Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
    Еми простичко - всичко, което е записано в нот.акт като прилежащо към апартамента, не може да се прехвърля отделно (за съжаление на някои лукави софийски баби) и върви за ръка, щем-не щем, с него при разните сделки, между които е и наема. Причината отколешно се крие в това, че собственика е трябвало да избегне спускане с балон, а понастоящему с хеликоптер, за достъп до жилището си.
    Съгласих се, напълно е логично.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
      ....
      Умреш да се правиш на ударен, когато ти изнася - типично мекотело....
      Кое точно не разбра???
      Плати си таксата, заради изгледа на твоя балкон към стадиона, пък после ако щеш гледай, В облачно и дъждовно време ще ми видиш дедовия
      Платете си такса за паркиране, пък после се оправяйте с местата и приходящите, дето са паркирали пред дома ви
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Умреш да се правиш на ударен, когато ти изнася - типично мекотело....
        Кое точно не разбра???
        Плати си таксата, заради изгледа на твоя балкон към стадиона, пък после ако щеш гледай, В облачно и дъждовно време ще ми видиш дедовия
        Платете си такса за паркиране, пък после се оправяйте с местата и приходящите, дето са паркирали пред дома ви
        Никой не може да ти осигури паркомясто за 150 лева!!!!!!!!!!!!!!
        Радвайте се, че не сложиха такса 1500 лева с осигурено паркомясто.
        Никога нямам проблем да намеря място в синя зона след 17:30.
        Е може и да се наложи да спрете по-далеч от адреса, но това са рисковете на живеенето в центъра.
        Пришълците си вършат работа, а не се чешат паркирайки там.
        Октоподът е едно от най-интелигентните същества на планетата, е, не е точно мекотело, но пък е главоного.
        Ти си ужасно ограничен. Не разбирам защо не желаеш да се развиваш в някаква посока?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Банишора не е далеч от 'Синя зона'

Чувствам се деградирал, след разговор с теб
          sigpic

Comment

Банишора не е далеч от 'Синя зона'

Чувствам се деградирал, след разговор с теб
            Не съм постоянно в Банишора.
            Не се притеснявай, не деградираш, а еволюираш.
            К.М.

Comment

• Еволюция = игнор-лист
              Аре....
              sigpic

Comment

• Аз също съм засегнат от новите правила, но далеч не съм толкова краен в позицията си - окей, всеки има право да идва в центъра и да си спира в синята зона, да си плати и т.н., ОБАЧЕ аз живея тук, и ако плащам нещо, за да спирам пред нас то максималната сума, която е редно да платя е за издаването на ПРОПУСК (не стикер!!!!), който да сложа на таблото ми и така да означа, че колата ми има право да домува на този адрес. А някакви измислени цифрички, които те ще си ги приберат в джоба (а те точно това ще направят) просто няма да стане. Това, което правят те, е дискриминация по местожителство. Или всички плащат, или никой не плаща. Пише го в конституцията. В центъра живее 90% от интелигенцията на София, както и доста влиятелни и мислещи личности, така че вярвам, че ще се справим с наглите опити за рекет. А до колегите от другите квартали на София - по-добре бъдете съпричастни с нас, защото в противен случай скоро ЦГМ ще дойде и пред вашия блок, и тогава ще има да ревете много.
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

Еволюция = игнор-лист
                  Аре....
                  Аууууу, направо ме насмете Поредния жираф с глава заровена в торището.

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  Аз също съм засегнат от новите правила, но далеч не съм толкова краен в позицията си - окей, всеки има право да идва в центъра и да си спира в синята зона, да си плати и т.н., ОБАЧЕ аз живея тук, и ако плащам нещо, за да спирам пред нас то максималната сума, която е редно да платя е за издаването на ПРОПУСК (не стикер!!!!), който да сложа на таблото ми и така да означа, че колата ми има право да домува на този адрес. А някакви измислени цифрички, които те ще си ги приберат в джоба (а те точно това ще направят) просто няма да стане. Това, което правят те, е дискриминация по местожителство. Или всички плащат, или никой не плаща. Пише го в конституцията. В центъра живее 90% от интелигенцията на София, както и доста влиятелни и мислещи личности, така че вярвам, че ще се справим с наглите опити за рекет. А до колегите от другите квартали на София - по-добре бъдете съпричастни с нас, защото в противен случай скоро ЦГМ ще дойде и пред вашия блок, и тогава ще има да ревете много.
                  Ти от интелигенцията ли си?
                  ВСИЧКИ плащаме, за да паркираме в центъра.
                  Сега пък 90 % интелЕгенция.
                  К.М.

Comment

• Свинчо, тролиш вече...
                    Плащаш за синя зона чак когато паркираш, тия в центъра ги карат да платят за евентуално паркиране.
                    Какво се случва ако в карето което им е определено няма места, трябва да си платят в съседство на общо основание.
                    Ти ако не намериш място не плащаш нали?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Свинчо, тролиш вече...
                      Плащаш за синя зона чак когато паркираш, тия в центъра ги карат да платят за евентуално паркиране.
                      Какво се случва ако в карето което им е определено няма места, трябва да си платят в съседство на общо основание.
                      Ти ако не намериш място не плащаш нали?
                      Когато си купя абонаментна карта за мачовете на моя клуб, никой не ми връща пари, ако не отида на всички мачове.
                      Всички предплатени абонаменти са така, но пък са в пъти по-евтини.
                      Извинете, но аз не разбирам, колите или хората живеят в центъра?
                      К.М.

Comment

• Като си купиш абонаментна карта, не те карат да си купиш и билет ако карето около входа е заето нали?
                        Не е въпроса в колите, а в подхода, погрешен, дискриминационен и предпоставящ тотално въвеждане на незаконен скрит данък.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• ---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:37.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Много моля, някой да даде определение за дискриминация.
                            Няма да дадат .. просто "столичаните са в повече" .. тва дали не беше некъв филм ?!
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Я че дам определение-нарушаване на правата на едни, като пък на други тези пррава се предоставят свободно.
                              Пример-на негрите е било забранено да гласуват в САЩ до към 70 г. на миналия век
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Я че дам определение-нарушаване на правата на едни, като пък на други тези пррава се предоставят свободно.
                                Пример-на негрите е било забранено да гласуват в САЩ до към 70 г. на миналия век
                                А в Швейцария на жените пак някъде в този период.

Дискриминация е чужденецът или шопа да плаща за делфинариума 25 кинта, а жителите на община Варна 12, не че аз не се възползвах, само помолих съпругата ми да каже на касата, че "диетето иска да вди диелфинчетата".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X