Известие
Collapse
No announcement yet.
В случай на ПТП с полицаи !!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеПопитах адвокат още вечерта.
Безнадежно е
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНе ти трябва адвокат .. Заведи си Исковата молба сам, плати си таксата ,искай милиони левове неимуществени вреди, изчакай трите отказа - от градски, апелативен и върховен, и след това ,отиваш при Ина Лулчева и завеждаш дело в Страсбург ,а там вече няма не може ...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе може да искаш милиони левове, щото таксата дето я плащаш е % от тия милиони левове, дето няма да ги получиш.
Знам, защото съдя РБ в момента по 4 различни искови молби ,заведени за незаконно задържане .Общата сума на иска ми е 450 000 евро неимуществени вреди - таксата за всяка искова молба е 32 лева (ако не ме лъже паметта)
Comment
-
на тебе акта щи е 50 лева и 1 месец без талон ама на тях доста по зле и невинни да са,ще им спрат разходките с кола до баничките,много е тегаво да удариш служебна кола в МВР дори и невинен,абе и при нас имаше един оперативен преди много години дето ме прибираше с една бяла лада едно време от нас,ама накрая от много клетви се натресе в рейс 280 с нея у Студенски,иначе Цветанката е безкомпромисен към такива изцепки само чака рапорта и го разписва та е вероятно при такава ситуация да те помолят д акажеш че са "гонили" някой и така е станало ни по тяхна ни по твоя вина вервай ми.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПак си приказвате по инерция. Ако ситуацията е недвусмислено в полза на колегата тия с патрулката ще се окажат в голямо приключение. Щото не могат просто така да послъгват дали са били с включени сирени или не например ако са изскочили от улица без предимство.
После съдията изисква и полицаите да покажат и с доказателства поради каква причина са били със пуснати специални сигнали.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment