Един познат италианец, голям шовинист! Знае ме, че съм фен (поне бях) на алфа и много се кефи, но една вечер след цели две български ракии ми сподели истината и ми рече. Алфа Ромео е страхотен автомобил, но само докато е в гаранция.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реших го ще се мре
Collapse
X
-
Ама и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви нямав семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!
Comment
-
Ти си алфаджияДругите са алфисти
Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 19:47.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеАма и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви нямав семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!
Само това не разбирам
За алфаджиите - santo_traficante ти го казаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Чета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеЧета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТая твойта Алфа е менте,Алфа без проблеми не е Алфа.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеТук си прав. Алфата е кола за 4-5000 км годишно, не е кола за всекидневна употреба.
И е достатъчно бърза да се мъкне със средна скорост 35 км из града, като всички останали.
Кво ще кажеш?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеС предишната - 60 х км за 3.5 години. Със сегашната - 12 х км за 7 месеца.
Кво ще кажеш?
Няма да те питам нищо!Last edited by Доко; d.m.y г., 01:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеТи си алфаджияДругите са алфисти
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеС предишната - 60 х км за 3.5 години. Със сегашната - 12 х км за 7 месеца.
Кво ще кажеш?И така вече над 3 год. без проблем в окачване и т.н. тъпни. Не ми се налага да я пазя и да се съобразявам от къде да мина как да карам да не се чупи на 5000км и да скърца като стара бабичка
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение...Кво ще кажеш?
Нали съм прав да не ща да знам що е вариатор?
Видях теми "подгоних алфата със 160-170 и сега няма мощност" и т.н.
Всеки си има мнение и моето е, че на това трябва да се гледа като на автомобил, който не се кара всеки ден - изкараш го, покефиш му се и прибираш, за дупки, простаци по светофари и завистници по паркинги си требе нещо друго.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеКакво да кажа, случва се така, че напоследък мине ли бензинова алфа 156 край мен, чувам звук като от ярмомелка....
Comment
Comment