Известие

Collapse
No announcement yet.

A категория

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• A категория

Колеги някой може ли да ме насочи към някой за А категория за по-тънки пари в враца перник някаде около софия че аз намерих за 360 лв в софия

Аз мога да препоръчам обучението в школа "Стелт 2002", но не мога да кажа цена.
    Най-добре се обади и попитай
    www.stelt2002.com
    Успех!
    Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:11.
    sigpic

Comment

Още един засилил се да се пребива
      Купи си скутерче и не се занимавай с глупости.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Сускооо, стига бе!

Comment

Има скутери и скутери,има 50сс има и 800сс а и с малко скутерче може лесно да се отпуа,с тия маленки тракалета нямат грам стабилност.

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Сускооо, стига бе!
          Ооооо батка,чей да ни научат са как и кви маторетки да караме.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Има скутери и скутери,има 50сс има и 800сс а и с малко скутерче може лесно да се отпуа,с тия маленки тракалета нямат грам стабилност.

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Ооооо батка,чей да ни научат са как и кви маторетки да караме.
            Вчера гледах едно такова 500 кубиково с 200 на километража, отпред с два диска и брембо спирачки.

Comment

Момци, не цитирайте всезнаещата свиня, моля ви сЪ
              sigpic

Comment

Вчера гледах едно такова 500 кубиково с 200 на километража, отпред с два диска и брембо спирачки.
                Ми аз имах за кратко една Джилера ГП-800,дърпа кат змей и 4 годинки имах Беверли-500,160-170 ги държи спокойно на магистрала......скутерчета.

Ае бегам да се трудя......
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кайчо, защо винаги прибързваш и грам не вникваш в написаното от мен.
                  Когато отговарям на някой аз винаги го правя по същество
                  Когато казвам "не се занимавай с глупости", това визира самия курс за А категория. Според теб какви скутерчета можем да караме с Б категория, а?
                  Дали да не намалиш приема на УЗО в късните часове на деня.

Куку/ндрельо/ не разпространявай страховете си из форума. Ако ти се притесняваш да четеш нещо, защото то те кара да мислиш, недей да караш и други хора да го правят.

---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Сускооо, стига бе!
                  Мотористите са донори на колела. Така ги наричат медиците и се шегуват, че във всеки един момент в различни точки на страната има потенциален донор.
                  К.М.

Comment

Мотористите са донори на колела. Така ги наричат медиците и се шегуват, че във всеки един момент в различни точки на страната има потенциален донор.
                    ейййй добре, че поясни
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Сусе остави тея клишета, да сравняваш скутерче с мотор е все едно да си правиш чекии, вместо да оправяш некоя приятелка.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 14:19.

Comment

Сусе остави тея клишета, да сравняваш скутерче с мотор е все едно да си правиш чекии, вместо да оправяш некоя приятелка.
                        Не разбирам подобни сравнения. Някак си са ми клиширани.

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ейййй добре, че поясни
                        Имаш нещо да кажеш по темата или си минал в глуха защита?
                        К.М.

Comment

Не разбирам подобни сравнения. Някак си са ми клиширани.[COLOR="Silver"]
                          На клише отговарям с клише, и като не разбирш защо се обаждаш и ти?
                          Темата е за А категория, никой не ти иска невежото мнение.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 15:10.

Comment

360 е добра цена. В София за под 500 лв аз лично не съм чувал.

А пък твоя отговор е изключително по темата... Няма що.
                            Lexus IS200

Comment

Имаш нещо да кажеш по темата или си минал в глуха защита?
                              глуха защита от какво бе ? слънцето ли те напече

иначе мога да го насоча човека към А категория курсове в Бургас където ще ходя аз след 1 месец, но едва ли го устройва

просто си ми готин и ти благодаря за пояснението

ти какво имаш да кажеш по темата, ама съществено и като отговор на първият пост ?

защото не видях да пита дали е разумно или не да кара голям мотор и дали трябва да си взее скутер или пистарка... но ти естествено дойде да обясниш нещо, за което никой не те е питал, за което всички са наясно и като цяло да се заяждаш

разбирам, че и ти като повечето пишещите тук си запълваш времето но... все пак малко от малко се дръж като нормален човек..
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 14:51.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                              X