Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Сега ви се е паднало да злобеете, жалки ми комплексарчета................
    Жестоко се лъжеш, че злобея - даже ми е жал за вас, защото сте жертва на политиката следвана от години, свързана с концентрацията на управлението в едно населено място, но Общината няма вина за това положение..
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 17:33.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Toва е злоба.

Аз за какво да злобея?
      Мислиш, че някой ти завижда ли?
      Ако е така, то ти си просто един сноб.

В БГ след 50 години минимум ще имаме що годе някакво класово деление, което ще има и своя териториален образ.
      Сега няма такова нещо, но явно ти си мислиш, че го има, но пък нямаш кинти за платен паркинг.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• И сета го има това деление - богатите хора си имат еднофамилни къщи, вили на морето или в планината, но и апартаменти в централните части на някой голям град - просто се чудят къде да отидат, защото им доскучава само на едно място..
        sigpic

Comment

• Мен пък като ми доскучее, отивам в другата стая, просто сменям пейзажа - от едната страна море, от другата баир, демек планина.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...ref=akcentmenu не че нещо но омбудсмана трябва да е достатъчно грамотен , а вибте той какво лазва
            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 09:27.
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              http://www.capital.bg/politika_i_iko...ref=akcentmenu не че нещо но омбудсмана трябва да е достатъчно грамотен , а вибте той какво лазва
              A всъщност, каква е ролята на омбудсмана, като никой не го бръсне и за чеп за кисело зеле?
              Lexus IS200

Comment

добър човек си, ама си попаднал на лошо място. Гьоте е казал по въпроса
                "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."
                може и така
                "В спор с глупака се ражда истинската глупост"
                или направо
                нема смисъл баце

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                A всъщност, каква е ролята на омбудсмана, като никой не го бръсне и за чеп за кисело зеле?
                "отправя предложения и препоръки за възстановяване на нарушените права и свободи пред съответните органи, техните администрации и лицата по т. 1;" ..... а те си го преместват в другия крачол
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."
                  може и така
                  или направо
                  нема смисъл баце
                  А, ми ти като си голям умник - що щеш тук.

Присмял се хърбел на щърбел.
                  sigpic

Comment

• Чак сега видях темата. И аз живея в София от как съм се родил, баща ми, неговия баща и т.н., комунистите са направили мн лошо на фамилията (вкл. убийство). Рекета със стикерите за паркиране не решава нищо, защото след 19:00 синята зона не играе и аз дори да си купя стикер (а няма), ако паркирам след 19 (щото примерно бачкам до 18:30 и хоп местата са свършили.
                    Другото е, че мен са ме вдигали за липса на 5 метра от кръстовище (бяха около 4м), а джипове стоят денонощно на същото място, паркирали на самия завой и не ги вдигат.
                    И не ми разправяйте, че като живея до Парламента съм голям гъзар, още изплащам половината апартамент (щото 1/2 беше на леля ми) и едвам плащам сметките, а бачкам не по-малко от амбициозните хора от провинцията.
                    Всички знаем истината, кой окраде държавата и как сега цедят народа с данъци, глоби (пресни примери колко щеш) и т.н.
                    Българите сме рая и това си е.
                    Не трябва да се мълчи !
                    Днес е синя зона, утре ще добавят жълта и т.н.

Иначе, аз съм за амбициозните хора, пък ако някой ден самочувствието им стане с покритие, ще е екстра.
                    P.S. ходете в Гърция, няма лошо да се отиде, да се види, ама напоследък стотици хиляди българи наляха общо милиони на горките гърци.
                    Малко национално съзнание трябва, иначе сме това, което сме сега.
                    Още нещо се сетих: хич не ми говорете, че сме си направили гаражите на магазини и сега "наглеем".Старите къщи и кооперации в центъра на София нямат гаражи !
                    Last edited by stef_nikolaev; d.m.y г., 21:20.
                    Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                    "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      може и така
                      или направо
                      нема смисъл баце

"отправя предложения и препоръки за възстановяване на нарушените права и свободи пред съответните органи, техните администрации и лицата по т. 1;" ..... а те си го преместват в другия крачол
                      Ооооо, колев.
                      кОЛЕВ е точно като малко дете, понабият го, разплаче се, нацупи се и след няколко дни пак се връща.хахаха
                      Ама си е добро дете иначе, ама тия неговите круши ги обира година и половина вече..
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Ооооо, колев.
                        кОЛЕВ е точно като малко дете, понабият го, разплаче се, нацупи се и след няколко дни пак се връща.хахаха
                        Ама си е добро дете иначе, ама тия неговите круши ги обира година и половина вече..
                        С крушите на Колев по-леко!
                        От тях баща му такава ракия прави, че с една бутилка два пъти се натаралясках!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ти нали не беше алкохолИСТ ???
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Ти нали не беше алкохолИСТ ???
                            Не!
                            Само жрец на Бакхус!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Това с паркирането и плащането го е измислил някой стиснат дето не иска да му идват гости и да му изпиват ракията.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                А, ми ти като си голям умник - що щеш тук.

Присмял се хърбел на щърбел.
                                Не отговорът е лош, въпросът е лош
                                точка

Comment

Working...
                                X