Известие

Collapse
No announcement yet.

"Провалиада" Лондон 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
    Събуди се Суска....разтъркай очички.........погледни на света по широкоспектърно......
    По своя специфичен начин се съгласи с написаното от мен.
    Буден съм от 6, ходих да тичам на плажа.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Май не е достатъчно.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

По своя специфичен начин се съгласи с написаното от мен.
        Никак не съм съгласна с теб.....просто ми е рано и не ми се спори...
        Завиждам ти за плажа....
        GTV 1.8 TS

Comment

SIS

Скримов в последните два мача не вкара един сервиз.
          В Ямайка са едни лекоатлетически бази то е едно чудо мани, мани.
          Станка, се издъни, сбърка жестоко, изпусна си нервите и влезе в ненужна атака. Гаф.

---------- Post added at 05:34 ---------- Previous post was at 05:33 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Май не е достатъчно.
          Хахах, двама ми повярваха.
          Не харесвам морето, натъжава ме.

---------- Post added at 05:36 ---------- Previous post was at 05:34 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          Никак не съм съгласна с теб.....просто ми е рано и не ми се спори...
          Завиждам ти за плажа....
          Направете си с Кайо, клуб на конспиративното вярване.
          К.М.

Comment

SIS

---------- Post added at 05:34 ---------- Previous post was at 05:33 ----------

Хахах, двама ми повярваха.
            Не харесвам морето, натъжава ме.

---------- Post added at 05:36 ---------- Previous post was at 05:34 ----------

Направете си с Кайо, клуб на конспиративното вярване.
            Хахаха,много смешно,че защо да не ти повярваме,за море говориш а не за космоса,лято е хората взимат отпуски и ходят на море.

Това за клуба е добра идея!
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Скримов в последните два мача не вкара един сервиз.
              Хайде пак прегледай последните два мача. Готов съм да се обзаложа с теб, че не си прав.
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщение
                Хайде пак прегледай последните два мача. Готов съм да се обзаложа с теб, че не си прав.
                Прав съм, особено в мача за бронза. Зелен е още Скримов.

---------- Post added at 05:58 ---------- Previous post was at 05:57 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Хахаха,много смешно,че защо да не ти повярваме,за море говориш а не за космоса,лято е хората взимат отпуски и ходят на море.

Това за клуба е добра идея!
                За тичането бре етанолов.
                К.М.

Comment

Ръб, ти не беше ли затрупан от работа пет мнения по-рано?! Или си отпуска на море?!
                  Влез в хармония със себе си, моля те - натъжаваш ни и ни става болно на гениталиите за теб....
                  sigpic

Comment

суси е прав,
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Прав съм, особено в мача за бронза. Зелен е още Скримов.
                      След като заявяваш толкова ......... сигурно, че си прав (явно без да провериш), какъв облог предлагаш?

И е зелен, защото няма достатъчно мачове. Имено за това не се справя добре с наистина трудните топки (извадена топка да двоен/троен блок). И точно там Казийски наистина липсваше.
                      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

провалиада

Ако погледнем че аз и останалите данъкоплатци в България наляхме 50 (петдесет) милиона лева в незнам си колко N на брой федерации, където тия пари се разходват от разни председатели и УС, (затова не се ядосвам толкова и на САМИТЕ безбройни федерации) резултата от Олимпиадата е плачевен.
                        От друга страна, имаме 10 попадения в 8цата, което си значи шанс за медал. Не е малко за нашата държава и настоящо дередже на спорта. Боби Михайлов дето заявява че не бил виновен за нищо във футбола, да го питам защо нямаме олимпийски отбор поне за срама. Както и Нейков ми е чудно какви анализи и разбори щял да прави.
                        Конкретно за волейбола, при тая къса резервна скамейка, скандали и отказали се играчи е невъзможно точно тия момчета да издържат такъв кратък цикъл със 7 мача, където се хвърлиха докрай в предпоследния с/у Русия и бе нормално да са скапани за бронза. Станка с 2 поредни сребърни медала никой не може да и се сърди. А боксьора Усик, обявен за най-големия талант за всички времена, много трудно въобще някой някъде ще го бие в следващите 5г. По принцип всичките наши боксьори стигнаха 1/4 финал, никой не е бил турист като някои други спортове с по 1 среща само, или тичане 20 метра и 1 препятствие. Памперса загуби само с една съдийска точка срещу домакина, за да може Великобритания да финишира на трето място по медали-иначе и той беше поне с бронз.
                        Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 13:04.
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

То това май от училищата се почва , преди да се стигне до зали и федерации , според мен първо трябва в училищата да има нормални уроци по физическо .... да има състезания между училищата , по всякакви спортове , за да се зарибяват децата. Те не знаят в какво са добри , и училището би трябвало да им помогне да се определят а при нас вместо това учат петокласници как да не хванат спин .......
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            То това май от училищата се почва , преди да се стигне до зали и федерации , според мен първо трябва в училищата да има нормални уроци по физическо .... да има състезания между училищата , по всякакви спортове , за да се зарибяват децата. Те не знаят в какво са добри , и училището би трябвало да им помогне да се определят а при нас вместо това учат петокласници как да не хванат спин .......
                            Що да не го учат? Спина убаво ли е?
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Що да не го учат? Спина убаво ли е?
                              В 5ти клас ?!?!?!?! Да ти кажа аз не съм го учил .... и не знайно как не съм спинозен... самият аз се чудя как така не съм се заразил ... та нали не са ми го преподавали в училище
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Както почти всичко у нас и спорта е сбъркан.
                                Неодобрявам системата от соц.времената за производство на елитни спортисти, защото те бяха създавани по неестествен начин и с цел пропаганда на обществения строй, макар, че остатъците от тези времена носеха медали за България десетки години след това.
                                Както споменаха някои колеги няма масовост, няма цел от правителствата досега за издитане на спорта като приоритет на нацията, а именно това е базата върху която трябва да се гради спорта.
                                Трябва да бъдат създадени условия за спортуване както на квартални площадки, училищата ,така и достъпност до спортни съоръжения посредством школи.
                                Порочна практика е да се наливат пари в определени спортове или малко преди големи спортни събития, вместо целенасочена полика, на която могат да се жънат плодовете след десетки години - така е по-лесно, но всъщност нищо не правим.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X