If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак си станал с гъза напред!
Кофти уйкенд ли, к'во?
Защо ме цитираш с точици, да не разваляш рахата на любителите на игнор листата ли? Много си бил послушен, услужлив и внимателен.
Винаги ставам с главата напред.
---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:21 ----------
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
абе не знам ама миналата седмица вечертта като се прибирах един с мотор лежа на кръстовището на Младост 3 и 2 и 1.30 мин имаше регулировчик и немаше кой да го дигне от благодарност беше фитка
От няколко дни въпросните мотористи зорлем искат да ги интегрирам в предната си броня, пък вчера нарочно идваха да дразнят кукичките на Бояна, гадните му донори с донори......да 'фанат да се пазят сами малко, аз не съм овчар.....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
От няколко дни въпросните мотористи зорлем искат да ги интегрирам в предната си броня, пък вчера нарочно идваха да дразнят кукичките на Бояна, гадните му донори с донори......да 'фанат да се пазят сами малко, аз не съм овчар.....
Жив оВчар си бро, и леко с изразите, че ко знаеш аз к'ъ псувам...
Comment