If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да,но какво общо има некадърното сменяне на фазовия сензор и зацепване на ангренажа във фирмен сервиз с носачите за 290 лева????
За тоя двигател имам дело с АР-Гърция и съм на добър път.
Добре де малко преувеличих,горните носачи са по 120лв.,долните са по около 80лв. от по-евтините варианти,такъв комплект(същата марка)на Ауди излизаха около 600лв.
Извинявай, колко хиляди километра изкарват на ауди носачите?
Слабо място на 156, 147 и ГТ е окачването, много слабо, защо трябва да се будалкаме сега.
Един съсед ми каза да си ги кисна с веро
Така правел той на ладата, ебавки отвсякъде.
ТРВ, бля, бля, БКП, бля, бля, скърцане в жега и в студ.
Не лопат, здрави са, ама скрЪцат.
За други детайли и компоненти не ми се говори, че ще ме нахокат
Но това не ми пречи да хресвам алфа и то много.
Но не ме будалкайте, че е здрава.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Е не съм толкова отворен като теб да си купя кола от Германия за двойна цена Но при сменени над 20 лични автомобила се треа да съм в час кое как се прави
п.с. а и Армеец не ме цака с топла бира михихи
ти щом си сменил 20 автомобила значи добре ги избираш
Аз съм сменил над 30 коли и 5-6 мотора !
Я кажи как ги избирам, че съм изгубил ориентация нещо?
Сигурно си взимал малолитражки и си им взел акала вземи нещо 300-400 коня да те видим тогава как ще ги оплашиш ( или може би те теб ) ! на 1.6 е ясно , че ще му вземеш акала лесно.
Сигурно си взимал малолитражки и си им взел акала вземи нещо 300-400 коня да те видим тогава как ще ги оплашиш ( или може би те теб ) ! на 1.6 е ясно , че ще му вземеш акала лесно.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment