Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете моториститеееееее...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пазете моториститеееееее...

Понеже туко ме изправари някой моторист, от където е решил и аз нали гледам да ги пазя, пазя ги непрестанно, та сега видях и това:
    http://dnes.dir.bg/news/mol-motoristi-11312926?nt=11
    И сакън, никой да не ги закача
    Ясно, че това не са всички мотористи, ама имам чувството, че една част, в под и около Христовата за безмозъчни. Та кой ще ги опази от самите тях се чудя?
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:40.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Мотористите са заснети от камерите на мола, но номерата на моторите са закрити с надпис „Гей“,

156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Преди една година имахме такава тема тук във форума и имаше големи дебати.

Съжалявам, че мога да обидя някой колега тук от форума, но повечето от тях са неадекватни, сравнено с другите участници в движението - големи ускорения, бързи и непредвидими реакции.

Имам преки почти ежедневни впечетления отблизо при движението ми с велосипеда, както като пешеходец и естествено като водач на автомобил - повечо от тях се движат като в компютърна игра и разсъжават по същия начин.

Адреналина ги блъска яко и замъглява преценките и изобщо разума.

Усещането ми при среща с тях на пътя е като при среща с луд или пиян.

Естествено има изключения, но те са рядкост.
      Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:05.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Преди една година имахме такава тема тук във форума и имаше големи дебати.

Съжалявам, че мога да обидя някой колега тук от форума, но повечето от тях са неадекватни, сравнено с другите участници в движението - големи ускорения, бързи и непредвидими реакции.

Имам преки почти ежедневни впечетления отблизо при движението ми с велосипеда, както като пешеходец и естествено като водач на автомобил - повечо от тях се движат като в компютърна игра и разсъжават по същия начин.

Адреналина ги блъска яко и замъглява преценките и изобщо разума.

Усещането ми при среща с тях на пътя е като при среща с луд или пиян.

Естествено има изключения, но те са рядкост.
        Имам едно такова "изключение" у дома, което уж кара внимателно и с пълно облекло и каски-маски и т.н. и въпреки всичко пак на дна пъти си потроши краката.Та, за мен си е супер опасно и все си мърморя ...ама кой ли ме слуша...
        GTV 1.8 TS

Comment

абе прекалено е,не си представам да съм с родителите си или с некоя жена и некъв да я гази с мотора на ескалатора ебати и мъжете спали ли са,земи един стол или една количка или една дамска чанта тресни го у тиквата и тва е,ме гони с мотора по мола ебати и тъпаците самозабравили са се.

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
            Имам едно такова "изключение" у дома, което уж кара внимателно и с пълно облекло и каски-маски и т.н. и въпреки всичко пак на дна пъти си потроши краката.Та, за мен си е супер опасно и все си мърморя ...ама кой ли ме слуша...
            Това 199 км./ч го нямат за нищо - рекордът е на моторист край Плевен
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:31.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

човек а как ти звучи през 94 та Монтанска лада-жигула с 204 ти км в час у София?

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                човек а как ти звучи през 94 та Монтанска лада-жигула с 204 ти км в час у София?
                Тоя го знам...)

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                абе прекалено е,не си представам да съм с родителите си или с некоя жена и некъв да я гази с мотора на ескалатора ебати и мъжете спали ли са,земи един стол или една количка или една дамска чанта тресни го у тиквата и тва е,ме гони с мотора по мола ебати и тъпаците самозабравили са се.
                А бе къде е охраната на мола...преди малко го даваха по новините..,..ама никой не зададе този въпрос???
                Все едно утре влизам в трезора на БНБ с една торба...пълним и изчезвам...добре, че нямаме терористи....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е, сефте....

2008г.
                  http://www.youtube.com/watch?v=VaVGxkl1mrE

2012г.
                  http://vbox7.com/play:c8c0df508d
                  Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:39.
                  sigpic

Comment

Как пък никой не удари една торба в каската на тия идиоти
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Много бързо се изнизаха нещо,уж големи гъзари обикаляли мола,те само влязоха и излязоха,абсолютни мушмороци
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

аз не бих им ударил нищо само заради шока

но сега като съм го гледал това, ако ми се случи директно едно маваши и после да видим как ще се обяснява
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          аз не бих им ударил нищо само заради шока

но сега като съм го гледал това, ако ми се случи директно едно маваши и после да видим как ще се обяснява
                          И след това задушаващо тръшване

Верно малко трудно се реагира толкова бързо
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ако карат като малоумни никакво съобразяване с тях.А що се отнася до тия кретени с моторите в мола сега вече сигорно са най-известните в мааааалата им.
                            Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

"От КАТ обясниха, че контролират само движението по пътищата, а не движението по моловете."

Ей това обаче ме довърши: "Мотористите, дегизирани с каски и кожени якета..."
                              Кой да им обясни на неграмотните журналя, че това не е дегизировка, а е задължителна моторджийска екипировка...
                              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                              X