Пиша доста изнервен и възмутен от разигралата се случка. Шофирам Алфа ромео 159 спортвагон. Член съм на КАРБ и искам да го показвам - за целта съм си закупил и монтирал лайсна под предния номер с надпис "Клуб Алфа Ромео България". Имах такава и на задния номер, но я счупих при монтажа и в последствие тя падна. В сервиза, в който си поддържам колата я подмениха с техен. Така в момента колата ми е с лайсна КАРБ отпред и на сервиза отзад.... до петък. В петък паркирах колата в паркинга на МОЛ София за два часа, след което се прибрах. Почивните дни не съм излизал но днес слизайки в гаража какво виждат очите ми - под предния номер се мърди рекламна лайсна "АЛЕКСАНДЪР ауто". По бързи сметки няма кога да е сменена освен в паркинга на мола.
Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?
Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?
Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
Comment