Петко ти карал ли си някога с Добрата Година .. ?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми...какви?
Collapse
X
-
ДиСтефано,
да карал съм в суровите условия на Канадската зимаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Ми аз почти всички са ми били такива ... и понеже съм от Монтана .. хода доста често да не кажа всяка седмица натам и винаги минавам през Петрохан ... зимата там е ... нема да обяснявам и съм много доволен от въпросните ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от alfсамо бягайте от корейски, японски, и т.н. азиатски гуми щото ги правят твърди и зимата са като пластмасови
Само че това не важи за всички гуми. Yokohama например са едни от най-добрите спортни гуми, TOYO също. Виж има едни Hankook те наистина за нищо не стават.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Когато минах от Мишлен на Йокохама на моята предишна кола БМВ...все едно се качих от лада на бмв....
Малко офф-топик....
п.с: В България много гумаджий нищо не разбират от работата си, дори тези които се мислят за супер разбирачи. Веднага ви давам два примера....На 200метра от сервиза на АутоИталия посока околовръстното има един гумаджия..."Много добър" както той сам се изрази и правел колите на президента....този индивид ми взе 75лв. за изправяне на алуминиева джанта...като резултата беше плачевен след това пак я правих...Освен това този специалист ми прецака резбата на по един болт на двете задни гуми...та в момента съм с по 4болта от зад...и се надявам колегата ХФ_ХПЕ да може да оправи нещата, щото иначе (както и да е).
Та този специалист, ми твърдеше както ми спореше, че Дънлоп е по скапана гума от Малоия (или както се пише тази фирма)....също така, че Пирели са пълни боклуци...аз реших да не спора с него....но доста хора се връзват на такива специалисти. Също така този специалист ми заяви, че Пирелито било добра гума само за тежки коли, за да може колата да ги натисне...за това се слагали фабрично на големите Мерцедеси.
Още един пример, гумаджийте срещу входа за КАТ...слагат болтове на новите джанти на Григор и ги завиват около половин оборот...защото болтовете са по-къси за тези джанти от необходимото....добре, че беше Григор или Пламен да видят тази лека подробност....защото щеше да има олелееллалаа маллелеее...само си представете карате с 200 към Пловдив и гумите почват да ви падат една по една. Тези специалисти също изказаха компентентно мнение за марки като Пирели и Бриджстоун....Естествено и те не продаваха нито са карали Пирели....
НЕ си правете експерименти....с гуми регенерат или втора употреба, по-добре ефтини но нови.
"Всеки който си мисли, че сигурноста излиза скъпо, нека пробва да претърпи инцидент"....Герхард Льо Сториsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Абе бате ... забрави за оня район около Ауто Италия ... там само лоши неща се случватAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Мислите ле че YOKOHAMA са добри за зимата? Скоро си купих модела WINTER F 601 , но снега в моя край още се бави и не мога да разбера за какво става въпрос.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment