Тъй като имам договор на мое има , но самата карта се използва от мой роднина , няколко месеца така му звънят и търсят мен - та когато виждат че няма да ме намерят на номера искат от собтвеника моя номер и почват да ме притесняват на моя личен номер който дори е на друг оператор.....сега си обеснявам защо искат да говорят директно с мен - тези неща явно вече стават по телефона със записване на разговора
И така поне 10 обаждания и разговори от типа ама можете за 1 година ама не можете за 1 година трябва за 2 - ама не можело във всеки клин да си го подновя - те щели да ми изпратят договора и "безплатния" телефон - накрая се ядосах и отидох в първия срещнат клон за да прекратя психичния тормоз и там една доста готина служителка ми обясни всъщност че леко са ме послъгали по телефона за някой от нещата.....
Абе напаст голяма са тея
И така поне 10 обаждания и разговори от типа ама можете за 1 година ама не можете за 1 година трябва за 2 - ама не можело във всеки клин да си го подновя - те щели да ми изпратят договора и "безплатния" телефон - накрая се ядосах и отидох в първия срещнат клон за да прекратя психичния тормоз и там една доста готина служителка ми обясни всъщност че леко са ме послъгали по телефона за някой от нещата.....
Абе напаст голяма са тея
Comment