Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново Porsche с много позната задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами то като цяло модните линии, включително и в дизайна на колите често идват от италианците, така, че нищо чудно.А като се сложи и цената на поршето можеше повече да се замислят.....
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Поршетата за мен са най-големите курници от скъпите коли всички са ми някак еднакви . Измислили там 5-6 модела освен 911 и вече голяма работа ще ми слагат 6 цифрени цени . Ще си карам ефтината италянка и ме боли к*ра на 4-5 места през 4-5 санта за порше . От почти всички марки имам фаворит но от Порше нито един .
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        Поршетата за мен са най-големите курници от скъпите коли всички са ми някак еднакви . Измислили там 5-6 модела освен 911 и вече голяма работа ще ми слагат 6 цифрени цени . Ще си карам ефтината италянка и ме боли к*ра на 4-5 места през 4-5 санта за порше . От почти всички марки имам фаворит но от Порше нито един .
        За съжаление спряха да мислят модели, различни от 911, защото като се опитаха щяха да фалират. Сега всичко е 911, но разпънато, разсширено, скъсено, загрозено, орязано или пък повдигнато. Просто като се каже Порше и всеки си представя 911. Виж като се каже ФВ - то е Голф 1, 2, 3..., пасат - не е като да си приличат. Ъъъ, аз за Ауди ли говорех...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Аз да ви кажа честно, с удоволствие бих карал едно 'GT2' - ей така, за евридейка
          sigpic

Comment

sigpic

Comment

За ежедневка викаш...а уикендите Пунтото, да се почувстваш и ти чуйек все пак...
              www.facebook.com/workshox

Comment

Всичко е въпрос на вкус и въпреки това доста силно изказване... GT2, GT3RS, CarreraGT, от по-старите 959, първата Carrera... Всичко това са коли, които ще останат в историята.
                Иначе доста хора смятат, че всяка компания, която "влезе" във ВАГ групата, рано или късно започва да произвежда "голфове" и "пасати"...

Comment

порше щели да фалират като почнали да мислят други модели DDD

всички модели на порше са сред лидерите по продажби в класовете си

само като погледнем към кайен и спираме да говорим

и между другото нещо ви се привижда, по начина по който разсъждавате, всяка кола е копирана от някоя друга кола, защото има фарове и гуми

панамерата ползва почти същите фарове като новата линия на 911 и формата на задницата отново от там е изкарана

айде моля ви на най-постоянните дизайнери в автомобилостроенето да не им казваме, че копират дизайн, защото ако има нещо, в което можем да ги обвиним е това, че не са си променили визията драматично от 35 години насам

нещо, което като погледнем към алфа е очевидно - всяко поколение коли с тотално различна визия
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Ами отиди си купи една от изпипаните и недей да тролиш във всяка тема
                    Ще приема забележката ти.
                    Аз изказах мнение.
                    Адски ми е забавно когато хора определящи себе си като разбирачи на коли, определят порше като курник.
                    Това е адски тъпанарска работа, това е тотално невежество и нулево разбиране откъм автомобилосъздаване.
                    Аз твърдя, че в техническо отношение дори компетенционето е каруца в сравнение с което и да е съвременно порше. ФАКТ!!!!!!!!!
                    Не ми харесва, но е факт.
                    Порше е не по-малка легенда от АР.
                    Проповеднико, никога не съм имал два АКТИВНИ профила.
                    Имал съм два профила, само когато единият е бил с бан.
                    Нямам раздвояване на самоличността, а защо Митака се засегна така, аз не зная.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Панамерата е извънземна кола дето няма връзка с която и да е алфа. Бих казал ,че задницата колкото си прилича толкова и се различава.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Адски ми е забавно когато хора определящи себе си като разбирачи на коли, определят порше като курник.
                        Това е адски тъпанарска работа, това е тотално невежество и нулево разбиране откъм автомобилосъздаване.
                        Аз твърдя, че в техническо отношение дори компетенционето е каруца в сравнение с което и да е съвременно порше. ФАКТ!!!!!!!!!
                        Не ми харесва, но е факт.
                        Предполагам това се отнася към мен . Като казвам курник нямам в предвид автомобил в който има кацалки за гълъби и полог за кокошки и всякакви курешки . Казвам го пресилено за да се разбере колко ми е неприятна марката Порше . Както каза един колега въпрос на вкус . Това , че ти не си ме разбрал си е твой проблем . Аз отивам да почета малко за автомобилосъздаването а ти върви малко БЕ и Литература поучи
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

вака ти в порше качвал/возил/карал ли си ?
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Предполагам това се отнася към мен . Като казвам курник нямам в предвид автомобил в който има кацалки за гълъби и полог за кокошки и всякакви курешки . Казвам го пресилено за да се разбере колко ми е неприятна марката Порше . Както каза един колега въпрос на вкус . Това , че ти не си ме разбрал си е твой проблем . Аз отивам да почета малко за автомобилосъздаването а ти върви малко БЕ и Литература поучи
                            Защо смяташ, че се нуждая от изучаването на литература?
                            Тук не става дума за вкус, а за съвсем реални технически достижения.
                            Когато статистиката и техническите показатели говорят, лаиците като теб трябва да мълчат.
                            Трябва да се научиш да уважаваш и цениш положителните качества у своите конкуренти, врагове и противници.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              порше щели да фалират като почнали да мислят други модели DDD

всички модели на порше са сред лидерите по продажби в класовете си
                              Порше бяха доста зле финансово от средата на 80-те до средата на 90-те години. Дори се говори и за фалит. Може да се видят какви коли са произвеждали тогава. Ако не се лъжа с излизането на Бокстер започват да излизат от кризата. Така че говорех за период от време доста назад от Кайена. За Кайена съм напълно съгласен с твоето мнение, не съм проверявал, но поне 50% от продажбите на Порше са негови. Порше щяха да фалират и преди 3 години, заради лакомията си, като искаха да глътнат Фолксваген, а сега се получи точно обратното - за съжаление.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Porsche 911 е най-завършеният спортен автомобил и съвсем не е въпрос на вкус.
                                Това не е манджа, а машина.

Хората са го утвърдили като постулат от години.
                                Порше се кара лесно, перфектно за града, перфектно да идеш на уикенд , перфектно за пистови резултати, надеждна техника, перфектно да демонстрираш социален статус ако щеш.

Курник викаш...

Панамерата и това по-горе са грозили, и това никой не го отрича хехе.
                                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X