Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ново Porsche с много позната задница
Collapse
X
-
Всичко е мода.....иначе истината е Ото и Дизел.....това са двата мотора, който всички използват .......
п.п.Но да не забравяме, че модната тенденция се диктува от Милано.......всичко друго е копи пейс))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЗатова и един Нисан GTR, който е много по хубав от Поршето струва наполовина от цената на .Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМотора от Мазерати по-точно ...
Ма както и да е.
И за мен Порше са скучна марка.
Да, пресъздават някакъв социален престиж.
Да, може и да са лесни за каране.
Ама всичките са еднакви дагие...
Виж, GTR-а на Нисан е култова кола, но не точно последния модел, за който всички казват, че се кара все едно е компютърна игра ... Но всъщност не се ли отнася това за всички нови модели ???
Изпуснахме някакси директното управление, кефа (или насирането) от липса на тракшън контрол в завоя, дразни ни бруталната намеса във всяко наше действие от вездесъщите компютри ...
А къде всъщност остава истинския, чистия кеф от карането на освирепелия звяр - когато всяко действие и реакция са си само наши, и не се ограничават от някое чиче с дебели очилца, забъркало кашата със софтуерните ограничения ...
Джеръми Кларксън не случайно избра легендарното Ферари F40 пред новото захаросано Enzo ... Не мога да цитирам точно, но думите му бяха нещо от рода на това :
"Вярно е, че няма да стигна толкова бързо до целта ми. Няма и да ми е толкова комфортно. Но усещането за пълен контрол над свирепата сила в тази кола е това, което бих избрал пред новата лъскава играчка ..."
А аз май се отплеснах малкоsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Когато ми се наложи за пръв път да ползвам спирачки с ABS ми се струваше, че колата не спира заради липсата на усещане за силата на инерционните сили по посока на движението, но не бих се върнал към кола с конвенционална спирачна система в реални пътни условия.
По същия начин усещането за вървеж при старите автомобили е измамно - всъщност вървиш по-бавно.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКогато ми се наложи за пръв път да ползвам спирачки с ABS ми се струваше, че колата не спира заради липсата на усещане за силата на инерционните сили по посока на движението, но не бих се върнал към кола с конвенционална спирачна система в реални пътни условия.
По същия начин усещането за вървеж при старите автомобили е измамно - всъщност вървиш по-бавно.))...друго е да си млад и да се унесеш с яко спирачки, свистене на гуми, пушек, мирис на феродо....и други тръпки...какви са тия нови системи антиблокаж, приплъзване и тем подобни....истинските мъже не използуват капути
))......намаля раждаемоста....и спада на населението от катастрофи определено в България не се дължи от повишената безопасност на автомобилите......едно време с ладите давах ме по малко жертви по пътищата.....ако ми разбираш тънкият хумор
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСтаро, много си се рзаглезил...))...друго е да си млад и да се унесеш с яко спирачки, свистене на гуми, пушек, мирис на феродо....и други тръпки...какви са тия нови системи антиблокаж, приплъзване и тем подобни....истинските мъже не използуват капути
))......намаля раждаемоста....и спада на населението от катастрофи определено в България не се дължи от повишената безопасност на автомобилите......едно време с ладите давах ме по малко жертви по пътищата.....ако ми разбираш тънкият хумор
)
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеОсвен цената кое му е много по-хубавото?
Comment
-
4 страници
Темата беше за приликите в стоповете и задницата между новото Porsche Pajun (не Panamera) и Alfa GT.
Аз обаче не разбрах как се започна със сравнение между Alfa и Porsche като продукция, модели, поведение, цени и т.н., после се стигна до сравнение между Porsche и GT-R и накрая до характеристики и поведение на GT-R. Да не говорим, че 99% от хората само са ги виждали тия коли покрай тях.
Comment
-
Аз да ти кажа, Косе, последния така наречен "супер-кар" дето карах беше "R8" и не останах особено впечатлен. Са, ясно е, че колата върви МНОГО, ама сякаш очаквах повече....
Може би съм предубеден
Та в тоя ред на мисли споменах, че едно "GT2" за всекидневна употреба би ми било повече от достатъчо, защото от съвсем скромния ми опит с марката останах далеч по-запленен, в сравнение с Ауди-то.
А и няма кола с която да объркаш "GT2" (това по темата)Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:00.sigpic
Comment
-
E то много хора останаха с такива впечатления от първото R8. Аз съм се возил в такова, но в крайна сметка си върви като за 400 коня. Предполагам, че при V10 нещата си идват на място, тъй като ми се е случвало да се докосна до тоя мотор и определено няма нищо общо с осмака.
Иначе по темата: ако си земеш такава ежедневка, моем ли ти станем приятелка?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз да кажа щях, че и без Порше изпедерастил си се ти, но да го кажа няма....
Не ти отива грам да бъдеш Йода."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment