Известие

Collapse
No announcement yet.

Горчив опит във форума с колегата Arti156SW и негови познати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Arti156SW Покажи съобщение
    Наскоро срещнах една видинска Алфа 156 , загледах се и какво да видия? Алфата качена на квадратни джанти17ки, изчаках собственика да се върне да го разпитам дали е доволен от квадратните репликите които е купил, за Мое ГОЛЯМО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! новия собственик сподели че по-добра покупка не е правил, също така сподели че неколкократно са му предлагали двойна цена на негово платената за "Квадратните Джанти" , искренно е благодарен на предишния собственик че му ги е предоставил , наиситна са били изправяни , но след първия преглед е било установено по думите на последнио собственик ,че джантите не са били квадратни, (даже не е имало фрапантна нужда от изправяне) така че някои се е направил на тежък и платил 100лв , ако иска да плати и 1000 за ненужни дейности, единствено се приемам за виновен че не съм догледал за оригиналност, но след като са 5х98, и са с оригиналната капачка , аз също не съм Вещер да знам кое какво е. Най-се радвам че сегашният собственик е супер готин тип, който оценя квадратни реплики.Мойте задължения са чисти, купи нещо , после го дай на безценница, после си търси разликата...........
    Пхахаха!!!! Толкова си нагъл, че чак не е реалистично!!!

Не били квадратни, нямало нужда да се изправят. Чичаго, ти ми продаваше ПЕРФЕКТНИ ПРАВИ ДЖАНТИ НА ГУМАДЖИЯ!!!!!!!!!!!ТИ разбираш ли български, като говориш или не?Знаеш ли какво значи думата перфектен?Ако не, отвори си речника!!! Джантите са или ПРАВИ или КРИВИ и ТРЯБВА да се изправят!ЗА разлика то теб аз не съм прошляк и гледам нещата, които продавам, да са изправни!Така че коментарите можеш да си ги завреш ти знаеш къде и не ми се вясвай пред очите повече...тамън бях забравил за твоята неприятна особа....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
    X