Известие

Collapse
No announcement yet.

Маршрутки!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
    Абе за съжаление проблема вече не е само в марширутките. Все повече стават баш хитреците дето си мислят че докато тъпчовците чинно си чакат в правилната лента, те могат да ги заобиколят от където си искат и после умно да се мушнат отпред щото са страшни шофьори. Даже последната мода е да се кара в насрещното движение. Ама решението е просто. Яко камери ....
    Абсолютно. На "совалката" имам 2 симетрични белега на предните калници (на десния още не е заздравял) от такива шофери (в случая и 2-та от шоферки). В първия случай тръгвам 1-ва кола (и единствена) на светофар да завивам надясно. И от нищото не от съседната лента за направо, ами от трамвайната линия някаква "рокерка" с Ауди 100 комби минава пред мен и ме подмества. В случай 2 е ситуацията с чакането на опашка за ляв завой. Дочаквам си реда и при опита ми да завия, някакво мега нахално същество от ж.р. се натиска да мине пред мен след като е "изрязало" 100-150 метровата опашка през лентата за направо. Натиска се, ма яко, `щот` нали е с голям лъскав джип с ролбали и е с предимство навсякъде. Е не мина пред мен, ама толкова беше упорита, че с ролбара ми строши огледалото, а с незнам какво ми драсна калника.
    Просто маршрутните и бакшимерията се откроява от останалите лайнарковци. Направо незнам, има дни, в които имам чуството, че белисимата е някаква мишена за идиотите по пътя и всячески гледат да я нацелят . Отскоро обаче си сложих и тромба, та леко да стряска нахалитетите и засега резултатите са положителни.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от sharky
      Алооо, детската градина Я са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки?
      Аз нека аз
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
        Алооо, детската градина Я са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки?
        Аз нека аз
        они в енглезко не та пущат ... кой у газка ще вкара ..
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Днеска, си стоя първи за надесно (идвам по драган цанков, на кръстовището с г.м. димитров) и няква маршрутка така се провря че заобикули всички отдясно и го гледам П_ _ _ _РАСА, и си сетих че днеска четох във форума и му препречих пътя, да го e_a. И оня се метна върху една купчина чакъл мина отбред и застана най-вляво посредата на крастовището. Няма ви раправям че маршрутката беше като смачкана немска каска. Никой не знае колко коли е отнесла. Да e_a.........

МОМЧЕТА В СЪБОТА СЕ КАЧВАМ ВЪВ ВОЛВОТО И ГИ ПОЧВАМ> ША ГИ УБИВАММММММММММММММММм

===============================
          ВТОРО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            Аз нека аз
            они в енглезко не та пущат ... кой у газка ще вкара ..
            Ше пуснат бе, ама они сакат Prejdarov, ние им пращаме Prezhdarov.... та не се знае, знае ли се ! А газката не сака виза. Сака 40 на 100 биндзин !
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

...А газката не сака виза. Сака 40 на 100 биндзин !
              намери с някой дизелов перкинс По-евтино ще е удоволствието така
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Момчета така като чета тая тема и се сещам колко много бях доволен в началото като смених работата и не ми се налагаше да въртя по 120 км на ден в София. Ужас, ужас... Забелязал съм, че колкото по-бавно карам токова повече бездарници ме застрашават с разнообразните си недъгави опити да ме изпреварят отляво, отдясно, че даже отгоре и отдолу. Няма друго спасение освен да караш по-бързо от тях, да ги изпреварваш и забикаляш от далече и да си отваряш очите на всички страни и да се надяваш някой да не прелети през теб я през таван я през друго. А за жуленето и джаскането... охх как ми се искааа. Ала...колко пъти ви се е случвало да залитнете и да се ударите в автобуса само защото е спрял по-рязко? Дори и с най незначителния удар по микробус трансформиран в с. Лозен на маршип*тка рискувате здравето на хората, които са натъпкани като сардини вътре!!! И после...? Нека минават пред мен само да не продължават с фаровете и бронята ми, че вече не се намират лесно както за вашите коли
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ужасяващи са тия маршрутки, мен ме хвърлят в абсолютен ужас, един например спря насред кръстовището при раковата болница (там дето сега правят метрото) и както си беше в лента за ляв завой някаъв човек си слезе - насред кръстовището, покрай него хвърчат коли.... ужасиq, как може да ги пускат да си слизат където им падне, нали след малко завива и човека ще си слезе на тротоара....
                  другото което е, един колега се е возил в маршрутка, чийто шофер си е гледал мача на портативно телевизорче!!!! ето това направо ме разби, човека си гледа ТВ и си кара в трафика.....
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Колеги и колежки, виждам че доста от нас са имали близки срещи с тези така наречени шофьори. Прочетох и предложението за това да не им се дава предимство и ми хареса. Прочетох и това за газката и идеята ми допадна особенно много. Даже щях да предложа да се редуваме с бате Насо ама не е много рационално. Дайте идеи по какъв друг начин може да противодействаме на тези вандали без да навредим на себе си.
                    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Единственото бате е да се заснемат с камери, и една сериозна медийна атака да им се направи, но! Аз съм убеден, че шефовете на тез шофери не са случайни и надали някой ше ги показва редовно. В България всичко е толкова подкупно и корумпирано, че просто нема нещо независимо и чесно останало, 1,2,3,4 власт...
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                        Днеска, си стоя първи за надесно (идвам по драган цанков, на кръстовището с г.м. димитров) и няква маршрутка така се провря че заобикули всички отдясно и го гледам П_ _ _ _РАСА, и си сетих че днеска четох във форума и му препречих пътя, да го e_a. И оня се метна върху една купчина чакъл мина отбред и застана най-вляво посредата на кръстовището. Няма ви разправям че маршрутката беше като смачкана немска каска. Никой не знае колко коли е отнесла. Да e_a.........

МОМЧЕТА В СЪБОТА СЕ КАЧВАМ ВЪВ ВОЛВОТО И ГИ ПОЧВАМ> ША ГИ УБИВАММММММММММММММММм

===============================
                        ВТОРО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

Тука май има някой шофьор на маршрутка.

Кви са тия предупреждения, кви са тия чудеса. Ами помоли да ги поправя и веднага ще го направя, ами някви червени букви дето загрозяват форума не нещо друго. Аз тия думи съм ги казал искрено, както си говоря, ако има някой дето да не псува го спомени поименно, евала. Естествено никой не е длъжен да ми чете глупостите, ама едно моля, или дори със същия тон ама на лично би имало по голям ефект. Няма да казвам тва как се характеризира психилогически.
                        Кви са тия работииии.
                        Ени Уей.....

Жив и здрав да си!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз предлагам да ЛИНЧУВАМЕ НЕО!!!!!

Да го съдерем от бой защо се нерви на маршрутки и на най-големите коли - знете кои са. Не сме я да ги спомена, че и мене ще ме турите го Нео.

БОЙ, БОЙ и пак БОЙ по тоя лошия!

Comment

Ехх Ники добре че всички имаме чувство за хумор.

За Не0, колега моля те обърни внимание на правилата на форума. По принцип всякакви обидни епитети както и писането със главни букви, различни цветове, и прочиие са нежелателни.
                            Поздрави.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Извинявам се!

Comment

глаголът "извинявам" в българския език не позволява възвратна форма => сам не можеш да се извиниш. Можеш да помолиш да бъдеш извинен.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X