Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2012!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Някои хора са изпаднали в безпочвена еуфория и изобщо не може да се води конструктивен диалог.
    Я покажи едно твое мнение което смяташ за конструктивен диалог,дотук само тъпотии.Не знам,но никой освен вас двамата не твърди че на финала Италия е играла силно и е нямала късмет с контузии Всички други си мълчат,май вашата мъка е доста по-голяма от моята еуфория,и е нормално да съм в еуфория,защото от дете съм фен на испанския футбол.........................

П.С.Вие спокойно можете да почакате още,докато Италия отново вземе титла.................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Я покажи едно твое мнение което смяташ за конструктивен диалог,дотук само тъпотии.Не знам,но никой освен вас двамата не твърди че на финала Италия е играла силно и е нямала късмет с контузии Всички други си мълчат,май вашата мъка е доста по-голяма от моята еуфория,и е нормално да съм в еуфория,защото от дете съм фен на испанския футбол.........................

П.С.Вие спокойно можете да почакате още,докато Италия отново вземе титла.................
      Нямам навик да си анализирам мненията, но гледам, че започваш да изпадаш в необуздана ярост.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Нямам навик да си анализирам мненията, но гледам, че започваш да изпадаш в необуздана ярост.
        Ххахахахахах най-обичам такива хора като теб,дават оценки зад клавиатурата.......................ти си един най-обикновен спамер в този форум

П.С.Казах ти го и в една друга тема,стига чеса пръсти,а обърни малко внимание на жена си
        Last edited by Mury; d.m.y г., 17:45.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ххахахахахах най-обичам такива хора като теб,дават оценки зад клавиатурата.......................ти си един най-обикновен спамер в този форум
          Не те познавам, тъй, че твоите определения не представляват нищо за мен.
          sigpic

Comment

• Сопрете се бре, паднали... били.., яли и пили
            Те футболистите забравиха за тоя мач, вие ще се изпокарате тука.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Сопрете се бре, паднали... били.., яли и пили
              Те футболистите забравиха за тоя мач, вие ще се изпокарате тука.
              Аз не се карам с никой,някои хора тук се опитват да си натрапват некомпетентното мнение

Comment

Аз не се карам с никой,някои хора тук се опитват да си натрапват некомпетентното мнение
                От мненията ти ясно личи, че не знаеш какво е да играеш с човек по-малко и то срещу бързи и технични футболисти. Верно ще те запитам, футболни обувки обувал ли си?

За другото първенство трябва да те вземат да правиш анализи в БНТ, ще си в свои води в компетентния им екип
                Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• На клубно ниво, Челси и Интер ги отсвириха испанците последните няколко години. За финала Италия игра достойно но нямаха късмет с контузени играчи и треньора им малко я пообърка. Според мен още след първия гол трябваше да премести Балотели от другата страна и да вкара Ди Натали или Диаманте.

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                    От мненията ти ясно личи, че не знаеш какво е да играеш с човек по-малко и то срещу бързи и технични футболисти. Верно ще те запитам, футболни обувки обувал ли си?

За другото първенство трябва да те вземат да правиш анализи в БНТ, ще си в свои води в компетентния им екип
                    Виждал съм доста отбори да бият с 10 човека,но с игра а не с разходка по терена,та те за цял мач имаха 3 положения,така не се бие Испания,всъщност последните 5 години само Швейцария знае какво е да биеш Испания.На 23 годишна личност няма какво да отговарям дали съм обувал обувки или не,всеки може да се хвали първия си мач на Реал Мадрид съм гледал,когато ти си бил на 3 години............. бил съм и спортист 10 години,но казах няма какво да се хвалим..........

П.С.Тук явно доста хора не можете да превъзмогнете слабата игра на Италия на финала,аз не съм казал че са слаби като цяло,много се радвах като биха Германия/най омразния ми отбор/даже бях за тях като втори отбор,но на финала нямаше как.................
                    Last edited by Mury; d.m.y г., 21:43.

Comment

На 23 годишна личност няма какво да отговарям дали съм обувал обувки или не,всеки може да се хвали първия си мач на Реал Мадрид съм гледал,когато ти си бил на 3 години
                      Може и на 60 да станеш и пак да знаеш по-малко за футбола дори от 16 годишен юноша. Говоря за разбиране на самия спорт, а не кой е станал шампион през 80та. И това кога, къде и кво си виждал няма никаква връзка с въпросния мач, нито те прави по-компетентен

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                        Може и на 60 да станеш и пак да знаеш по-малко за футбола дори от 16 годишен юноша. Говоря за разбиране на самия спорт, а не кой е станал шампион през 80та. И това кога, къде и кво си виждал няма никаква връзка с въпросния мач, нито те прави по-компетентен
                        Eвала,ти как определи колко знам за футбола,ако искаш може да започнем да се изпитваме,но може да е в друга тема.А това кой колко е компетентен ти няма как да знаеш.Я кажи какви са ти критериите за разбиране на футбола,може пък да науча нещо от теб и да се окажеш по компетентен Ако си определил колко разбирам от футбол,по коментарите ми за слабата игра на Италия,евала много си компетентен

Comment

Струва ми се, че прекаляваш с Телевизията - ако беше ходил малко повече на стадионите можеше и да закачиш нещо от футбола, но от друга страна по-добре, че не си ходил, защото можеше да отнесеш някоя тупалка с това ти поведение.
                          sigpic

Comment

• Ето за пореден път доказваш,че правиш оценка на хората по мненията в някакъв автомобилен форум............ нито знаеш колко съм ходил по стадиони нито нищо,ами ако съм прекарал 15 години от живота си там,какво ще кажеш..........????????????Тук всички сте много компетентни по всички въпроси,ама като опрете до помоща на някой знаещ от форума сте по ниски от тревата,продължавайте така........................Аз приключих по темата,извинявам се на всички участници във форума,че ги натоварих с еуфорията и мнението си,някои може би са се обидили доста,но като се има предвид,че любимия им отбор няма евро титла 44,повтарям 44 години

П.С.Бъдете живи и здрави..........и дано някой ден изберете правилния отбор на който да сте фенове

Comment

Eвала,ти как определи колко знам за футбола,ако искаш може да започнем да се изпитваме,но може да е в друга тема.А това кой колко е компетентен ти няма как да знаеш.Я кажи какви са ти критериите за разбиране на футбола,може пък да науча нещо от теб и да се окажеш по компетентен Ако си определил колко разбирам от футбол,по коментарите ми за слабата игра на Италия,евала много си компетентен
                              От коментарите ти си личи, че не си изпитал какво е да играеш с 10 човека, колко по-големи пространства трябва да покриваш и колко по-бързо ти падат батериите. А за изпитването, ти критерии не можеш да ми бъдеш. Аз изпити съм държал и с отличие съм ги взимал

Comment

• Я, Мury като е толкова компетентен по техническите въпроси да каже каква е разликата между SELENIA 20K и SELENIA 20K ALFA ROMEO.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X