Известие

Collapse
No announcement yet.

A категория

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В България наистина нямаме истински морски туризъм.
    Аз веднъж се докоснах до един гръцки къмпинг и.......какво да ви кажа, тази година пак съм там.
    Доко, аз не знам дали съм беден или богат, дали съм умен или глупав.
    На този етап разполагам със средства за почивка.
    На нашето черноморие ходя само при познати, те ме канят и аз се вдигам и отивам за 4-5 дни. Но като изключим компанията всичко останало е турбо селяния.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

В България наистина нямаме истински морски туризъм.
      Аз веднъж се докоснах до един гръцки къмпинг и.......какво да ви кажа, тази година пак съм там.
      Доко, аз не знам дали съм беден или богат, дали съм умен или глупав.
      На този етап разполагам със средства за почивка.
      На нашето черноморие ходя само при познати, те ме канят и аз се вдигам и отивам за 4-5 дни. Но като изключим компанията всичко останало е турбо селяния.
      Не почвай сега да се анализираш, не ме интересува.
      Ако бъдем честни най-голямата селения е в столицата и то целогодишно и в предвид, че си свикнал, лятото по морето би трябвало да не ти прави впечатление. Ми Суско по южните курорти сте основно вие бре, столичани.
      А както сте тръгнали по прехвалената ви Гърция в най-скоро време ще почне и там да не ви харесва поради същата причина.

Comment

Аз на юг на ходя, там е промишлена зона.
        К.М.

Comment

винаги е опирало до това човек да знае къде да отиде - за щастие хубавите места по южното черноморие не са достатъчно комерсиални и съответно е тихо и спокойно

иначе наистина няма смисъл да сравняваме гърция с България

доко, аз и ти и хората от там пренебрегваме негативните страни, просто защото сме си от там, там имаме повече приятели, чустваме се вкъщи
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Аз на юг на ходя, там е промишлена зона.
            Беше, сега е бетонна гробница, но започва от крайна северна точка.
            п.с. Това обаче с нищо не може да попречи на човек да вземе А категория, и да бръмчи на воля.

Тянка то за това и всичкия ни бизнес е зимен, ако си забелязъл.
            Реклама на нашето черноморие не правя, всъщност не знам какво е да си на почивка на море за 10 дни, примерно.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 22:08.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Беше, сега е бетонна гробница, но започва от крайна северна точка.
              п.с. Това обаче с нищо не може да попречи на човек да вземе А категория, и да бръмчи на воля.

Тянка то за това и всичкия ни бизнес е зимен, ако си забелязъл.
              Реклама на нашето черноморие не правя, всъщност не знам какво е да си на почивка на море за 10 дни, примерно.
              а как зимен бе, добре че е лятото да нахрани всички пазарджишки wanna-be бармани
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Аз по принцип предпоитам Турция - много е далече иначе щях да ходя с мотора до там.
                Другия вариант е да сменя пистата с еднуро, каквото имах преди - тогава и до Маями бих отишъл
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Аз по принцип предпоитам Турция - много е далече иначе щях да ходя с мотора до там.
                  Другия вариант е да сменя пистата с еднуро, каквото имах преди - тогава и до Маями бих отишъл
                  Ендуро или еднуро?
                  К.М.

Comment

Заядливкооооо.....
                    Тежко ендуро!
                    СуперТенере, В-Стром, Вара(дилдо)деро
                    sigpic

Comment

Working...
                    X