Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли "лек" срещу засъхнало яйце по боята

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пробвахме...Водна шкурка 2000 мисля, след това 1-2-3 пасти 3М стана гладко, но самият лак вече не е като огледало, а седи като напукан. Просто яйцето е преседяло прекалено дълго и на тая жега и слънце направо е разказало играта на лака...

Общо взето пораженията от това яйце е все едно да изсипеш 1 чаша с лепило КАПЧИЦА - седи едно такова като засъхнала смола - белезникаво и грапаво....СЛед водна шкурка, пастиране итн го докарахме до гладка на пипане повърхност, но самия лак е повреден
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Много гадна случка.
      Единствения лек срещу такива простотии е - да си прибираме колите в гараж.
      Почти съм сигурен, че повечето застрахователи също няма да признаят подобна щета.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        Почти съм сигурен, че повечето застрахователи също няма да признаят подобна щета.
        Що бе, това е вандализъм - на мен ми признаха надиране на боята. Ама вадих протокол от районното.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
          Що бе, това е вандализъм - на мен ми признаха надиране на боята. Ама вадих протокол от районното.
          Ама това го признават по каско, не по гражданска ? А колегата няма ! Лошото е че в София няма как да не се намери някой комплексиран тапанар да направи мизерия, така че каското си е наложително ...
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Няма лек.
            Дори и пастирането няма да помогне.
            Това е най-гадния начин да съсипеш боя.
            На мен също ми го направиха.
            Вратата на шофера вече 3 години седи матова в едната част.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Добре че не са ти обърнали буркан с лютеница на тавана.
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Абе гадно, ама не е болка за умиране..
                Иначе си мисля, че по приниц за такива неща е добре предварително да се обработва колата на 4 месеца с паста и това е.Този слой ще пази все пак основата /лака/ и съответно почистването и последиците от яйца например биха били по-малки или никакви.
                Last edited by fred; d.m.y г., 16:41.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Working...
                X