Известие

Collapse
No announcement yet.

Александър ауто или как се прави антиреклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Александър ауто или как се прави антиреклама

Пиша доста изнервен и възмутен от разигралата се случка. Шофирам Алфа ромео 159 спортвагон. Член съм на КАРБ и искам да го показвам - за целта съм си закупил и монтирал лайсна под предния номер с надпис "Клуб Алфа Ромео България". Имах такава и на задния номер, но я счупих при монтажа и в последствие тя падна. В сервиза, в който си поддържам колата я подмениха с техен. Така в момента колата ми е с лайсна КАРБ отпред и на сервиза отзад.... до петък. В петък паркирах колата в паркинга на МОЛ София за два часа, след което се прибрах. Почивните дни не съм излизал но днес слизайки в гаража какво виждат очите ми - под предния номер се мърди рекламна лайсна "АЛЕКСАНДЪР ауто". По бързи сметки няма кога да е сменена освен в паркинга на мола.

Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?

Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    Пиша доста изнервен и възмутен от разигралата се случка. Шофирам Алфа ромео 159 спортвагон. Член съм на КАРБ и искам да го показвам - за целта съм си закупил и монтирал лайсна под предния номер с надпис "Клуб Алфа Ромео България". Имах такава и на задния номер, но я счупих при монтажа и в последствие тя падна. В сервиза, в който си поддържам колата я подмениха с техен. Така в момента колата ми е с лайсна КАРБ отпред и на сервиза отзад.... до петък. В петък паркирах колата в паркинга на МОЛ София за два часа, след което се прибрах. Почивните дни не съм излизал но днес слизайки в гаража какво виждат очите ми - под предния номер се мърди рекламна лайсна "АЛЕКСАНДЪР ауто". По бързи сметки няма кога да е сменена освен в паркинга на мола.

Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?

Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
    Ами колега отиваш в магазина и чупиш рекламата в носа на отговарящия за това ! Или вземаш записите от камерите в мола и повдигаш дело !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

Стига бе Боянчо, видяли са хората Алфа на ход и са решили да си сложат реклама. Щото по принцип колите влезли в техния сервиз не излизат в движение и просто са решили да има все пак някоя в движение с тяхна табела.
      Това в кръга на шегата, иначе бившият им шеф караше подобна на твоята 159-ка, може да са се объркали нещо. Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Стига бе Боянчо, видяли са хората Алфа на ход и са решили да си сложат реклама. Щото по принцип колите влезли в техния сервиз не излизат в движение и просто са решили да има все пак някоя в движение с тяхна табела.
        Това в кръга на шегата, иначе бившият им шеф караше подобна на твоята 159-ка, може да са се объркали нещо. Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
        Свинщина е това, Бояне, страхотна свинщина...

А пък когато преди 2 месеца Спайдера влезе за малко във Вентура, лайстната Extreme Service най-мистериозно изчезна от задния номер...

Но поне не се появи друга...

Предна няма, щото номера е извит...
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

супер нагло и безочливо! Звъчи смешно, но пък въпроса е принципен!

Comment

@pinko: Във всеки "форумен" сервиз си имат по една кофа с ленти за номера, рекламиращи другите "форумни" сервизи... Как са напълнили въпросната кофа, всеки се сеща, но това е едно от нещата за които не се пише във форума...
            Така, че твоята случка не е като тази на Боян...

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
              Може някой да е отпънал неговата, ама пък да си играе да му слага друга...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                Свинщина е това, Бояне, страхотна свинщина...

А пък когато преди 2 месеца Спайдера влезе за малко във Вентура, лайстната Extreme Service най-мистериозно изчезна от задния номер...

Но поне не се появи друга...

Предна няма, щото номера е извит...
                Да ама във Вентура никой никога не е свалял лента на КАРБ а и никога не е слагана лепанка или лента на Вентура, на кола паркирана в МОЛ-а или другаде. Случва се само на коли, влизали в сервиза. Има малко разлика.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Не вярвам самият сервиз да е разпоредил да се върши подобна дейност.
                  Потърси контакт с тях и ги попитай преди да изливаш тонове помия тук.
                  Иначе излиза малко преднамерена и целенасочена атака.
                  Така е редно.
                  Не че не допускам те да са го направили, но поне опитай да разбереш.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Бояне кой прави рекламите на КАРБ ? Да не са били лайсни на Ал. Ауто с лепенка на КАРБ отгоре и са да е паднала
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мразя лепенки , рекламите и другите подобни.
                      Още като взех колата махнах каквото можеше да се маха, и в бъдеще каквото и да ми залепят ще го отлепя веднага.

Авторът на темата по-добре да отиде да си поиска хонорара за рекламата която прави !
                      Ако не - просто им я върни .. с тухла през прозореца.
                      ...

Comment

Аз много отавна съм си решил проблема, просто махам грозните черни държачи на номерата и си завивам директно само номера. А от тея реклами файда никаква, надали някои ще отиде в определен сервиз защото е видял реклама на номера.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                          Аз много отавна съм си решил проблема, просто махам грозните черни държачи на номерата и си завивам директно само номера. А от тея реклами файда никаква, надали някои ще отиде в определен сервиз защото е видял реклама на номера.
                          Тези неща се твърди че действат на под-съзнателна основоаа не както го описваш - виждаш го някъде и айде..
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Не вярвам самият сервиз да е разпоредил да се върши подобна дейност.
                            Потърси контакт с тях и ги попитай преди да изливаш тонове помия тук.
                            Иначе излиза малко преднамерена и целенасочена атака.
                            Така е редно.
                            Не че не допускам те да са го направили, но поне опитай да разбереш.
                            о, да. Някой е набутал пари, за да отпечата ленти за номера на Александър ауто и безплатно ходи и ги разлепя по колите на хората, защото е много готин и обича да прави безплатна реклама за собствена сметка. Ти осъзнаваш ли колко нелепо звучи?

Comment

Бояне, и да им вдигнеш скандал. пак им правиш реклама.
                              Просто я махни и пусни в кофата.
                              Вярно, че е кофти някой друг да чука Белисимата, ама какво да се прави в тоя шантав век.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X