Известие
Collapse
No announcement yet.
Реших го ще се мре
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИмам една под-ръка малко над 460 според Бобо.
Кажи сега кой да Уплаша и кой е "акал"?
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеЕ умори нея де
Уточни и веднага го уморявам.
Comment
-
Истината е, че повечето "не сме дорасли" за хубави коли.
С две думи - нямаме кинти! Всеки е на някакво ниво, което му позволява да има някаква кола, която да не го дърпа надолу - разбирай, да му е по силите. Хубаво е когато има възможност да се вдигне нивото и съответно колата, но невинаги се получава. Знаем си действителността. И аз искам много работи, ама няма...
Важното е да искаш, пък каквото стане - това.
Я сега и ако някой каже че е на плажа с бира в ръка и от си цъка форумчето мани, мани...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИмам една под-ръка малко над 460 според Бобо.
Кажи сега кой да Уплаша и кой е "акал"?
Сигурно е купена с пари от фонд Земеделие"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТова селскостопанската машина на фамилията ли е?
Сигурно е купена с пари от фонд Земеделие, по 30 тона сено щеше да носи, сега само по една-две бали качвам... за прасето на двора...
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеКолко тряя си луд на плажа да киснеш в форума вместо да си киснеш Ду...о в водата :Д
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеКолко тряя си луд на плажа да киснеш в форума вместо да си киснеш Ду...о в водата :Д.
Мале, размечтах се, а до август има още време...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеКолко тряя си луд на плажа да киснеш в форума вместо да си киснеш Ду...о в водата :Д
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеАми аз си кисна във форума и отвреме-навреме се накисвам и във водата - има няма на 7-8 метра от компютъра ми еALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
Comment