Известие
Collapse
No announcement yet.
Бареков :))))))))
Collapse
X
-
е то за всеки може да се намери нещо, за което да бъде очерненI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от pentправ е колегата, за почти всеки(популярен в момента) може да се извади нещо мръсно и пикантно.... но това е бизнеса
бареков си е ОК... той не мисля че е претендирал за нещо особенно..Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyБате, не стига че не е ок, ми и претендира, повярвай ми...
ама клипчето вярно е смешно.... скоро не бях чувал подобни глупости от голям мъж
аа даприпомнихме си и старите хитове
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от sharkyБате, не стига че не е ок, ми и претендира, повярвай ми...
ама клипчето вярно е смешно.... скоро не бях чувал подобни глупости от голям мъж
аа даприпомнихме си и старите хитове
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyСигурно един такъф селяк като тоя не е най-подходящия водещ за най-гледаната БГ телевизия, и аз просто не проумявам как може да няма някакви нормални хора, които наистина да направят старта на деня ти наистина добър, каквато всъщност е целта. Ти да не си му роднина нещо, нищо лично, просто е важно да се знае, ако е така?хората са казали ... 'каквито водещите на сутрешния блок , такива и управниците'
как пък ти дойде това с роднинствотоAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от sharkyСигурно един такъф селяк като тоя не е най-подходящия водещ за най-гледаната БГ телевизия, и аз просто не проумявам как може да няма някакви нормални хора, които наистина да направят старта на деня ти наистина добър, каквато всъщност е целта. Ти да не си му роднина нещо, нищо лично, просто е важно да се знае, ако е така?хората са казали ... 'каквито водещите на сутрешния блок , такива и управниците'
как пък ти дойде това с роднинството
а пък това дет си написал за телевизията и водещите и държавата и сутрешния блок е пълна глупостAudi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от viki
http://www.vbox7.com/play:50cdf9a2
Comment
-
Аз пък съм правил пици.... и съм продавал в макдоналдс. Ако знаете какви глупости съм ръсил там, а ако знаете какви глупости руся сегаЧовека прави шоу или по-скоро каквото се иска от него. Мене ме таковаха за едната риза вие сега.... шефа, ако ти е английско говорящ, и чеп за зеле не става от него. Еле па ако са го и натириле тука у ориентот, е станал в пъти по-кисел.
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
Comment