Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    ю Живот в средновековието.
    ....и пак е по-добре от нашето море....чисти зеленчуци,прясна риба и осмокраци,прсето грухти на воля из двора,оФците пасът що намерят,скарата е с дървени въглища и всичко е вкусно и еФтино.

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:50 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Ало, двамцата май сте сменили узото с фанта, кви ги дрънкате бре ?
    Ква фанта бре???
    ...аз съм на Швепс!!!!!
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      По-добре чичка, но осъзнат, отколкото неосъзнат застаряващ, залисяващ и надебеляващ чичоподобен индивид каращ късен и досадно продължителен пубертет.
      Безкрайно комплексиран си, брато
      sigpic

Comment

• Сега ми направи впечатление едно нещо по темата в новините, което е доказателство затова колко е противоречива тази мярка на община София. Въпреки наложеното платено паркиране за всички хора в центъра, живеещи и работещи, господата общински съветници, които именно са гласували това решение си паркират безплатно. А не трябва да важи това за всички?
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Ми правилно бе, казано е за всички хора, де видя да пише за депутати и съветници?
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Докато не спрем да приемаме двойните стандарти за нещо нормално, все ще се намират правоимащи.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Живеещите в централните части на Мадрид плашат 20 евра годишно за паркиране пред домовете си (при минимилна заплата от 500 евра).
              Което означава, че ако все пак у нас има такава такса, тя би следвало да бъде 12 лв. годишно.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Я

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:10.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Мандалото хлопна днес. Това, което аз очаквам да се случи до голяма степен наподобява историята от преди няколко години. От ДНЕС или друго движение ще се съдят с общината и до 1 година ще отпадне пак, но до тогава поне 2 години наредбата ще е в сила.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

• Според мен всичко опира до там, за да се използува градският транспорт.....и да се намали трафика на коли в центъра......
                    Което не е зле.....тъй като бай Ганьо е свикнал независимо от финасовото си състояние да се вози сам в колата си....жена му също сама....порасналият му син също така дава сам газ.....криво разбрана самостоятелност.....и ето ти задръствания в лошата ни и без това пътна инфраструктора.....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Според мен всичко опира до там, за да се използува градският транспорт.....и да се намали трафика на коли в центъра......
                      Което не е зле.....тъй като бай Ганьо е свикнал независимо от финасовото си състояние да се вози сам в колата си....жена му също сама....порасналият му син също така дава сам газ.....криво разбрана самостоятелност.....и ето ти задръствания в лошата ни и без това пътна инфраструктора.....
                      Това пък какво общо има с правоимащите и стикерите по местоживеене?
                      Защото проблемите са това, а не платеното паркиране като цяло.
                      Ако ще се въвежда данък паркинг, не може да е само за част от населението, ако ще се предоставя услуга, трябва да се изпълни като такава.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Защо усещам, че мотива:"да се научим да ползуваме градския транспорт" е чиста дискриминация.
                        Стадото ще го учим да се вози в конските вагони, за да не ни се мота в краката.
                        Междувременно слагаме такси и всякакви други спънки за паркиране, като обясняваме, че е за ваше добро.
                        Ние наистина сме идиоти.

Едит: А колко са законни , така наречените обувки?
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Новото паркиране в синя зона:

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Новото паркиране в синя зона:

Яко излизаш от колата и си влизаш през терасата. Направено за баш софианците от люлин, дето обичат да спират точно под терасата.
                            Lexus IS200

Comment

• На мен все повече започват да ми харесват тези зони за паркиране - ето вчера например във В.Търново си спрях като културен човек в Центъра, платих си 3лв. за 3ч. свърших си работата, за която бях дошъл и дори имах време да се поразходя спокойно, а преди беше обикаляне на уличките с цел паркиране и накрая цопвах колата на някое забранено място, за което сигурно са ме псували яко.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• И аз съм за.Трябва да има яки такси за паркиране в центъра с цел ограничаване на движението с коли ДО центъра в големите градоме. Да не се харесва на много колеги, но това е.
                                Подкрепям принципа на тая схема, а не точенето от общината-да уточня все пак.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X