Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми...какви?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ама то този сайт показва че континентал са най-добри във почти всички размери и видове гуми Това да не е сайт на континентал ?
    XTruck

Comment

До колкото знам не са на континентал . Те са нещо като тия дето сертифицират (тюв и шваке) и правят някакви си там тестове.
      Май това си е истината за тази година. Просто в България никой не рекламира марката и си мислим че не са наред, та ни се струва че гумите с които караме са най-по-по
      А бе, стига да са нови стават всички.

Comment

В началото на лятото си купих континентал премиум контакт 205/60/15 навъртях им към 7000-8000км общо и мнението ми беше почти същото каквото като си ги купувах - среден клас гума, след това си сложих Пирели П7 пак същия размер и просто няма нищо общо колата се държи няколко пъти по добре на пътя особено при спиране и в завои поведението на задницата като върнеш газта с П7 задницата не мърда за разлика от континентала. А и на всичкото отгоре от леките ми наблюдения ми изглеждаше че континетала се износва доста по бързо. Единствения минус на П7 е че след 170 стават по шумни
        XTruck

Comment

Абе незнам защо но тестовете на ADAC винаги са съвпадали с моето мнение май хората добре си вършат работата
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

а така

последно кои са наи-добрите зимни гуми?

Comment

Няма най-добри гуми
              специално зимните гуми се определят по много критерии и обикновено става така че тези които са най-добри върху сняг не са най-добри на сух асфалт и обратното. Така че всичко си зависи от нуждите на конкретния потребител.
              XTruck

Comment

леле малеееееее

и какви ми препоръчваш?

Comment

Pirelli snowsport
                  XTruck

Comment

Някой спомена Nokian Hakkapeliitta. Също много добър избор за шофиране на сняг (като гледам в София сняг скоро няма да падне )
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                    X