Известие

Collapse
No announcement yet.

В случай на ПТП с полицаи !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
    А защо не заведеш дело срещу държавата?И да търсиш компенсация?

Попитах адвокат още вечерта.
    Безнадежно е

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
      Попитах адвокат още вечерта.
      Безнадежно е
      Не ти трябва адвокат .. Заведи си Исковата молба сам, плати си таксата ,искай милиони левове неимуществени вреди, изчакай трите отказа - от градски, апелативен и върховен, и след това ,отиваш при Ина Лулчева и завеждаш дело в Страсбург ,а там вече няма не може ...

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        Не ти трябва адвокат .. Заведи си Исковата молба сам, плати си таксата ,искай милиони левове неимуществени вреди, изчакай трите отказа - от градски, апелативен и върховен, и след това ,отиваш при Ина Лулчева и завеждаш дело в Страсбург ,а там вече няма не може ...
        Не може да искаш милиони левове, щото таксата дето я плащаш е % от тия милиони левове, дето няма да ги получиш.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Не може да искаш милиони левове, щото таксата дето я плащаш е % от тия милиони левове, дето няма да ги получиш.
          Такса има ,когато декларираш имуществени вреди. За неимуществени, няма такса.
          Знам, защото съдя РБ в момента по 4 различни искови молби ,заведени за незаконно задържане .Общата сума на иска ми е 450 000 евро неимуществени вреди - таксата за всяка искова молба е 32 лева (ако не ме лъже паметта)

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

на тебе акта щи е 50 лева и 1 месец без талон ама на тях доста по зле и невинни да са,ще им спрат разходките с кола до баничките,много е тегаво да удариш служебна кола в МВР дори и невинен,абе и при нас имаше един оперативен преди много години дето ме прибираше с една бяла лада едно време от нас,ама накрая от много клетви се натресе в рейс 280 с нея у Студенски,иначе Цветанката е безкомпромисен към такива изцепки само чака рапорта и го разписва та е вероятно при такава ситуация да те помолят д акажеш че са "гонили" някой и така е станало ни по тяхна ни по твоя вина вервай ми.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Пак си приказвате по инерция. Ако ситуацията е недвусмислено в полза на колегата тия с патрулката ще се окажат в голямо приключение. Щото не могат просто така да послъгват дали са били с включени сирени или не например ако са изскочили от улица без предимство.
              Абсолютно. МОмци, идея си нямате колко тежат в съда показнията на свидетели, които примерно са видели ситуацията и свидетелстват, че не е имало специални сигнали от колата на полицията.
              После съдията изисква и полицаите да покажат и с доказателства поради каква причина са били със пуснати специални сигнали.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
              X