Колеги някой може ли да ме насочи към някой за А категория за по-тънки пари в враца перник някаде около софия че аз намерих за 360 лв в софия
Известие
Collapse
No announcement yet.
A категория
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОще един засилил се да се пребива
Купи си скутерче и не се занимавай с глупости.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОще един засилил се да се пребива
Купи си скутерче и не се занимавай с глупости.
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСускооо, стига бе!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеИма скутери и скутери,има 50сс има и 800сс а и с малко скутерче може лесно да се отпуа,с тия маленки тракалета нямат грам стабилност.
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
Ооооо батка,чей да ни научат са как и кви маторетки да караме.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВчера гледах едно такова 500 кубиково с 200 на километража, отпред с два диска и брембо спирачки.
Ае бегам да се трудя......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Кайчо, защо винаги прибързваш и грам не вникваш в написаното от мен.
Когато отговарям на някой аз винаги го правя по същество
Когато казвам "не се занимавай с глупости", това визира самия курс за А категория. Според теб какви скутерчета можем да караме с Б категория, а?
Дали да не намалиш приема на УЗО в късните часове на деня.
Куку/ндрельо/ не разпространявай страховете си из форума. Ако ти се притесняваш да четеш нещо, защото то те кара да мислиш, недей да караш и други хора да го правят.
---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСускооо, стига бе!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМотористите са донори на колела. Така ги наричат медиците и се шегуват, че във всеки един момент в различни точки на страната има потенциален донор.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСусе остави тея клишета, да сравняваш скутерче с мотор е все едно да си правиш чекии, вместо да оправяш некоя приятелка.
---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:27 ----------
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеейййй добре, че поясни"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе разбирам подобни сравнения. Някак си са ми клиширани.[COLOR="Silver"]
Темата е за А категория, никой не ти иска невежото мнение.Last edited by Доко; d.m.y г., 15:10.
Comment
-
360 е добра цена. В София за под 500 лв аз лично не съм чувал.
Купи си скутерче и не се занимавай с глупости.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Имаш нещо да кажеш по темата или си минал в глуха защита?
иначе мога да го насоча човека към А категория курсове в Бургас където ще ходя аз след 1 месец, но едва ли го устройва
просто си ми готин и ти благодаря за пояснението
ти какво имаш да кажеш по темата, ама съществено и като отговор на първият пост ?
защото не видях да пита дали е разумно или не да кара голям мотор и дали трябва да си взее скутер или пистарка... но ти естествено дойде да обясниш нещо, за което никой не те е питал, за което всички са наясно и като цяло да се заяждаш
разбирам, че и ти като повечето пишещите тук си запълваш времето но... все пак малко от малко се дръж като нормален човек..Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 14:51.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment