Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Близо си значи. Мисля, че ще ти е по-добре сега със зоната, защото "свободно" паркиращите ще се изместят в следващия квартал.

На еднопосочните улици паркирането е от дясно.

При нас изведнъж смениха посоката на две улици, набиха нови знаци, ден по-късно някой ми е преместил колата от "правилната" страна. С паяк ли е или я е запалил, не знам
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Страната на паркиране е ясно, че трябва да е отдясно. Въпросът е защо след като за последен път смениха посоката (преди десетина години), никой не помисли върху това.
      Сега можеше паякът да свърши това, а пък щом е толкова неправомерно, можеха да предупредят хората.
      Ами ако нямах възможност да ида да я преместя?
      Хората на които ги вдигна паякът, глоби ли ще плащат?

Идиотска история.

За бизнеса с паркирането в новата зона не ме гони оптимизъм, защото във време за свиждане е вавилонското стълпотворение и места така или иначе няма.
      ЦГМ отчита, че в зелените зони запълването било около 60% от които 80% са живущи в квартала. Да ама това на местата, където зелена зона граничи с нищото и хората паркират безплатно извън зоната. Сега, като направят нищото платено, силно се съмнявам, че онези 60% няма да станат 101.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:01.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• И при нас го направиха без предупреждение и от днес за утре. Даже на втория ден имаше разправии, защото някакви полицаи се опитваха да глобяват за каране в насрещното, защото и те не знаеха, че е сменена посоката.
        Странно е, че при вас има вдигнати коли с актове и глоби и на наказателен паркинг. Тук ги преместиха безплатно и без да питат.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• Аз и щерка ми олекваме с едни 300 лв и се надяваме паркирането да стане малко по-лесна мисия, но ядовете ще се прехвърлят по новата граница със зелената зона, където засегнатите ще са доста повече.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• ЦГМ е една мафиотска структура създадена както сама ми каза една негова, бясна, ръководна служителка "Вие какво си мислите, ние сме за да събираме пари". Къде отиват тия пари после е пълна мистерия, защото те пари в общинският бюджет не внасят, а става дума за няколко десетки милиона годишно. Докато столичани не се стегнат и не поискат нормално управление в общината, ще става само все по-зле.
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Ало центъра....какво пискате толкова....)....живял съм 20 години на пъпа на София...обаче тогава имаше нямаше 800 000 хил. души население в столицата...хавата беше друга....сега живея в краен квартал Младост 1А...и да ви кажа по трудно си намирам място за паркиране вечер като се прибера късно, отколкото в центъра на София, защото веднъж седмично ми се налага да преспивам в централната част.....та за всичко е виновна миграцията, презастрояването, то е виновно и за замърсяването и т.н и т.н......бързото строителство в апетитни райони не спазване на всякакви правила води до там.....Виновен е главният архитект на София....и не само той, а цялата управа....строителната мафия.......да му мисли след това потребителя.......
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                ....сега живея в краен квартал Младост 1А...и да ви кажа по трудно си намирам място за паркиране вечер като се прибера късно, отколкото в центъра на София, защото веднъж седмично ми се налага да преспивам в централната част.....та за всичко е виновна миграцията, презастрояването, то е виновно и за замърсяването и т.н и т.н......бързото строителство в апетитни райони не спазване на всякакви правила води до там.....Виновен е главният архитект на София....и не само той, а цялата управа....строителната мафия.......да му мисли след това потребителя.......
                Краен, ама важен квартал.
                Прав си. Това - Младост е е...ти и джунглата. Приятел живее точно в 1А, балдъзата о от другата страна на "Ал. Малинов" в 1. Не мога да спра до блока, не да паркирам. А пък най за бой е тоя дето е решил да направи по бул. "Ал. Малинов" кръстовища на 1 ниво. Не е нормално от Сандански до входа на Младост да стигна за час и половина и оттам до летището пак за час и половина.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Да бе, миграцията е виновна...

Всичко де що има институции са ситуирани в Софето.

Да не говорим и 45 години благоустройство и рационализация и централизиране на властта как се отразиха...

Виж развитите държави как са -столица Вашингтон, Берлин център на филмова индустрия = Холивуд/Лос Анджелис, финансов център - Ню Йорк, Франкфурт, имат по няколко града на автомобилната индустрия- Детройт а вече и други градове в САЩ, Хамбург и още 3-4 града в Германия...

На немалко държави конституционният им съд е в градчета извън столицата- тук всичко е в Софето, та да са "под ръка" на управляващите...

Същото е и с университетите...

У нас е закрепено равномерно и балансирано развитие на регионите и държавата/политиците които управляват са длъжни да осигуряват условия за това балансирано развитие, като това задължение е закрепено в Конституцията, но държавата и народа не избира политици които да четат Конституцията камо ли да я изпълняват...

Какъв избор имат хората и какво да виновни, че поради неизпълнението на Конституцията нямат избор и доходите са най големи в София...То да беше 5-10% , Ами то ...
                  Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 18:04.
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                    Да бе, миграцията е виновна...

Всичко де що има институции са ситуирани в Софето.

Да не говорим и 45 години благоустройство и рационализация и централизиране на властта как се отразиха...

Виж развитите държави как са -столица Вашингтон, Берлин център на филмова индустрия = Холивуд/Лос Анджелис, финансов център - Ню Йорк, Франкфурт, имат по няколко града на автомобилната индустрия- Детройт а вече и други градове в САЩ, Хамбург и още 3-4 града в Германия...

На немалко държави конституционният им съд е в градчета извън столицата- тук всичко е в Софето, та да са "под ръка" на управляващите...

Същото е и с университетите...

У нас е закрепено равномерно и балансирано развитие на регионите и държавата/политиците които управляват са длъжни да осигуряват условия за това балансирано развитие, като това задължение е закрепено в Конституцията, но държавата и народа не избира политици които да четат Конституцията камо ли да я изпълняват...

Какъв избор имат хората и какво да виновни, че поради неизпълнението на Конституцията нямат избор и доходите са най големи в София...То да беше 5-10% , Ами то ...
                    Не ме разбра....аз не виня хората, а ония лумпени дето ги избират хората....аз специално съм роден в София...искам да живея на село....ама ........а ти продължи, защо с.Бързия не е Холивуд например...)

Comment

• Нещо много съседи имам в Младост 1А и не сме пили по бира. Лошо, много лошо.
                      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                        Нещо много съседи имам в Младост 1А и не сме пили по бира. Лошо, много лошо.
                        Това са поправими неща...щом иде реч за бира. съм насреща...

Comment

• Между другото, от известно време пред блока спира много лачена черна 147-ца.

П.С. Аз съм в 510А. Можем да се разберем нещо някой път.
                          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                            Между другото, от известно време пред блока спира много лачена черна 147-ца.

П.С. Аз съм в 510А. Можем да се разберем нещо някой път.

Тази блъснатата 166-ца твоя ли е?
                            3.2 V6

Comment

• Беше. Отиде във вечните ловни полета. От Мегапартс даже не пожелаха да ми дадат цена.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Ало центъра....какво пискате толкова....)....живял съм 20 години на пъпа на София...обаче тогава имаше нямаше 800 000 хил. души население в столицата...хавата беше друга....сега живея в краен квартал Младост 1А...и да ви кажа по трудно си намирам място за паркиране вечер като се прибера късно, отколкото в центъра на София, защото веднъж седмично ми се налага да преспивам в централната част.....та за всичко е виновна миграцията, презастрояването, то е виновно и за замърсяването и т.н и т.н......бързото строителство в апетитни райони не спазване на всякакви правила води до там.....Виновен е главният архитект на София....и не само той, а цялата управа....строителната мафия.......да му мисли след това потребителя.......
                                Сега, ако ми кажеш, че 1А е номера на блока и живееш на високите етажи

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X