Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за избор на гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе истината, е че трябва да си пазим и колите и гумите щото съществуват дупки дето никоя гума не може да им устои
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Досега почти само с мишелинки съм карал,грайфера са протърква обаче състоянието на гумата и на 4 и 5 сезона оставя перфектно това което аз съм имал до сега.Ханкоок имах на два сезона,грайфер има обаче гумата беше такъв цървул станала и тогава са кутираха по 80 евро за 15-ка гума,директно ги заритах дейба жмела му
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        Абе истината, е че трябва да си пазим и колите и гумите щото съществуват дупки дето никоя гума не може да им устои
        Marangoni ice 205/60/16 усилена кърти хасфалта и не я пробива и пирон,пръсна алуминиева джанта 16 ка на Благоевград се бех нещо разсеял една нощ се връщах от Гърция и на Кочериново нещо излезнах от пътя рипнах в предна десна,гумата е на кютук на борда можеш да трошиш орехи с чук,като рънфлет е,за асфалт не става трагедия е,за сухо не става за мокро не става,караш ги 2 години грайфера си е същтият и си викаш че си ги изпържил лятото нема да стават за зимата да ама излизаш по лед и сняг без да боксува оди разбери на сняг и лед се държи по хубаво от на чист асфалт,това е най шашавата гума дето съм карал с нея италианска разбира се.

Comment

хахах аз имах Марангони 205/45/16 Лятна и държеше само на мокър асвалт ... стига да няма насъбрана вода разбирасе. На сухо ме беше страх да дам газ в завой. Наистина много странна гума
          Така и не можах да ги изтъркам.
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Доволен съм от ханкок трета зима на алфонсо,четвърта на пежото на брат ми железни са. Вярно,че не се навърта много със зимните но за мен е добра бюджетна гума.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ханкока въоще не е бюджетна гума........ Имах мишелин пилот спорт 3 на бавареца.Ми няма такава перфектна гума....... С 200 в завоите в най-големия дъжд,никакви ядове,след време ми се заби в предна лява голем болт,обаче така се забил че няма лепене Гумаджията вика нова гума или карай така.Така карах месец и нещо, държеше си перфектно налягане и въобще не издаваше излишни шумове,ако не знаеш че има болт няма и да разбереш Така и продадох колата В момента гледам че същите гуми 16-ки се кутират по 88 евро бройката,което е нищо за тази гума с 8 евро по скъпа от най-ефтината на Ханкок.

Comment

Hankook 195/65/15 icept-a вързаха ми се по 93лв за брой.
                За мен си е направо бюджетна,на фона останалите марки. Изключвам разни безизвестни гуми за по 40-70лв. С тези неща не си играя и плащам веднъж за гуми.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Абе то и аз в Германия преди две години видях 195/65/15 Мишелинки по 55 евро гумата,ама не бяха бюджетни а на голяма промоция

Comment

Еее вземам ги всички гуми с 30% discount от примекс. Пропуснал съм да споделя

Comment

Е да си дойдем на приказката

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                        хахах аз имах Марангони 205/45/16 Лятна и държеше само на мокър асвалт ... стига да няма насъбрана вода разбирасе. На сухо ме беше страх да дам газ в завой. Наистина много странна гума
                        Така и не можах да ги изтъркам.
                        като отсея това дето ми казваш най вероятно става дума за Zeta Linea всеки техен модел е сам за себе си на пътя,не може не се търка те надживяват смяна на ангренаж.

Comment

Барум Поларис или Бравурис! Къртят! Меко гумве с голям потециал на мокро, безшумно е и супер ефтинжос но е с кратък ресурс

Comment

Днеска си лафим с моя майстор.Питам го какво мисли за турските и китайските гуми.Вика бате в днешни времена всичко се прави или в Китай или в източна европа И е прав

Comment

Е не баш ... Днес пристигнаха летните за 33-ката made in japan ...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                                Днеска си лафим с моя майстор.Питам го какво мисли за турските и китайските гуми.Вика бате в днешни времена всичко се прави или в Китай или в източна европа И е прав
                                Веско, Nankang са по-добри от MIchelin питай журналистите да, китайците правят адски добри но и евтини гуми някога и те ще поскъпнат разбира се но засега са адски евтини и са от същите смеси и имат характеристики като европейските марки и това е така защо??? защото ВСИЧКО се прави в китай майстора ти е съвсем прав!

---------- Post added at 01:15 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

Примерно вземи ме мене бивш гъзар карам с Пирели П7 гумата като имидж е да си ебе ебе но е пластмасова, твърда, шумна има добри показатели и най-добрия и показател е че лонг-лайф но ... както започнах аз съм бивш гъзар

Comment

Working...
                                X