Известие

Collapse
No announcement yet.

ShoxXx и някаква катастрофа с мерцедес :shock:

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И двата варианта са възможни.
    Те решават кой от двата да предпочетат.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      Найстина жалко за количката. То тука в БГ е така, човек направи нещо и му го чупят.. аз имам един въпрос, ако може да споделиш при тотална щета застрахователите изплащат цялата застраховаелна сума и прибират колата или плащат 70-80% и ти оставят колата??
      По принцип, плащат я 100% и я взимат само ако е до 3 годишна, но доколкото съм чувал, може ако не е супер смазана и е по-скъпа като кола да я вземат и ако е по-стара. За второто пак казвам, не съм сигурем, мисля че зависи от конкретния случай. Със сигурност, ако е на 6-7 години ше ти я оставят. Навремето като си взех първото ГТВ го карах около 2 масеца и го посмачках, колата беше на 4 години и ми я оставиха, платиха ми 80% и я продадох за 4 500, общо взето без да искам я "дадох" за 5000 повече, от колкото я бях взел
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Мойте съболезнования ма съм ти казал че като вземеш кола се черпи веднага Важното е че ти нема нищо Обаче знам какъв е стреса точно при такъв удар и ти казвам ходи да ти леят куршум

Сега ше кажа че ме е много яд че не си ми се обадил и незнаех че това си ти аз минах с брадвата точно 2 минути след случката и видях колите още нагърчени една в друга даже мислех че мерцедеса ти е ауди А3 Другия път да ми се обадиш кат си купиш кола
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Шоко, братче, като видях темата и ме сви стомаха, докато прочета, че ти няма нищо
          Най-важното е, че си жив и здрав
          sigpic

Comment

Утре е първия оглед след удара. Точно се бях успокоил малко след четвъртък. Сега пак ми става притеснено.

Comment

еии баце с тебе все некви драми бе
              не се спре на едно местенце значи
              защо все ти се баъркваш в нещо
              я ходи да ти гледа некоя магьосница )

аз те видех ама не можах да спра щото щеше да стане същото

еии много ме е яд за хубавото возило
              ма ще си купиш по хубаво
              а ти не забелязваш ли че с Алфа драми не си имал
              а само с другите марки
              я си помисли пак да дойдеш на марката
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Важното е че си жив и здрав бате!
                Останалото ще го пребориш.
                Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Замислил съм се много сериозно като влезнем в ЕС, сиреч пролетта на другата година да си купя черно КуВе и да го телепортирам направо в някой гараж и да си го правя като си искам...ко ше кажете?

Comment

Надявам се без йероглифи ? Купвай КуВе ама червен фейслифт ..... НЕ СЕ ПРОДАВА, само споменавам
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                      Надявам се без йероглифи ? Купвай КуВе ама червен фейслифт ..... НЕ СЕ ПРОДАВА, само споменавам
                      Може и черно
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ще е черно...и се надявам да е с дефект в мотора, тамън по ефтинко.
                        Джанти 17 от ГТА.
                        Черна перла пребоядисване.
                        Писаждане на двигател...голем!
                        Ама на пролеееет!
                        Надявам се да ме подкрепите!

Comment

Днес малко преди 23:00 минавах по околовръсното от Драгалевци към Симеоново. Магла огромна. И едни каиони пред мен и аз почти спрях, щото те се движеха с 10км/ч. Точно пред OPET бензиностанцията, не знам какво ме накара да погледна в задното голедало и се загледах как два фара идват доста бързо към мен. Точно като на филмите в последния момент както бях на първа с 10км/ч и влязох в бензиностанцията на газ и си надрах двантата, в бордюра, а зад мен се оказа, че идва S-класа, която мина точно през мястото, на което бях аз и се заби в камиона, който беше пред мен. Съвсем ей така като на филм се спасих от буквално смазване. Тоя се блсъан с поне 60км/ч. Колата влезе много под камиона и аз се махнах, защото беше някаква цистерна и не знаех с какво е пълна. Просто пак за малко да ме финишират.
                          Какво става по дяволите???

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                            Днес малко преди 23:00 минавах по околовръсното от Драгалевци към Симеоново. Магла огромна. И едни каиони пред мен и аз почти спрях, щото те се движеха с 10км/ч. Точно пред OPET бензиностанцията, не знам какво ме накара да погледна в задното голедало и се загледах как два фара идват доста бързо към мен. Точно като на филмите в последния момент както бях на първа с 10км/ч и влязох в бензиностанцията на газ и си надрах двантата, в бордюра, а зад мен се оказа, че идва S-класа, която мина точно през мястото, на което бях аз и се заби в камиона, който беше пред мен. Съвсем ей така като на филм се спасих от буквално смазване. Тоя се блсъан с поне 60км/ч. Колата влезе много под камиона и аз се махнах, защото беше някаква цистерна и не знаех с какво е пълна. Просто пак за малко да ме финишират.
                            тая сигурно е имала оная система със радара в мъглата ахахахха

знам че не е смешно, просто това ми хрумна както го описваш
                            както казва Бобо, оди да ти леят куршум/гюлле или нешо по големо ....

че другия път може да нема бензиностанция н аблизо
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                              Първоначално публикувано от ShoxXx
                              тая сигурно е имала оная система със радара в мъглата ахахахха

знам че не е смешно, просто това ми хрумна както го описваш
                              както казва Бобо, оди да ти леят куршум/гюлле или нешо по големо ....

че другия път може да нема бензиностанция н аблизо
                              Може и един курбан да си направиш.........
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Приятелю ,не знам дали има полза от всички куршуми и курбани едва ли може просто да ти е каръшка седмицта знам ли.
                                Важно че си отървал и си жив и здрав.

ПП Абе да не ти правят атентат някой иска да ти вземе мястото
                                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                                X