Първоначално публикувано от jorko
Покажи съобщение
Това е официален отговор от КАТ с (забележи) ВХОДЯЩ НОМЕР. Да, липсва мотивиран отговор, но, в крайна сметка щом от КАТ отговарят по този начин, тяхното мнение и то ли не е меродавно? Ти специално защитаваше тезата, без какъвто и да било доказателствен материал подкрепящ думите ти. Аз от своя страна, още в първите страници на темата предложих НАРЕДБА, която не беше "Изсмукана от пръстите" и, въпреки че ти не и обърна внимание, въпреки че тя не е в несъответствие със закона, аз приех, че е нужно професионално мнение. Ти беше човекът, който ми даде E-mail на КАТ, за което ти благодарих и ти благодаря отново. Поиска да погледнеш какво съм писал и какво са ми отговорили от там, наистина на първото си запитване, отговор не получих, на второто получих и приложих принт скриин на отговора, виждайки се ясно и входящия номер на запитването. От там нататък, се доказа по безспорен начин, че твоята теза е неправилна.
Не търся спор, не ме разбирай погрешно, може би си много добър юрист, по-начетен си от мен (аз нямам фисше образование за разлика от теб), но ми се ще, или (както аз признах, че не съм прав пред mind_control мисля беше) ,така и ти да признаеш грешката си.
На здраве в крайна сметка и весел и спорен ден .
Comment