Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших го ще се мре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тоя Пинко каква снимка пусна, безсрамник.
    И някакъв душ даже има там

Доко, стига с тия задници, бре.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Доко, стига с тия задници, бре.
      Що, кво не ти харесва?
      Да не си падаш по космати мъжки бре?

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Що, кво не ти харесва?
        Да не си падаш по космати мъжки бре?
        Не, но ако си падах, бих предпочел да са като моя, а именно, без косми.

А и ти си пуснал некви ученички на лагер, дай нещо по зряло, да имам усещане за жена.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Братле, на колко години си? Плажа не е само водата, нали се сещаш? Прохладно барче, с удобни шезлонги и приятна сянка на самата плажна ивица с потна биричка/или леко коктейлче/ и приятна компанийка въобще не са пречка да "разцъкваш" и форума, от време на време. Хем да развеселяваш околните с поредната тема и "яки" коментари .
          Мале, размечтах се, а до август има още време...
          на колко да съм не съм пенсия с шкембе и бира в ръка

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            на колко да съм не съм пенсия с шкембе и бира в ръка
            Ще станеш споко, ще станеш...

Comment

• А кво? Пъпчив тинейджър който обикаля селянките в студентски град.... В очакване някоя пача да му върже... с алфата
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Пък че алфата от кога е пичеловка
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ей комплексарска нация сме. Все някъде трябва да се избиват
                  No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                  Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                  e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                    А кво? Пъпчив тинейджър който обикаля селянките в студентски град.... В очакване някоя пача да му върже... с алфата
                    Ще върже щото не съм грозен старец
                    и без алфата като си млад не е нужно да се изтъкваш с мерцедеса

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Пък че алфата от кога е пичеловка
                      Аз бих казал, че по-скоро е пичегонка...

Comment

• Що да не е пичеловка?

Comment

• Това ли хващаш с алфата... аааа.......
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Ако някой разчита на колата си да гони пички е сбъркал марката .. всеизвестен факт е кълват на вентилатори и мерници ....
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• А ако някой разчита на марката кола, за да гони жените, е сбъркал по принцип.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                А ако някой разчита на марката кола, за да гони жените, е сбъркал по принцип.
                                Коле принципно бре, не вързват на колата, а на собственика. Като счетоводителки са, с един поглед ти правят годишния баланс.

Comment

Working...
                                X