Известие

Collapse
No announcement yet.

Иска ли се книжка за това

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
    На този етап нямам основания да се извинявам...мен лично такъв отговор не ме удовлетворява
    Колега, с цялото си уважение към теб и интелекта ти, кой аджеба отговор би те задоволил напълно?
    Това е официален отговор от КАТ с (забележи) ВХОДЯЩ НОМЕР. Да, липсва мотивиран отговор, но, в крайна сметка щом от КАТ отговарят по този начин, тяхното мнение и то ли не е меродавно? Ти специално защитаваше тезата, без какъвто и да било доказателствен материал подкрепящ думите ти. Аз от своя страна, още в първите страници на темата предложих НАРЕДБА, която не беше "Изсмукана от пръстите" и, въпреки че ти не и обърна внимание, въпреки че тя не е в несъответствие със закона, аз приех, че е нужно професионално мнение. Ти беше човекът, който ми даде E-mail на КАТ, за което ти благодарих и ти благодаря отново. Поиска да погледнеш какво съм писал и какво са ми отговорили от там, наистина на първото си запитване, отговор не получих, на второто получих и приложих принт скриин на отговора, виждайки се ясно и входящия номер на запитването. От там нататък, се доказа по безспорен начин, че твоята теза е неправилна.
    Не търся спор, не ме разбирай погрешно, може би си много добър юрист, по-начетен си от мен (аз нямам фисше образование за разлика от теб), но ми се ще, или (както аз признах, че не съм прав пред mind_control мисля беше) ,така и ти да признаеш грешката си.
    На здраве в крайна сметка и весел и спорен ден .

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

На това ще ти пиша после, сега кажи има ли име на този дето ти е отговорл?

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
        На това ще ти пиша после, сега кажи има ли име на този дето ти е отговорл?
        Не, Цялото писмо е принт скриинато в темата. Има само входящ номер. Кой персонално е отговорил ,не мога да кажа,сори. Освен изрично да се отиде в КАТ и да се попита, кой е отговорил на запитване с входящ номер еди кой си, по друг начин не знам как ще се добереш до името.
        Но това е официален отговор, независимо кой го е написал.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Колега, с цялото си уважение към теб и интелекта ти, кой аджеба отговор би те задоволил напълно?
          Това е официален отговор от КАТ с (забележи) ВХОДЯЩ НОМЕР. Да, липсва мотивиран отговор, но, в крайна сметка щом от КАТ отговарят по този начин, тяхното мнение и то ли не е меродавно? Ти специално защитаваше тезата, без какъвто и да било доказателствен материал подкрепящ думите ти. Аз от своя страна, още в първите страници на темата предложих НАРЕДБА, която не беше "Изсмукана от пръстите" и, въпреки че ти не и обърна внимание, въпреки че тя не е в несъответствие със закона, аз приех, че е нужно професионално мнение. Ти беше човекът, който ми даде E-mail на КАТ, за което ти благодарих и ти благодаря отново. Поиска да погледнеш какво съм писал и какво са ми отговорили от там, наистина на първото си запитване, отговор не получих, на второто получих и приложих принт скриин на отговора, виждайки се ясно и входящия номер на запитването. От там нататък, се доказа по безспорен начин, че твоята теза е неправилна.
          Не търся спор, не ме разбирай погрешно, може би си много добър юрист, по-начетен си от мен (аз нямам фисше образование за разлика от теб), но ми се ще, или (както аз признах, че не съм прав пред mind_control мисля беше) ,така и ти да признаеш грешката си.
          На здраве в крайна сметка и весел и спорен ден .
          За втори път казваш, че аз съм писал врели-некипели, а ти имаш доказателства .... сега вече леко се обърка ! Всичко написано тук от мен го взимам директно от нормативната база, не си измислям и/или съчинявам, тълкуването е друга бира, докато твоето "доказателство" напрактика не е никакво такова, тъй като щом единствената спомената от теб наредба не касае регистрацията на колела с моторчета, което не значи, че няма друга такава, по реда на която такива сглобки да се регистрират . Това, че цитирам закона, без да прилагам снимка от броя на Държавен вестник, където е публикуван, не означаве че съм си го измисли аз ... такива неща лесно могат да се проверят .
          ТОва, че съм ти дал имейла, при това не само аз, не изисква особена благодарност, не е нужно да го броиш нещо съществено, присто проява на елементарна форумна колегиалност...
          А какво някой си отговорил от КАТ, още по-лошо за мен е че е по общо взето официален начин, по никакъв начин не доказва че не съм прав ...ако беше така, в съда нямаше да се водят дела срещу тях - нали са всезнаещи и тяхната дума е закон ? Да, ама тяхната дума НЕ Е закон и няма как да бъде ! Тяхната работа е да изпълняват закона, както и нашата като водачи, но когято някой направи или не направи нещо , това е нарушение на закона / най-общо казано/ . Не съм юрист, а висшето ми образование е далече от тази наука . Аз чета закона и разсъждавам на негова база, а ти вярваш на познати, бритчеди и на немотивиран отговор от КАТ .
          Няма как да се извиня на основание този имейл, просто няма да стане , а и това, че не ме "задоволява", както се изрази, си е мое виждане и бих им отговорил както подобава ...

И понеже знам, че обичаш да се въртиш наляво и надясно и да НЕ четеш това, което не ти изнася искам от тем много конкретно да ми посочиш, нещо което съм написал и за което няма обществено достъпна информация от благонадежден източник !

П.П. Няколко пъти ти казах към кого да се обърнеш от КАТ-СОфия, ти пак не слушаш ... ако изобщо прочетеш това, човека има приемен час утре и ще ти обясни някои неща в детайли и достатъчно мотивирано . Не искам да ме слушаш, ако искаш не го слушай и него, но би могъл да го изслушаш ...

Comment

Колега, напротив, чета те много съсредоточено,защото, ако не друго, поне при спор, се аргументираш до някъде. До КАТ няма да ходя ,защото имеила изпратен ми, за мен е достатъчно доказателство. Ти се опитваш отново и за сетен път да ме опровергаеш, да ме пращаш при тоя и оня, след като веднъж ме накара да направя официално запитване и аз го направих. Ако отговора беше, ДА, нужно е, аз щях без да шикалкавя повече, да призная поражението!
            Затова, не ми се спори повече, за мен въпроса е изяснен из основи.
            П.П. А и аз поне цитирах нещо, принтирах и постнах тук. Сега дори прегледах отново темата, не видях никъде да се обосновеш с точно определен член ,алинея, наредба.
            Няма какво да говоря повече. Ако карам някога такова.... нещо , задължително ще имам копие от имеила пратен ми от КАТ с ВХОДЯЩ НОМЕР, което го прави, лесно изискуемо в случай (дори от съда) и ще се аргументирам с него. Нека КАТ-аджиите да пишат АКТ, гледаме се в съда и там съдийски състав си казва тежката дума.

ЕДИТ: Цитирах ти наредба , която КАСАЕ " велосипеди с допълнително монтиран двигател", чети моля те.
            ЕДИТ 2 : Единствено съм съгласен с теб, че те не са закона, а просто го изпълняват. Но пък на официалния майл, да отговаря някой, който хал хабер си няма и, ако да приемем ,че е така, не се е допитал до началника си... какво трябва да ми говори това ?
            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 18:15.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Колега, напротив, чета те много съсредоточено,защото, ако не друго, поне при спор, се аргументираш до някъде. До КАТ няма да ходя ,защото имеила изпратен ми, за мен е достатъчно доказателство. Ти се опитваш отново и за сетен път да ме опровергаеш, да ме пращаш при тоя и оня, след като веднъж ме накара да направя официално запитване и аз го направих. Ако отговора беше, ДА, нужно е, аз щях без да шикалкавя повече, да призная поражението!
              Затова, не ми се спори повече, за мен въпроса е изяснен из основи.
              П.П. А и аз поне цитирах нещо, принтирах и постнах тук. Сега дори прегледах отново темата, не видях никъде да се обосновеш с точно определен член ,алинея, наредба.
              Няма какво да говоря повече. Ако карам някога такова.... нещо , задължително ще имам копие от имеила пратен ми от КАТ с ВХОДЯЩ НОМЕР, което го прави, лесно изискуемо в случай (дори от съда) и ще се аргументирам с него. Нека КАТ-аджиите да пишат АКТ, гледаме се в съда и там съдийски състав си казва тежката дума.

ЕДИТ: Цитирах ти наредба , която КАСАЕ " велосипеди с допълнително монтиран двигател", чети моля те.
              Ти и на черното ще кажеш бяло .. мале мале ... не ми се занимава повече с теб, въпреки че е весело ... а това след ЕДИТ-та си поредната глупост след последните няколко, които ме мързи да конкретизирам, просто е безмислено

Яхай двуколесното създание и газ ...

Comment

Working...
              X