Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• E то си беше глупост и построени и обзаведени къщи на Ивайловград да ги бутат...вместо да се продадат на трърг или да се настанят сираци там...

То хубаво, че не бяха почнали да местят тогава администрацията още, че сигурно можеше там да преместят част от МОСВ
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      E то си беше глупост и построени и обзаведени къщи на Ивайловград да ги бутат...вместо да се продадат на трърг или да се настанят сираци там...

То хубаво, че не бяха почнали да местят тогава администрацията още, че сигурно можеше там да преместят част от МОСВ
      ....така е....българската завист води до там.....в цялата си история сме повече рушили, отколкото създавали...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        E то си беше глупост и построени и обзаведени къщи на Ивайловград да ги бутат...вместо да се продадат на трърг или да се настанят сираци там...

Mustelov, ти знаеш ли какво е сервитут на язовир, та дрънкаш толкова?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Mustelov, ти знаеш ли какво е сервитут на язовир, та дрънкаш толкова?
          Нещо като хотел на Дюни.....).....къде отиват отводните води...
          п.п.а бе прасе, нещо ми отбягващ въпросите....караш ме да се меся в други разговори....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Нещо като хотел на Дюни.....).....къде отиват отводните води...
            п.п.а бе прасе, нещо ми отбягващ въпросите....караш ме да се меся в други разговори....
            Проблемът не е за язовира, а за къщичките
            К.М.

Comment

Проблемът не е за язовира, а за къщичките
              Поясни....нещо не вдявам......какъв проблема, ако не замърсяват....тоез...къде отива канализацията....
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:31.

Comment

Поясни....нещо не вдявам......какъе проблема, ако не замърсяват....тоез...къде отива канализацията....
                Възможно е при случване на определено събитие тези къщички да бъдат наполовина под вода.
                К.М.

Comment

Възможно е при случване на определено събитие тези къщички да бъдат наполовина под вода.
                  Ало..язовири и каскади...чувал ли си за приливник и регулация на нивото на язовирите....особено при проливни дъждове и снеготопене....
                  Тая вечер...как паркира в центъра ми кажи..?)...че аз съм на гости около пете кюшета и се притеснявам за алфата...през пет минути излизам на балкона да я наглеждам)

Comment

Ало..язовири и каскади...чувал ли си за приливник и регулация на нивото на язовирите....особено при проливни дъждове и снеготопене....
                    Тая вечер...как паркира в центъра ми кажи..?)...че аз съм на гости около пете кюшета и се притеснявам за алфата...през пет минути излизам на балкона да я наглеждам)
                    Анусът на кравата колкото устата и ли е широк, а регулаторе умен
                    Паркирането в идеалния център е трепач.
                    К.М.

Comment

Анусът на кравата колкото устата и ли е широк, а регулаторе умен
                      Паркирането в идеалния център е трепач.
                      Ало ветеринара....за паркирането в идеалният център не ми говори.....винаги там паркирам без пари.....първите 18 години пропилях там...и колкото и да ти е чудно...винаги намирам дупка, където да не ме скастрят....
                      п.п.относно ануса и устата.....и на двете места съм влизъл, пак зависи от регулирането)...да не би да имаш затруднения...?...
                      Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:05.

Comment

Анусът на кравата колкото устата и ли е широк.....
                        В света на бозайниците, само твоя анус е по-широк от устата
                        Въпреки това, през устата ти излизат повече лайна, отколкото през ануса
                        sigpic

Comment

• Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            В света на бозайниците, само твоя анус е по-широк от устата
                            Въпреки това, през устата ти излизат повече лайна, отколкото през ануса
                            Отново грешиш, дете простовато.
                            Дадох този пример на бобката, във връзка с язовирите, за да вдене, че понякога може да влезе повечко от това, което може да излезе. Тогава се подуваме.
                            К.М.

Comment

Е па иди на 30-те кюшета и я гледай на 30 минути.

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              п.п.относно ануса и устата.....и на двете места съм влизъл, пак зависи от регулирането)...да не би да имаш затруднения...?...
                              От Дупница до Сливница викаш....
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Значи, продажби на търг на язовир Ивайловград е нещо безмислено, защото никой няма да се яви, сигурен съм.
                                Отделно, кой ще плаща и организира търга и прочее?
                                Допълнително, това означава узаконяване на нещо незаконно.
                                Та аз съм за събаряне, масово и най вече по черноморието.Но надали ще стане.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X