Много правилно е това за спирките но това в никакъв случай няма да оправи останалите проблеми. Тези хора газят закона докато аз плащам заплатите на катаджиите за да ме спират и да ми се заяждат за това че не съм се подписал на застраховката си и да ме плашат с актове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маршрутки!!!!!
Collapse
X
-
Монка.......за съжаление не спят куките!Често съм виждал/когато съм пътувал с тея камикадзета/,че като се качи униформен шофьора на маршрутката не му взима пари, за да може да си кара както иска и да не спазва никакви правила!Даже си спомням един случай:стояхме си на Раковска/с маршрутка №6/ и чакахме на светофара,да завиеме към Дондуков/а там всеки знае колко е дълъг светофара/и познайте какво стана!!!!Шофера се обади на куката да задържи светофара,защото закъснявал!!!Е нема такава държава!!!' 99 Lancia Delta TD-Super Economy
Comment
-
А за газката - защо да са детински работи - прав е колегата като казва . че има невинни хора - ама аз няма да го нацепя - просто ще го ожуля и това е .
Миналата седмижа бях свидетел как една маршрутка отнесе огледалото на едно ново СУВ-че за към 90 хилки(щото човека в джипчето си чакаше чинно и не се навираше) и повярвайте може би маршрутката щеше да продължи , ама човека се разсвири - маршрутката я хвана червено и от джипката слезе един костюмиран чичка и тоя с маршрутката седеше мирно пред него и очаквах всеки момент да козирува. Чичката с джипа накара маршруткаджията да върне парите на хората и да паркира маршрутката на тротоара до идване на КАТ и маршруткаджията слушаше - да го видя сега другия път за 20 секунди по бързо ще се навира ли - като сега остане да чака КАТ 2 часа2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyАлооо, детската градинаЯ са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки?
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата
А и не можете да говорите за спирки на маршрутките, защото така си стават като градски транспорт, пък те имат друго предназначение...
Факт е обаче, че полицаите ги подкрепят, явно или не, НО аз не съм чувал да има глобен шофьор на маршрутка за превишена скорост, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, преминаване на червено, шофиране без колан... и накрая, НО на първо място по риск - превоз на правостоящиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от sharkyАлооо, детската градинаЯ са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки?
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата
А и не можете да говорите за спирки на маршрутките, защото така си стават като градски транспорт, пък те имат друго предназначение...
Факт е обаче, че полицаите ги подкрепят, явно или не, НО аз не съм чувал да има глобен шофьор на маршрутка за превишена скорост, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, преминаване на червено, шофиране без колан... и накрая, НО на първо място по риск - превоз на правостоящиAudi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyЕ Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от sharkyама за побой над шофери на маршипутки се чува от време на времеPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от sharkyЕ Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещатаAudi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от sharkyЕ Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от pentпроблема е че няма достатъчно КАТ по пътищата....
аз съм сигурен че този шофьор на курс прави по мин 20 нарушения на правилника!Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
мен специално рядко ме спират защото карам по правилата, ама това е друга тема....
а и иначе това им е работата да следят за правилата по пътищата.. няма как да им се сърдиш когато те спират, ако наистина си вършат работата.
за другото сигурно си прав, не познавам народо-психологията на съвременния шофьор на маршрутка.Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centвсички алфисти с по една щанга в багажника и засече ли те маршрутка бой без обяснения
Накрая на светофара на Катедралата посока Общината,чакам на червено в крайна дясна,от ляво до мен е бакшиша.Но продължавайки напред след кръстовището лентата му се оказва заета от камион на чистота с включена жълта светлина.Глупака пак прави опит да ме засече и аз неиздържах,"конете" изреваха,жената се панира,клаксон и бакшишчето културно си спря и си чака колоната.
Интерестоно е,че преди да постъпя така си срещнахме погледите с куката която всяка сутрин стои на пешеходната зона отдясно посока театъра,а той си обърна главата все едно,че го няма.
Затова по цивилизовано за мен е никога,ама никога да не им отстъпвам предимството си на бакшиши и маршрутки.Така се утешавам,че сам успял да ги накажа.
Лошото е,че борбата с автобусите е непосилна.Използват предимството си,че са големи включват ляв мигач преди да са спрели и ти се чудиш да го заобиколиш ли да спреш ли.Гледат си в дясното огледало и си потеглят и хич не им дреме.
Това е в БГ напрага в Европа за съжаление.Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Няма виновни шофьори на: маршрутки, бакшиши и колите на гадски транспорт.Като се качиш в маршрутка ти казват "ама за какво си слагаш колан", "Ние сме освободени", "Нас не ни глобяват" да говоря ли повече. А за градския транспорт аз с очите си съм виждала как минаващ на червено шофьор щеше да блъсне жена, която минаваше на зелено. За тях правила не важат.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
Comment