Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Няма тук безочливи управляващи, тук има опит за създаване на ясни правила, а те са елементарни
    Скъпо е паркирането в идеалния център на столицата.
    Когато си купуваш апартамент мислиш и за паркомясто.
    Когато си купуваш апартамент през, който минават тръби на топлофикация после нямаш право да рИвеш като магаре с къса пишка.
    Да живееш в центъра............трябва да имаш средства.
    Тук някой каза, че взема 650 лв заплата....еми пич не трябва да живееш в центъра, соца свърши
    Продавай и купувай на по-евтино място.
    Крайно време е да се научим, че класовото разделяне не е лошо, но за да живееш в центъра на столицата трябва да имаш нужните средства за това.
    Суско, това го бях набрал но не го постнах, имаш две големи бири от мен.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Добре де, защо в центъра да нямат по 3 коли, а в крайните квартали да имат по 3 коли?
      А и какво значение има цената на колите? Тези от 20'000лв. по-малко място ли заемат от другите по 2'000лв.?
      Прав си!
      Но въпросът е, че за да си в центъра ще трябва да цакаш много за паркинг.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Не е логичния ход, защото много от жилищата в центъра съществуват преди дори да се пръкнат на бял свят сегашните управници
        Завареното положение за повечето от сградите в центъра е едно огрооооооооомно изключение!
        sigpic

Comment

Не е логичния ход, защото много от жилищата в центъра съществуват преди дори да се пръкнат на бял свят сегашните управници
          Завареното положение за повечето от сградите в центъра е едно огрооооооооомно изключение!
          А знаеш ли тогава, хора с какъв стандарт са живеели там?
          Говоря за преди девети.
          К.М.

Comment

Чакай, чакай - за сградите/улиците ли говорим в темата или за собствениците/ползвателите им?!
            sigpic

Comment

Прав си!
              Но въпросът е, че за да си в центъра ще трябва да цакаш много за паркинг.
              Съгласен съм. Но да ИМАМ паркинг, като ще плащам. А не евентуално, при късмет и добро стечение на обстоятелствата, да мога да си намеря място.

В Лондон плащат скъпо, но имат т.н. Residence parking, на които приходящите им е ЗАБРАНЕНО да паркират, иначе ги репатрират. Плащат, но получават. В Париж, имат карта, и едва след като паркират, с въпросната карта отиват от машинките horodateur-и да си купят билет за платено паркиране, естествено при по-преференциални цени, защото са живущи. Нали усещаш къде е разликата?
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Понеже се напълни с кореняци, аристократи софиянци....хахахаха, в БГ аристократи...........
                Алоооооуууу, в БГ имаме само буржоазия бе пичове, мислете поне като пишете, та искам да кажа, че аз също съм кореняк,но от занаятчийските предградия, и помня, че баща ми имаше леля, която живееше на Ботев и беше омъжена за царски офицер.
                Аристократи.............хахахаха

---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 10:05 ----------

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                Съгласен съм. Но да ИМАМ паркинг, като ще плащам. А не евентуално, при късмет и добро стечение на обстоятелствата, да мога да си намеря място.

В Лондон плащат скъпо, но имат т.н. Residence parking, на които приходящите им е ЗАБРАНЕНО да паркират, иначе ги репатрират. Плащат, но получават. В Париж, имат карта, и едва след като паркират, с въпросната карта отиват от машинките horodateur-и да си купят билет за платено паркиране, естествено при по-преференциални цени, защото са живущи. Нали усещаш къде е разликата?
                Ти знаеш ли това колко би струвало????????
                К.М.

Comment

Ми нали печалбите на ЦГМ били няколко милиона на година? Да го решат тоя проблем, ама като ще ни дават за пример белите държави, до го решат и те като в бяла държава проблема. А не, от Софиянски насам, да слушаме как събираните пари щели да отиват за строеж на паркинги. Ни един построен, вече 15 години...
                  Две черни перли...

Comment

Живея в центъра и искам да паркирам моята кола, на жена ми колата и на дъщеря ми колата без да плащам.

Подкрепете протестите на всички нас, които живеем в центъра и нямаме 150 лева на година за паркиране.
                    Ние сме бедни, да живееш в центъра е само привилегия, никъде в Европа паркирането не се заплаща, камо ли пък в центъра.
                    Не може точно от хората живеещи в центъра да се иска да си заплащат паркирането. Та тук е пълно с паркоместа.
                    Следете кога са протестите и елате да ни подкрепите, можете и да изразите своето мнение относно подготвяните промени в столична община.
                    Аз живея в покрайнините,та не ме касае, но имам някой свободен лев....ако искаш мога да ви подпомагам с месечен абонамент за паркиране....хи хи хи ......
                    Ей, как някои ти се хванаха и се заобясняваха......хе хе хе....
                    GTV 1.8 TS

Comment

Ми нали печалбите на ЦГМ били няколко милиона на година? Да го решат тоя проблем, ама като ще ни дават за пример белите държави, до го решат и те като в бяла държава проблема. А не, от Софиянски насам, да слушаме как събираните пари щели да отиват за строеж на паркинги. Ни един построен, вече 15 години...
                      На позитано построиха паркинг с 400 парко места в една бизнес сграда.
                      240 лева на месец е неограниченото паркиране за месец със запазено паркомясто и 160 лева е в рамките на работния ден.
                      Еми празничък е
                      Не мога да си представя да живея на позитано и да нямам 240 кинта за паркиране на месец
                      Ако живея в Банишора паркингът ще ми е 60-80 кинта.
                      Извинявай, но това е център.

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Аз живея в покрайнините,та не ме касае, но имам някой свободен лев....ако искаш мога да ви подпомагам с месечен абонамент за паркиране....хи хи хи ......
                      Ей, как някои ти се хванаха и се заобясняваха......хе хе хе....
                      Да ме подпомогнеш с пари????????
                      С друго може, но не и с пари

Темата я пуснах сериозно, просто избрах различен подход за нейното представяне. Получи се малко тъпичко, защото я пуснах на четири бирички и ми се спеше доста.
                      К.М.

Comment

Да бе - в Банишора има наземни гаражи за по 100лв. месечно

За кой път става ясно, че проблема не е в парите?!
                        sigpic

Comment

Паркинг в бизнес сграда? Значи е частен?
                          Аз искам да видя паркинг, построен от Паркинги и Гаражи или както се казва Център за градска мобилност! Искам да знам къде са милионите, събрани от сините зони и от репатриранията с паяци! Буферните паркинги при метрото също не се броят, защото са построени от Метрополитен, а не от ЦГМ!
                          Най-лесно е да набиеш такса и да кажеш "плащай". Гарантирам ти обаче, че това няма да доведе да решение на проблема с паркирането в центъра! А ако остане в сила решението, скоро и комплексите ще ядат дебелото сухо дърво, и тогава и тези като Lei-chery ще почне да ги касае!
                          Две черни перли...

Comment

Да бе - в Банишора има наземни гаражи за по 100лв. месечно

За кой път става ясно, че проблема не е в парите?!
                            В кварталите има място за НАДземни, в центъра логично няма, не ми философствай излишно.
                            Проблемът е чисто финансов.
                            В днешно време всичко е материално, всичко опира до пари.
                            К.М.

Comment

Аз да питам ... откакто имате синя зона има ли намаляване на трафика ...поне малко? Казано по друг начин дали идеята работи или е само пълнене на бюджет?

Comment

Паркинг в бизнес сграда? Значи е частен?
                                Аз искам да видя паркинг, построен от Паркинги и Гаражи или както се казва Център за градска мобилност! Искам да знам къде са милионите, събрани от сините зони и от репатриранията с паяци! Буферните паркинги при метрото също не се броят, защото са построени от Метрополитен, а не от ЦГМ!
                                Най-лесно е да набиеш такса и да кажеш "плащай". Гарантирам ти обаче, че това няма да доведе да решение на проблема с паркирането в центъра! А ако остане в сила решението, скоро и комплексите ще ядат дебелото сухо дърво, и тогава и тези като Lei-chery ще почне да ги касае!
                                Говориш на изуст.
                                Паркинги и Гаражи ти обособяват зони за паркиране по уличната мрежа. Това е напълно достатъчно.
                                Метрополитена си е държавен от всякъде.

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:25 ----------

Първоначално публикувано от FlexScan Покажи съобщение
                                Аз да питам ... откакто имате синя зона има ли намаляване на трафика ...поне малко? Казано по друг начин дали идеята работи или е само пълнене на бюджет?
                                Работи, днес ходих до центъра и без проблем намерих място за паркиране в синя зона, заплатих си с смс и си свърших работата.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X