If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Звучиш като оня в Москвича дето спрял на един светофар до едно Ферари, и на него му били смешни Фераритата, не вървяли щото не ги карали много / разбирай в БГ/
Учуди ме с тия 4.7" в дамска ръчичка... но щом я влече.
Вземай С3 тогава.
Аз изчаквам за Нокиа Лумиа 920, та може и да направим бартер с Галаксито евентуално на по-късен етап
Иначе поръчахме С3, утре отиваме да си го вземем от Jeff, че го нямаха наличен...Таа ще го видя по-подробно тия дни като възможности как е и как се справя в ежедневието (батерия, браузване, слушане на музика, разговори).
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Звучиш като оня в Москвича дето спрял на един светофар до едно Ферари, и на него му били смешни Фераритата, не вървяли щото не ги карали много / разбирай в БГ/
Не се ли усещаш ти как звучиш?
Големия елитаризъм, играчка за има няма 500$
И това ако си я купувам от тук...
(Всъщност 8 лв. на месец разлика като преподписвах м/у моя и 4С... верно ли за 8 лв. Ферари )
Някои нещица около цялата екосистема на Ейпъл не ме кефят, не ги купувам... но не съм почнал да ги наричам боклуци както вие наричате всичко останало.
Не ми допадна и Уиндоус Фоун 7 системата, смених ги...
Блекбъри без услугата е малко висяща безсмислица.
Палм ги умориха.
Симбиан също.
Маемо/МееГо не прокопса.
И в Андроид има неща дето не ми допадат, но като тегля чертата са най-малко за момента.
---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 15:58 ----------
Аз изчаквам за Нокиа Лумиа 920, та може и да направим бартер с Галаксито евентуално на по-късен етап
Иначе поръчахме С3, утре отиваме да си го вземем от Jeff, че го нямаха наличен...Таа ще го видя по-подробно тия дни като възможности как е и как се справя в ежедневието (батерия, браузване, слушане на музика, разговори).
Е то голямата разлика Лумиа 920 е 4.5"
Какъв бартер ще правиш, че не разбрах... вземаш и С3, после си вземаш Лумия и и я даваш вместо С3 та?
Доста различни телефони, различен начин на работа като цяло, а и изобщо не е ясно какво ще има и какво не в Уиндоус 8 все още.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
За сега Апъл имат най-добрата операционна система и това като че ли им е най-голямото предимство за момента. Като хардуер също не отстъпват на най-доброто за момента.
Морфи карай по-позитивно бе човек, пий една лимонада и не ни мисли нас, не се ли осещате "тримата" че ви тровим с Токата.
Тровите се сами
Ако Ейпъл променят телефона да ми е по-удобен от другите, ще си взема Айфон, ако Нокия/М$ направят читава система от ВФ8 - от тях и т.н.
А лимонадата отдавна не е същата...
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Като цяло IOS e по-функционална като същевременно е по-опростена за ползване. С това печели за момента Апъл. Андроид имат доста добри постижения но изостават малко. Възможно е причината за това да е факта че едната е отворена система а другата е затворена.
Като цяло IOS e по-функционална като същевременно е по-опростена за ползване. С това печели за момента Апъл. Андроид имат доста добри постижения но изостават малко. Възможно е причината за това да е факта че едната е отворена система а другата е затворена.
И като как нещо затворено и изкуствено ограничено има по-голяма функционалност?
Противоречиш си.
МакОС/иОС винаги е била опростена за употреба, но и винаги е била ограничена от екосистемата и затварянето си.
И като как нещо затворено и изкуствено ограничено има по-голяма функционалност?
Противоречиш си.
МакОС/иОС винаги е била опростена за употреба, но и винаги е била ограничена от екосистемата и затварянето си.
Ами масовият потребител иска нещата да са опростени за ползване и да работят. Това за сега постигат Aпъл и печелят от това.
Много мои приятели споделят това мнение - искат с натискането на едно копче телефона сам да направи "всичко".
Лошото е, че телефона не може да направи нищо повече от това
Тоест, Андроид също може да прави всичко сам, но може и повече - всеки сам си решава, докато в другия случай решава Ейпъл
Ъъъъ
Телефона също както компутъра не прави това което искаш да прави а само това което му кажеш .
Американеца е тъп човек и за него е достатъчно .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment