Първоначално публикувано от adv_petrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Паркирам и живея в центъра.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa....
Кое точно не разбра???
Плати си таксата, заради изгледа на твоя балкон към стадиона, пък после ако щеш гледай, В облачно и дъждовно време ще ми видиш дедовия
Платете си такса за паркиране, пък после се оправяйте с местата и приходящите, дето са паркирали пред дома виsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеУмреш да се правиш на ударен, когато ти изнася - типично мекотело....
Кое точно не разбра???
Плати си таксата, заради изгледа на твоя балкон към стадиона, пък после ако щеш гледай, В облачно и дъждовно време ще ми видиш дедовия
Платете си такса за паркиране, пък после се оправяйте с местата и приходящите, дето са паркирали пред дома ви
Радвайте се, че не сложиха такса 1500 лева с осигурено паркомясто.
Никога нямам проблем да намеря място в синя зона след 17:30.
Е може и да се наложи да спрете по-далеч от адреса, но това са рисковете на живеенето в центъра.
Пришълците си вършат работа, а не се чешат паркирайки там.
Октоподът е едно от най-интелигентните същества на планетата, е, не е точно мекотело, но пък е главоного.
Ти си ужасно ограничен. Не разбирам защо не желаеш да се развиваш в някаква посока?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеБанишора не е далеч от 'Синя зона'
Чувствам се деградирал, след разговор с теб
Не се притеснявай, не деградираш, а еволюираш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Аз също съм засегнат от новите правила, но далеч не съм толкова краен в позицията си - окей, всеки има право да идва в центъра и да си спира в синята зона, да си плати и т.н., ОБАЧЕ аз живея тук, и ако плащам нещо, за да спирам пред нас то максималната сума, която е редно да платя е за издаването на ПРОПУСК (не стикер!!!!), който да сложа на таблото ми и така да означа, че колата ми има право да домува на този адрес. А някакви измислени цифрички, които те ще си ги приберат в джоба (а те точно това ще направят) просто няма да стане. Това, което правят те, е дискриминация по местожителство. Или всички плащат, или никой не плаща. Пише го в конституцията.В центъра живее 90% от интелигенцията на София, както и доста влиятелни и мислещи личности, така че вярвам, че ще се справим с наглите опити за рекет. А до колегите от другите квартали на София - по-добре бъдете съпричастни с нас, защото в противен случай скоро ЦГМ ще дойде и пред вашия блок, и тогава ще има да ревете много.
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕволюция = игнор-лист
Аре....Поредния жираф с глава заровена в торището.
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеАз също съм засегнат от новите правила, но далеч не съм толкова краен в позицията си - окей, всеки има право да идва в центъра и да си спира в синята зона, да си плати и т.н., ОБАЧЕ аз живея тук, и ако плащам нещо, за да спирам пред нас то максималната сума, която е редно да платя е за издаването на ПРОПУСК (не стикер!!!!), който да сложа на таблото ми и така да означа, че колата ми има право да домува на този адрес. А някакви измислени цифрички, които те ще си ги приберат в джоба (а те точно това ще направят) просто няма да стане. Това, което правят те, е дискриминация по местожителство. Или всички плащат, или никой не плаща. Пише го в конституцията.В центъра живее 90% от интелигенцията на София, както и доста влиятелни и мислещи личности, така че вярвам, че ще се справим с наглите опити за рекет. А до колегите от другите квартали на София - по-добре бъдете съпричастни с нас, защото в противен случай скоро ЦГМ ще дойде и пред вашия блок, и тогава ще има да ревете много.
ВСИЧКИ плащаме, за да паркираме в центъра.
Сега пък 90 % интелЕгенция."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Свинчо, тролиш вече...
Плащаш за синя зона чак когато паркираш, тия в центъра ги карат да платят за евентуално паркиране.
Какво се случва ако в карето което им е определено няма места, трябва да си платят в съседство на общо основание.
Ти ако не намериш място не плащаш нали?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеСвинчо, тролиш вече...
Плащаш за синя зона чак когато паркираш, тия в центъра ги карат да платят за евентуално паркиране.
Какво се случва ако в карето което им е определено няма места, трябва да си платят в съседство на общо основание.
Ти ако не намериш място не плащаш нали?
Всички предплатени абонаменти са така, но пък са в пъти по-евтини.
Извинете, но аз не разбирам, колите или хората живеят в центъра?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Като си купиш абонаментна карта, не те карат да си купиш и билет ако карето около входа е заето нали?
Не е въпроса в колите, а в подхода, погрешен, дискриминационен и предпоставящ тотално въвеждане на незаконен скрит данък.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеМного моля, някой да даде определение за дискриминация.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Я че дам определение-нарушаване на правата на едни, като пък на други тези пррава се предоставят свободно.
Пример-на негрите е било забранено да гласуват в САЩ до към 70 г. на миналия векAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЯ че дам определение-нарушаване на правата на едни, като пък на други тези пррава се предоставят свободно.
Пример-на негрите е било забранено да гласуват в САЩ до към 70 г. на миналия век
Дискриминация е чужденецът или шопа да плаща за делфинариума 25 кинта, а жителите на община Варна 12, не че аз не се възползвах
, само помолих съпругата ми да каже на касата, че "диетето иска да вди диелфинчетата".
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment