Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кайо, от къде да намеря еквивалент на остров
    И пак ще кажа - колко плажна ивица има в България и колко в Гърция? Ега не си пръкне и някой опесачен участък в съседство
    А и в крайна сметка, аз не ви агитирам да зарежете балнео-санаториумите с горещи камъни и кални бани.....
    САМО казвам, че е малко пресилена далаверата, дето си е чиста преебавка на моменти

Кажи, Боби?
    sigpic

Comment

• И на 20г. и на 50г. 100$ са си 100$...ама на 50г. вършат повече работа, защото останаха само Златки...няма ги от мое време свестните момичета)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Кайо, от къде да намеря еквивалент на остров
        И пак ще кажа - колко плажна ивица има в България и колко в Гърция? Ега не си пръкне и някой опесачен участък в съседство
        А и в крайна сметка, аз не ви агитирам да зарежете балнео-санаториумите с горещи камъни и кални бани.....
        САМО казвам, че е малко пресилена далаверата, дето си е чиста преебавка на моменти

Кажи, Боби?
        Далавера....всичко е въпрос на география....далверата ми е да ида в определен части от сезона на Сани,да платя 5 евро на човек(възрастен) вход на човек и да ползвам паркинг,шезлонги,чадъри и консумация до 5 евро на човек включени във входа и да не ми рипа никой на главата,после да седна да хапна и пийна прилично на нормални не надути цени и ако ми се ходи да дивея паля колата към Солун или Певкохори.

Поне аз никога не съм твърдял,че има далавера просто е хубаво.....а това за калните бани го остави У лево плащал съм и самолетни билети за да ходя по клубове и концерти из Европа,са не плащам щот нямам.
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:40.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кайо, от къде да намеря еквивалент на остров

Кажи, Боби?
          На 20г......не знаеш как да използвуваш валутата)

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            И на 20г. и на 50г. 100$ са си 100$...ама на 50г. вършат повече работа, защото останаха само Златки...няма ги от мое време свестните момичета)
            Ти пък много искаш.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Ти пък много искаш.
              Явно ме е налегнала носталгия))

Comment

• Кайо, няма да те разберат.
                Имам един приятел Ханес от ЮАР.
                Четири пъти беше идвал в Гърция за по месец, но не беше я открил. Човека се оплака, че умира от глад.
                Взех го под крилото си и от тогава, вече осем години той най-редовно си почива в Уранополи. Не знам какво чак толкова му хареса , но всяка година е там с приятелката си. И тя като него е гражданин на света. Бразилка е и е инженер към Сименс.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ето де, питам ви, с моите близо 250 Евро тотал, за 3 нощувки, собствен транспорт и самостоятелно хранене, не тряваше ли да получа нещо повече от камъни и сол на плажа?
                  В България със сигурност бих могъл да получа повече за тези пари. При това по-лесно, по-бързо и по-качествено.
                  sigpic

Comment

Ето де, питам ви, с моите близо 250 Евро тотал, за 3 нощувки, собствен транспорт и самостоятелно хранене, не тряваше ли да получа нещо повече от камъни и сол на плажа?
                    В България със сигурност бих могъл да получа повече за тези пари. При това по-лесно, по-бързо и по-качествено.
                    Морската сол е полезна,а тяхната е по-качествена,значи си напред.

Comment

Ето де, питам ви, с моите близо 250 Евро тотал, за 3 нощувки, собствен транспорт и самостоятелно хранене, не тряваше ли да получа нещо повече от камъни и сол на плажа?
                      При всички положения щеше да получиш.
                      Аз на третия ден получих просрано и повръщащо дете, повръщаща жена и забележи-пъпки по ръцете.
                      Трябва да отбележа, че от бърникане по боклуци и мръсотия, организмът ми има уникална закалка. Още от малък не ме ловят почти никакви ваксини, а виж нашето Черноморие ми разгони фамилията.
                      Та каквото изядохме, скоропостижно просрахме, ако преди това не го бяхме повърнали.

Едит: за джетовете с разни селяндури, дето единият мина над главата ми просто не ми се споменава. Поне в Гърция морската полиция ще го арестува най-малкото за липса на "капитанско право", тоест книжка.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Изкарвай допълнително моето момче,....например аз разнасям пици, за да не се къпя в феклните води на Созопол...не ми се прави на беден)
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:41.

Comment

• Тук няма никакво значение дали си богат, въпроса е, че имаш еди-колко-си пари и искаш да извлечеш максимума от тях.... аз вече няколко години не успявам да го направя в Гърция, но успявам да го направя в България и за това ви питам - къде да ходя на маре в Гърция, за да ми е по-готино и по-евтино от България, както на вас
                          sigpic

Comment

• По-евтино няма шанс. Но пък е по-хубаво.

Сега си идваме оттам - 2-ма души, 14 нощувки, кръчма и бар всяка вечер, 2 дни с джипка под наем из планината, подаръци, фериботи, бензини и т.н. - 1500 евро общо. Всичко от-до.
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Добре де, как става така - от къде си правите резервации, в кои райони, колко по-рано....
                              В прав текст си признавам, че не мога да го повярвам!
                              За 14 нощувки по 750 евро на човек... да е ол инклузив става, ама с кръчми и барове
                              sigpic

Comment

• Ние поне ходим на Тасос, вече 4-ти път. Спане по 30 евро беше този път. Ферибот - 52 евро в двете посоки. Вечеря - 20 до 36 евро за двамата (нещо за разяждане, вино, риба или друго, десерт). Коктейли после - 4 до 8 евро. Тази година за джипката - 120 евро (половината от наема и горивото). Признавам, че почти не обядваме, а и приятелката яде малко по принцип. Възможно е да даваш повече за храна. Това са грубите цифри. Другото са сладоледи, баклави, зехтини, сувенири, чадъри ако е трябвало и прочие. 1500 км с колата, бензин. Стигал съм и до 2200 за 14 дни. Резервации по интернет, избираш свободно. Храна - винаги и без изключение на ниво, без значение къде. Таверна с 1 клиент или претъпкана. Паркиране - където искаш. Плажове - със синя вода, със зелена вода, с камъни и без, плитки или не. Пълни и пусти (като на Пинко). Спокойствие във всички аспекти.

Само да кажа, че там цените не са пипани вече почти 5 години, а може и повече.
                                Last edited by didod; d.m.y г., 10:13. Основание: доп.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X