Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пазете моториститеееееее...
Collapse
X
-
Нашмъркани с кока тъпаци.
Напълни се София с измет селска.
Това се хваща, и му се конфискува мАтора, взема му се книжката за 10 години и му се дава присъда за едро хулиганство.
На смелчаците, Стоянчо и Orm, ще им кажа, че най-тъпата постъпка би била опит за саморазправа. Не ми се мисли, каква поразия може да стане при загубване на управление на мотор на такова място.
Тъпата охрана, най-вероятно изцяло непрофесионална, в този сучай просто ЗАТВАРЯ всички изходи и пиленцата остават вътре.
Ама то в БГ баничари обезвреждат бомби, та кой знае какви ученици охраняват мола."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Неграмотни и слабоумни... преди Коледа, като висяхме с един щанд в Сердика с колегите, ги видях колко им е багажа, наблюдателността, реакциите и све... Освен да упътят някой объркал се къде е и какво търси, за кьопав чеп не стават. Ама то какво да очакваме - те полицаите ни са гащници, дето кой ли не малко по-добре подготвен може да ги обезвреди, та охранителчетата от частните фирми ли да са читави? Те там ги подбират по 2 критерия - да са максимално глупави, че да нямат големи изисквания за пари... единствено изключение са въоръжените с патрулките - само там са малко от малко по-свят...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНашмъркани с кока тъпаци.
Напълни се София с измет селска.
Това се хваща, и му се конфискува мАтора, взема му се книжката за 10 години и му се дава присъда за едро хулиганство.
На смелчаците, Стоянчо и Orm, ще им кажа, че най-тъпата постъпка би била опит за саморазправа. Не ми се мисли, каква поразия може да стане при загубване на управление на мотор на такова място.
Тъпата охрана, най-вероятно изцяло непрофесионална, в този сучай просто ЗАТВАРЯ всички изходи и пиленцата остават вътре.
Ама то в БГ баничари обезвреждат бомби, та кой знае какви ученици охраняват мола.
то не е до саморазправа тук, а до гражданска отговорност - има си и нещо, което се казва граждански арест ако не си чувалLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:39.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеей така като ми се качи на ескалатора и застане до мен за 2 секунди найш как хубаво ще му грабна съединителя и спирачката
то не е до саморазправа тук, а до гражданска отговорност - има си и нещо, което се казва граждански арест ако не си чувал
Да ти извади пистолет някой в магазина и аз да се правя на Брус Ли, с риска да бъдат застреляни един двама.
Много филми гледаш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Според мен тия са някакви, баровци, както им се вика на простаците у нас, които имат пари, връзки и са решили да си направят шоу, а може и някой бас да са вързали.Но наистина е неадекватна реакция на охраната.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Да ми стреснат детето да почне да заеква... знаеш ли кога.... не граждански арест а гражданско изнасилване ще им на правя ....... Ако ги хвана де
Сусе , от страхливи предложения като твоето сме така ... всеки да се оправя сам.....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Някоя пръчка или 1 чадър в предното колело и после да го минат взички докато още е топълsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Истината, е че цялата тази работа е продиктувана от абсолютното беззаконие. Я да ви питам, в Северна Корея или в Китай някой прави ли така? Естествено, че не, но там има строги закони и (поне в Китай) десетки, дестки нарушения, които се наказват със смърт. Аз лично не виждам причина защо влизане в МОЛ с мотор да не се наказва със смърт. Трябва да си тотален изпадналяк въобще да се сетиш за такова нещо, след това изгорелите газове в затворени пространства (макар и големи и ужким с вентилирани) са нещо, което дробовете на хората няма как да обичат. И трето това е демонстрация на неприкосновеност.
Колкото и брутално да звучи ако съдебната система заработи както трябва и наказанията се завишат в пъти ще заживеем много по-спокойно в една нормална и подредена държава. Това разбира се е невъзможноAlfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94
Comment
-
Това са някакви мамини синчета или бащини момчета, избиващи комплекси, копнеещи да направят нещо значимо и да бъдат известни с нещо - за съжаление с нещо тъпо като това, защото е много лесно и ефектно, а пък самите те не могат да направят нещо значимо.
Хората от охраната, както навсякъде го играят предимно разпоредители.
Има си застраховки и защо някой да се напъва, а клиентите - да се оправят някак си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Ама какво сте се хванали за тази охрана,какво може да им направи тя ? Да ги арестува или да ги набие ? Могат само да гледат,как тези с моторите правят слънца в центъра на мола и толкова..
Comment
-
Охраната може да ги задържи, а властта би могла да им наложи и по сурови глоби примерно, които на тоя етап май ги няма
Ама някой горе предложи смърт, е чак това е пресилено.
Но наистина всичко е продиктувано от безнаказаността основно, която пък се променя, чрез неибежното наказание.Това наказание не е необходимо да бъде жестоко, а скъпо и превантивноAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеАма какво сте се хванали за тази охрана,какво може да им направи тя ? Да ги арестува или да ги набие ? Могат само да гледат,как тези с моторите правят слънца в центъра на мола и толкова..
В този случай е трябвало само да затворят вратите и да започне купона.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaВ този ред на мисли наскоро (след последния път в който някакво неграмотно олигофренче ми удари колата в напълно идиотска ситуация и единствената "санкция" която понесе беше да напише в двустранния протокол, че той е причинил ПТП-то) се замислих защо ли всички си мислят, че "на запад" са по-културни шофьорите на пътя... Ами достигнах до следния извод: Има ги точно същите дебили на пътя... Обаче са в метрото.
Сигурно знаете, че в повечето "нормални" държави, застраховката, която е еквивалент на нашата ГО, расте когато причиниш ПТП и всичко се регистрира в система, достъпна до всички застрахователи... Ами ако на това същото селянче другата година му обадят гражданска не 200 лева а 3 бона примерно (понеже е кретен и с карането си е потрошил виновно 10 чужди коли за изминалата година да кажем), много силно ще се замисли къде се гледа като се кара... А пък ако не се е замислил, на по-следващата година като му кажат примерно 5 бона, директно още слезе от манерката си и ще се качи на метрото...
Ето там са в "нормалните" държави дебилите шофьори - в метрото!
Тук мога да си купя една манерка за 500 лева, да я застраховам някъде на майната си в град с 5 човека на кръст, където ГО-то е 100 лева (станаха тотал 600+60 лева регистрация и 40 лева газ да я закарам до София стават 700), да я закарам в паркинга на "Мола" и вътре да направя два кръга от които да не остане здрава паркирана кола... Знаете ли каква е санкцията..? Прочетете поста отначало да разберете... И знаете ли догодина на тая манерка колко ще ми е ГО-то..? А данъка ще е даже по-малък, щото тя може да прави нощ зад себе си докато върви в лявата лента на магистралата с 60, обаче е на 20 години и данъка и е 12 лева... А вие "балъците" си карайте новите и скъпи коли, набутвайте се за ремонти, пребоядисвания, брони, фарове и т.н...
Просто още един аспект от "нашата" действителност...Lexus IS200
Comment
Comment