Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всеки един незаконен строеж трябва да се разрушава безмилостно, като се задължава нарушителя да преведе терена във вида в който е бил преди застрояването.
    Презастрояване то води до няколко пагубни последици, от които страдаме всички.
    Лайната от хотелите така са замърсили морето, че на втория ден от тринадесет души в къщата, само двама не се бяхме просрали и оповръщали, защото профилактично, сутрин, обед и вечер , жулихме мастика.
    Само това ни спаси.
    Ама как да дам мастика на бебето и това ли ще ми е почивката-мастиката.
    От презастрояване, климата в Сандански се е изменил коренно и няма нищо общо с климата преди 25-30 години. Задуха е ужасен.
    За това бутане на строежите и по 100 на голо.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Така е, аз също не съм стъпвал от години на нашето и нямам намерение, ходя в бившите български земи на беломорието
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Наистина безобразното застрояване по черномирието е адски неприятно нещо. Аз също предпочитам да ходя до бялото море.
        Дотам я докарахме.......
        Проблемът е в това, че и за тези обекти които са законни, само един Господ и стари баби знаят, как са получили разрешителни.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Така е, аз също не съм стъпвал от години на нашето и нямам намерение, ходя в бившите български земи на беломорието
          И аз така - още през 2004-та година обявих тотален бойкот на нашето крайбрежие и "курорти" и избрах брега на Беломорска Тракия. До Черноморието не ходя дори и в командировка, пращам колегите. Просто вече не мога да го гледам, гадно ми е...

И в момента съм тук - и ми прави впечатление, че на Тасос е пълно с бургаски и варненски коли (в пъти повече са от софийските).

Щом и тия от Варна и Бургас предпочитат да идват тук, работата хич не е добре. Днес в таверната се заговорих с едно младо семейство от Бургас, дошли с двете си деца - защо аджеба идвате на море на над 600-700 километра, щом си имате море под носа? И отговора беше (цитирам жената): тая гнусотия у нас е само за кисели гъзета с бели айфони и пияни чужденци, ние искаме да си починем.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            И аз така - още през 2004-та година обявих тотален бойкот на нашето крайбрежие и "курорти" и избрах брега на Беломорска Тракия. До Черноморието не ходя дори и в командировка, пращам колегите. Просто вече не мога да го гледам, гадно ми е...

И в момента съм тук - и ми прави впечатление, че на Тасос е пълно с бургаски и варненски коли (в пъти повече са от софийските).

Щом и тия от Варна и Бургас предпочитат да идват тук, работата хич не е добре. Днес в таверната се заговорих с едно младо семейство от Бургас, дошли с двете си деца - защо аджеба идвате на море на над 600-700 километра, щом си имате море под носа? И отговора беше (цитирам жената): тая гнусотия у нас е само за кисели гъзета с бели айфони и пияни чужденци, ние искаме да си починем.
            То и аз бях обявил бойкот, ама ни върнаха от границата заради малката.
            Иначе всеки ден да си пътуваме до плажа, пак ще ни излезе по-добре, от скъпотията по нашето черноморие.
            За обслужването изобщо не ми се говори. Няма нищо общо.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              То и аз бях обявил бойкот, ама ни върнаха от границата заради малката.
              Иначе всеки ден да си пътуваме до плажа, пак ще ни излезе по-добре, от скъпотията по нашето черноморие.
              За обслужването изобщо не ми се говори. Няма нищо общо.
              Пък и узото по Беломорието как се лизга........
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Няма да е лошо да споделяте и цената, която плащате за подобен род почивки
                И аз знам, че в Абу Даби, Тайланд, Бора-Бора или Маями е супер, ама....
                sigpic

Comment

• ей сега ще ти обяснят колко по-евтино ще ти излезе в Гърция.....

в Гърция е в пъти по-хубаво, защото е в пъти по-скъпо... на едното място живея, на другото съм ходил достатъчно за да знам, че тези митове и легенди за колко евтино излиза са точно митове и легенди, разказвани от хора, които винаги изпускат да обявят някоя интересна подробност от финансов характер, просто защото за тях парите за почивката не са от такова значение, което е прекрасно и се радвам за тях, но в реалния свят, реалните хора не могат да си го позволят

да не говорим, че в Гърция чак след 3-4тото поредно ходене реално можеш да се насладиш на обстановката, защото преди това не знаеш нищо къде е, а наглите гърци прости се правят, че не говорят английски, особено ако видят, че си с по-чиста кола българска кола

Пинко, разбирам ти схемата, наистина е готино, това което правите всяка година с вашето семейство, няма н ужда сега да засипваш със снимки, просто това аз не го наричам почивка - поредни години наред едно и също нещо, на едно и също място - само тишина и спокойствие, което за семейни хора в средната и по-напреднала възраст е разкош, но за хора, които искат да поразгледат интересни нови места, забележителности и заведения- не се получава.

Да не говорим за цените по нощните заведения в Гърция - с парите, които там ще дадеш за 2 водки и ще ти пускат музика от МТВТОП100, тук хората могат да си позволят да отидат на парти на световно известен DJ и да се напият на мотика

Очарованието на чистотата и спокойствието не са за всеки - аз ги харесвам, но масовия турист, който води сиво и скучно ежедневие, иска да види малко ДЖУМБИШ както се казва
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Е па иди на 30-те кюшета и я гледай на 30 минути.

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

От Дупница до Сливница викаш....
                    А А
                    А с. Курило, тоез кв. на Н. Искър къде го забрави....без него няма да свършиш работа в Сливница и Дупница....)

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Отново грешиш, дете простовато.
                    Дадох този пример на бобката, във връзка с язовирите, за да вдене, че понякога може да влезе повечко от това, което може да излезе. Тогава се подуваме.
                    Суска, а ти вдяваш ли, че ануса понякога се разширява...
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                      ей сега ще ти обяснят колко по-евтино ще ти излезе в Гърция....
                      На мен това ми е пределно ясно, защото лично съм се убедил, че единствените изгодни предложения по чужбината са 'Ол Инклузив' и то НЕ винаги, и НЕ навсякъде
                      Другия евтин вариант е семейната почивка с пазаруване и готвене, като там също има много въпросителни, особено финансови!
                      За това и попитах колегите, какви са цените на техните почивки, че малко ме съмнява да спестяват пари по чужбина.... не, че е невъзможно, ама....
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Няма да е лошо да споделяте и цената, която плащате за подобен род почивки
                        И аз знам, че в Абу Даби, Тайланд, Бора-Бора или Маями е супер, ама....
                        Около 20-22 дни (зависи от годината и почивните дни, абе 15 работни дни отпуска) на Тасос в просторен апартамент над самата вода с две тераси и две спални, кухня с всичко необходимо (тенджери, тигани, вилици, лъжици, микровълнова, тостер и т.н.), климатик, голям 32 инчов телевизор с кабелна (но само три български програми за щастие - Канал 1, БТВ и Нова), WiFi на корем и място за паркиране със сенник за колата ми струват около 1500 евро.

Заедно с храната (обичам да готвя и да си хапвам на терасата, но 7-8 вечери ходим и по ресторанти), пътя (около 740 км в двете посоки), дори и ферибота. Иначе само апартамента е 45 евро на вечер.

Ето терасата над морето

Не знам дали е много или малко, но това всъщност няма никакво значение. Чини си парите.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

• Всичко е много субективно...мога да изкарам и с 800 евро за десет дена в Гърция, мога да изкарам или да похарча 8000 евро за същите дни на Слънчев бряг....
                          Всеки се разспростира според чергата си....
                          Въпроса е къде е за предпочитане......аз лично мразим селенията по нашето черноморие....сами сме си го направили да е така...такъв ни е материалът)
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Ако говорим за хората - О'к, евентуално бих могъл да се съглася, че при нас е пълно с прост народ.
                            Обаче, ако говорим за плажове и море - гръцкия каманяк и солена вода изостават доста от Каваци, например!
                            sigpic

Comment

Ако говорим за хората - О'к, евентуално бих могъл да се съглася, че при нас е пълно с прост народ.
                              Обаче, ако говорим за плажове и море - гръцкия каманяк и солена вода изостават доста от Каваци, например!
                              Подкрепям! И затова още повече ме е яд какво причинихме на нашето Черноморие, което при правилно управление можеше да носи луди пари и да удари в земята гърчоля и турчоля. Но ... това е положението!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ако говорим за хората - О'к, евентуално бих могъл да се съглася, че при нас е пълно с прост народ.
                                Има и камъняк, ама има и това - около 6 километра плаж, и то без никакви хора... освен нас де

Volvo XC90 D5 '06
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Working...
                                X