Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших го ще се мре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    Направих една тема малко да живне форума да има смях а то какво стана тука почнахме пак да плюем марката евалатааа момциии
    Сликче, много на сериозно се взимаш, изпусни въздуха малко...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Сликче, много на сериозно се взимаш, изпусни въздуха малко...
      Ми като имаш Алфа то не ти е до смях...
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        Ми като имаш Алфа то не ти е до смях...
        Вярно, и аз имам още Алфа...

Comment

Направих една тема малко да живне форума да има смях а то какво стана тука почнахме пак да плюем марката евалатааа момциии
          Аз откога разправям, че в тоя форум не бива да имат достъп нерегистрирани и външни хора, че нямат продаване тия ъъъъ... тия алфи.
          Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Явно си чуваш звука на JTD-то, не сваляй прозореца!
          Като вървя пеша ги чувам бе
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
            17 дни 3500 км.Кво ше кажеш?И така вече над 3 год. без проблем в окачване и т.н. тъпни. Не ми се налага да я пазя и да се съобразявам от къде да мина как да карам да не се чупи на 5000км и да скърца като стара бабичка
            Това, че е без проблем в окачването, си го проверил в сервиз (ама не тип "карай, нищо и Нема"), или си на принципа - щом не се е разпаднала и не тропа, значи е без проблем в окачването?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Май всички сме наясно, че Алфа не е дъ бест, но за парите на една 156-ца какво предлагате? Потърсете до 4000лв в мобилето, и вижте какви антиколи излизат.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Това, че е без проблем в окачването, си го проверил в сервиз (ама не тип "карай, нищо и Нема"), или си на принципа - щом не се е разпаднала и не тропа, значи е без проблем в окачването?
                Е не съм толкова отворен като теб да си купя кола от Германия за двойна цена Но при сменени над 20 лични автомобила се треа да съм в час кое как се прави

п.с. а и Армеец не ме цака с топла бира михихи
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

За двойната цена - нали съм ви казвал вица за пеперудите и пичите въшки .
                  А че Армеец ме прецакаха, прецакаха ме, като вярвам на разни брокерчета ... Ама нищо, мъжко дупе се такова един път .
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    За двойната цена - нали съм ви казвал вица за пеперудите и пичите въшки ..
                    Сподели, че съм пропуснал...

Comment

даже ЖТД то е 156 спортвагон 1.9 не е сток , но си личи кои се бяга и кои не .... от 1.8 тлин спарк до 1.9 ЖТД разликата е точноо колкото от жигула до АМГ
                      В смисъл?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Не искам да обидя никой с мнението си,но аз работя в магазин за авточасти и знам мнооого добре колко трошливи са италианските коли(не само Алфа).Щом аз лично предпочетох италианска кола отново(до преди 2 седмици имах Фиат)значи има защо.Носачи си се харчат доста спор няма,но колкото сегменти,основни и биелни лагери съм продал за Опел просто си нямате на представа.Кой каквото му прави кеф и за каквото има възможност това ще кара,не сте прави да упреквате човека,всеки си има вкус.И аз не съм почитател на немските коли,но никой не упреквам за избора си да кара бързо БМВ е36 1.6(големия мотор).Аз подкрепям колегата,147-цата също не е лоша кола.Били им скъпи носачите на 156-ците,ми добре де я хванете едно "хубаво" БМВ е46 носача му струва 150лв. и втулката още толкова(носача се продава без нея).На убавите Халдита предниците са много евтини,един пълен комплект носачи на Лемфьордер са 1200лв. срещу 300лв. за четирите носача на 156-цата.
                        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                          Не искам да обидя никой с мнението си,но аз работя в магазин за авточасти и знам мнооого добре колко трошливи са италианските коли(не само Алфа).Щом аз лично предпочетох италианска кола отново(до преди 2 седмици имах Фиат)значи има защо.Носачи си се харчат доста спор няма,но колкото сегменти,основни и биелни лагери съм продал за Опел просто си нямате на представа.Кой каквото му прави кеф и за каквото има възможност това ще кара,не сте прави да упреквате човека,всеки си има вкус.И аз не съм почитател на немските коли,но никой не упреквам за избора си да кара бързо БМВ е36 1.6(големия мотор).Аз подкрепям колегата,147-цата също не е лоша кола.Били им скъпи носачите на 156-ците,ми добре де я хванете едно "хубаво" БМВ е46 носача му струва 150лв. и втулката още толкова(носача се продава без нея).На убавите Халдита предниците са много евтини,един пълен комплект носачи на Лемфьордер са 1200лв. срещу 300лв. за четирите носача на 156-цата.
                          4носача за 156 = 300лв.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            4носача за 156 = 300лв.
                            + някакво радио/cd player = няма да ги чуваш как скърцат !
                            ...

Comment

Добре де малко преувеличих,горните носачи са по 120лв.,долните са по около 80лв. от по-евтините варианти,такъв комплект(същата марка)на Ауди излизаха около 600лв.
                              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                                Добре де малко преувеличих,горните носачи са по 120лв.,долните са по около 80лв. от по-евтините варианти,такъв комплект(същата марка)на Ауди излизаха около 600лв.
                                Ептен се омота
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X