съчетава с цигари и дясната. Така няма да може да ходи по-чуждо, а ако все пак опита да се резне и чепа за по сигурно..
Никаква аванта за пушачи и алкохолици.... Мухахахаааа
Още малко ако поревете и бате ви Бойко ще ви уреди, споко.
Само да не вкара закон да се наливаме само с вода от Банкя.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment