Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново Porsche с много позната задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ново Porsche с много позната задница

Няма да давам жокери. Интересно ми е колко хора като видят тази задница, правят веднага аналог с задницата на една друга кола...италианска...
    Attached Files
    www.facebook.com/workshox

Заемката е повече от очевидна ... но напоследък доста нови модели на различни марки имат страшно еднакви елементи ...
    Най-пресния ми пример е новия С5 на Ситроен - ако я нямаше емблемата на задния капак, моментално бих решил, че е някое от новите BMW-та.
    Така че ... остава да се радваме, че и от Порше вече са оценили италианския дизайн, и искат да го наподобяват
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Дори заемка да е, пак изглежда по-изпипана и красива.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Изглежда мнго по-истинска от "оригинала".

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Ами отиди си купи една от изпипаните и недей да тролиш във всяка тема
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ще си купя каквото си искам.А тия са сбирщайн.
            Какво очакваш да кажа,колко са тъпи тия от Порше че немогат и една задница ли да си изпипат?Ами тръгнали да взимат наготово от недодяланата певецарка?!Дано да им дойде на акъла и на "наще" да вземат нещо от Порше,ама не стопове,ами нещо от изпод задния капак да вземат да изкопират ПОНЕ!

Изтълкувай ми думата "тролене", мен,самтинг съм се дъмбнал тия дни.Шерни с нас твоите познания по БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА.

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
              Ще си купя каквото си искам.А тия са сбирщайн.
              Какво очакваш да кажа,колко са тъпи тия от Порше че немогат и една задница ли да си изпипат?Ами тръгнали да взимат наготово от недодяланата певецарка?!Дано да им дойде на акъла и на "наще" да вземат нещо от Порше,ама не стопове,ами нещо от изпод задния капак да вземат да изкопират ПОНЕ!

Изтълкувай ми думата "тролене", мен,самтинг съм се дъмбнал тия дни.Шерни с нас твоите познания по БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА.
              Имаш проблеми с българската ми граматика ли? Или просто обърка юзърите
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Имаш проблеми с българската ми граматика ли? Или просто обърка юзърите

Я ми преведи думата "тролене"?Може би нещо от Трол?Свят на тролове и орки,лейди Гага,вещици и смърфове,дилъри...?!?!

Точно към теб,юзъре,е моя въпрос/молба

Comment

Веднъж карах зад едно такова голямо четириврато и по едно време някъде към 100 му се разпъна едно крило отзад - впоследсвие като му падна скороста си го прибра пак.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Няма как четириврато Порше да е по-красиво от двуврата Алфа Ромео !
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Веднъж карах зад едно такова голямо четириврато и по едно време някъде към 100 му се разпъна едно крило отзад - впоследсвие като му падна скороста си го прибра пак.
                      Това му е простора за чорапи, от голямата скорост изсъхват бързо Всички копират и като се има предвид, че Алфите са с дизайн Бертоне, Пининфарина и т.н. какво да се чудим
                      А какво да кажем за стоповете на Сеат - хич не са краднали от 159, а на Субару Трибека, предпоследното - 166-ца, а новите "Шевролет"(набеден) Авео отпред - 159-ка с по 2 фарчета и т.н.

http://www.automedia.bg/files/articl...11-02/Aveo.jpg
                      Last edited by code; d.m.y г., 22:46.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

На мене не ми харесва. Задницата на колата е като при тази на каките-важно допълнение към цялостния изглед. Като не си е на място, може да е много красив, ама цялото не струва
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Нормално е в днешните времена да се копират идеи - било то в дизайна, ергономията или в инженерните решения, като в последствие се модифицират и прилагат от различните производители в техните автомобили.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

А кой е оригинала
                            Брера ли визирате
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Стопове, форма на багажник и задно стъкло и изтумбена задна броня.
                              Attached Files
                              www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                              X