Известие

Collapse
No announcement yet.

Маршрутки!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky
    глаголът "извинявам" в българския език не позволява възвратна форма => сам не можеш да се извиниш. Можеш да помолиш да бъдеш извинен.

а темата е за маршрутките.
    Да ги --------..............

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
      Ехх Ники добре че всички имаме чувство за хумор.

За Не0, колега моля те обърни внимание на правилата на форума. По принцип всякакви обидни епитети както и писането със главни букви, различни цветове, и прочиие са нежелателни.
      Поздрави.
      Кво се заяждаш с човека бре ТОВА СА ОБЩИ ПРИКАЗКИ и всеки си пише квот си иска Кат има псувни го предупреждаваш да не псува и толкова Има хора които постоянно пишат с големи букви има и такива с всекви цветове така че стига се заяждайте с най-веселия у форума арее падарите некъде другаде не на най-веселото
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

глаголът "извинявам" в българския език не позволява възвратна форма => сам не можеш да се извиниш. Можеш да помолиш да бъдеш извинен.
        Ууу ма ти некъв професор ша ми дойдеш ми и аз се ИЗВИНЯВАМ ма кво скачаш и ти на мършата кат чакал
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

@bobo.
          Вярно е че раздела Общи приказки и всеки си пише каквото си иска и по каквито си иска теми.
          Това обаче не означава, че правилата на форума могат да бъдат нарушавани.
          Междо другото с Нено сме се разбрали по този въпрос още миналата седмица, така че няма какво да се пише повече.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Ууу ма ти некъв професор ша ми дойдеш ми и аз се ИЗВИНЯВАМ ма кво скачаш и ти на мършата кат чакал
            я се дръж културно
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

недейте така, идват хубави празници, да запазим добрия тон :P

аз какво да кажа, като една червена алфа така е паркирала след мен, че ми е невъзможно да изляза, но ще си остана добричка и няма да й спукам гумите
              Driving is the only thing I'm bad at

Comment

на мен па ми се бовдига от тия празнични настроения и преструвки.
                Дядо Мраз го напрайха рекламно лице на всичко и всеки.
                Помнете ми думата - Азис - Дядо Мраз
                Както казва дядо - б..х му м.....та и живот

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

на мен пък ми става празнично. Идват празници, ще почивам 10 дни, ще попътувам из България... общо взето това е. Весело
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

На мен пък ми става празнично, само като мисля за новогодишна премия - лошото е, че до последно не знам размера
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Така и трябва Васе , да е изненада.

А иначе и на мен ми става празнично и свинско.
                      Абе фатката е ракия да има, другото не ми дреме.

-Вирусеееее прати по еконт 5 кила бря , че измряхме от жажда
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

... аз да допълня за паркиралата червена алфа

значи няма да се учудя, ако собсвеникът й е форумец, защото веднага след поста ми, алфата се премести съвсем мъничко по-надолу

благодаря, но пак няма да успея да се измъкна оттам

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                          ... аз да допълня за паркиралата червена алфа

значи няма да се учудя, ако собсвеникът й е форумец, защото веднага след поста ми, алфата се премести съвсем мъничко по-надолу

благодаря, но пак няма да успея да се измъкна оттам
                          Ами щом не ти стига, направо отиди ритни по колата да се включи алармата и ще ти я преместя. Баси имаш 2 метра отбред и отзад!!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                            Ами щом не ти стига, направо отиди ритни по колата да се включи алармата и ще ти я преместя. Баси имаш 2 метра отбред и отзад!!!!!!!!!
                            моля?!?!?!?!

Comment

нема са плашиш ейййййй

Comment

Първоначално публикувано от ne0

нема са плашиш ейййййй
                                не съм се изплашила, просто беше грубо

Comment

Working...
                                X