Re: 
Абсолютно. На "совалката" имам 2 симетрични белега на предните калници (на десния още не е заздравял) от такива шофери (в случая и 2-та от шоферки). В първия случай тръгвам 1-ва кола (и единствена) на светофар да завивам надясно. И от нищото не от съседната лента за направо, ами от трамвайната линия някаква "рокерка" с Ауди 100 комби минава пред мен и ме подмества. В случай 2 е ситуацията с чакането на опашка за ляв завой. Дочаквам си реда и при опита ми да завия, някакво мега нахално същество от ж.р. се натиска да мине пред мен след като е "изрязало" 100-150 метровата опашка през лентата за направо. Натиска се, ма яко, `щот` нали е с голям лъскав джип с ролбали и е с предимство навсякъде. Е не мина пред мен, ама толкова беше упорита, че с ролбара ми строши огледалото, а с незнам какво ми драсна калника.
Просто маршрутните и бакшимерията се откроява от останалите лайнарковци. Направо незнам, има дни, в които имам чуството, че белисимата е някаква мишена за идиотите по пътя и всячески гледат да я нацелят
. Отскоро обаче си сложих и тромба, та леко да стряска нахалитетите и засега резултатите са положителни.

Първоначално публикувано от Alexanderbb
Просто маршрутните и бакшимерията се откроява от останалите лайнарковци. Направо незнам, има дни, в които имам чуството, че белисимата е някаква мишена за идиотите по пътя и всячески гледат да я нацелят

Comment